2016 yılbaşı çekilişi

tesekkur ederım evet bır varım bır yokum demı bugunlerde cok yogunum ofıse gırıp cıktıkca takıp etmeye calısıyorum

Güle güle harca..Malesef şantiye öyle bende 3 aya yakın maaşımı aylar sonra almıştım

meslektaş mıyız yoksa şantiye işini o yüzden sevmiyorum ben yaa, şuan işsiz olduğum için ufak tefek işlerine bakıyorum ama uzun vadede çalışacak olunca kesinlikle şantiye tercih etmek istemiyorum
gözünaydın naızm güle güle harca

saol ümranımmmm

Ben İnşaat Mühendisiyim. Yarı meslektaşız:) Aynen canım en güzel kurumsal bir proje ofisi olur senin için..

Ben İnşaat Mühendisiyim. Yarı meslektaşız:) Aynen canım en güzel kurumsal bir proje ofisi olur senin için..

kendi mesleğim kadar severim inşaat mühendisliğini hatta düşünürüm hep zamanında iyice araştırsaydım belki de mimarlık yerine inşaat mühendisliğini seçerdim diye
kpss çalışacağım işte bakalım inşallah başarabilirsem ya devlet olur diyorum ya da ofis işi bakıyorum da bi yandan. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
oh gelsin paralar :) yeni yıl sana simdiden ugurlu gelmis

hepimize uğurlu gelir inşallah

Çok amin kızlar

Çalış çalış şimdiden başla canım sınav mayısa alındı zaman az..Amin herşeyin hayırlısı olsun

kurbancığım şanslı geldi bana, 3 haftadır beklediğim şantiye şefliği param bugün elime ulaştı yarın kurbancıkın hediyelerini tamamlar, haftaya pazartesi ya da salı gönderirim
ohh ne güzel cnm güle gül harcaa

Çalış çalış şimdiden başla canım sınav mayısa alındı zaman az..Amin herşeyin hayırlısı olsun

hiç deme yaa, resmen tüm düzenimizi alt üst etti sınavın erkene alınması çok sinir bozucu bir durum gerçekten, ama bugün kitap siparişlerini de veririrm de kpss için başlarım artık çalışmaya
ales de açıklanmadı hala, bi yandan ona da bakıyorum yüksek lisansa başlarım diye. kafam çok karışık, kim nerden çekerse oraya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…