- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
şef misin sen annamadımkurbancığım şanslı geldi bana, 3 haftadır beklediğim şantiye şefliği param bugün elime ulaştıyarın kurbancıkın hediyelerini tamamlar, haftaya pazartesi ya da salı gönderirim
şef misin sen annamadım
Güle güle harcamimarım ben ama işsiz bi mimarımbi şantiyeyi denetlemek için başvurmuştum o kabul olmuştu ama paramı alamamıştım sonunda onu alabildim
gözünaydın naızm güle güle harcamimarım ben ama işsiz bi mimarımbi şantiyeyi denetlemek için başvurmuştum o kabul olmuştu ama paramı alamamıştım sonunda onu alabildim
gule gule guzel gunlerde harcamimarım ben ama işsiz bi mimarımbi şantiyeyi denetlemek için başvurmuştum o kabul olmuştu ama paramı alamamıştım sonunda onu alabildim
Güle güle harca..Malesef şantiye öyle bende 3 aya yakın maaşımı aylar sonra almıştım
gözünaydın naızm güle güle harca
meslektaş mıyız yoksaşantiye işini o yüzden sevmiyorum ben yaa, şuan işsiz olduğum için ufak tefek işlerine bakıyorum ama uzun vadede çalışacak olunca kesinlikle şantiye tercih etmek istemiyorum
saol ümranımmmm
oh gelsin paralar :) yeni yıl sana simdiden ugurlu gelmismimarım ben ama işsiz bi mimarımbi şantiyeyi denetlemek için başvurmuştum o kabul olmuştu ama paramı alamamıştım sonunda onu alabildim
Ben İnşaat Mühendisiyim. Yarı meslektaşız:) Aynen canım en güzel kurumsal bir proje ofisi olur senin için..
oh gelsin paralar :) yeni yıl sana simdiden ugurlu gelmis
Çok amin kızlarkendi mesleğim kadar severim inşaat mühendisliğinihatta düşünürüm hep zamanında iyice araştırsaydım belki de mimarlık yerine inşaat mühendisliğini seçerdim diye
kpss çalışacağım işte bakalım inşallah başarabilirsem ya devlet olur diyorum ya da ofis işi bakıyorum da bi yandan. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
hepimize uğurlu gelir inşallah
Çalış çalış şimdiden başla canım sınav mayısa alındı zaman az..Amin herşeyin hayırlısı olsunkendi mesleğim kadar severim inşaat mühendisliğinihatta düşünürüm hep zamanında iyice araştırsaydım belki de mimarlık yerine inşaat mühendisliğini seçerdim diye
kpss çalışacağım işte bakalım inşallah başarabilirsem ya devlet olur diyorum ya da ofis işi bakıyorum da bi yandan. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
hepimize uğurlu gelir inşallah
ohh ne güzel cnm güle gül harcaakurbancığım şanslı geldi bana, 3 haftadır beklediğim şantiye şefliği param bugün elime ulaştıyarın kurbancıkın hediyelerini tamamlar, haftaya pazartesi ya da salı gönderirim
pekı tamam bu arada ben aradada olsa takılmaya calısyorum ama benım kurbanım hıc yok ortalardaaa
Çalış çalış şimdiden başla canım sınav mayısa alındı zaman az..Amin herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?