- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umman123 cımm güzel haberler bekliyoruz senden inşaAllah Rabbim acil şifalar versinIyi geceler herkese..
Beklemek cok zormus ya..
Bunaldim bi buraya gireyim dedim..
Artik beklemdeyiz babannem yogun bakimda..
wuhuu harika gorunuyolar benimmi kis bunlar bak dogru soyle katilim senmisin yoksam
Ayy bana mı onlar 1. Katil Adayım
TESEKKUR EDERIZ BEN KENDI ADIMA IYIYIM SADECE BIRAZ GRIP OLMUSUM
ayyy sadece kendini değil kocasınıda düşünürmüş :)Günaydın hepimize..Bugün her şey güzel olsun :)
Sırt bel ağrım geçsin..Bir yerlerden hayırlı haberler gelsin..Kocam işte çok yorulmasın vs vs:)))
Napayım ya garibim kaldı gurbet ellerde mecbur düşünüyorum..Yoksa aşkından öldüğümden değilayyy sadece kendini değil kocasınıda düşünürmüş :)
evet canım gerçekten kuzum istanbul u gezmeye gelicez eee doğal olarak da orayada gelicezaaaa gerçekten de bizim buraya geliyormussun bende sandım ki ıstanbul diye sizin oraya dedin :)
Canım yabancı yere gitmek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Bu gittiğim yer akrabamin akrabası da öyle kabul ettim. Dışarı da ister mi bi ağzını yokla istersen yine de.
Allah kabul etsin Umran'im :)
tmm kuzum seni de haberdar ederiz yaşasın hep beraber olacağız inşallahIyi aksamlar yavruular nabersiniz bakayimm :)
İstanbul busmasindanmi bahsetmissiniz sankimm. Bende istanbulda oturuyorum. Öyle bisey olursa beni cagirmayi kesinlie unutmayin kizlaar ben gelirim bulusmalara :
yaaa çok kıskandım ben şimdi bende paketleme yapmıştım ama bu kadar güzel değildi hemen yeniden bi elden geçirmem lazım paketlememiFoto ters dönmüş
Cikiletalar eksik bi de daha cok var yollamaya.. dayanamayip baska bisi ekleyebilirim
kuzum allah sabırlar versin inşalah tez vakitte düzelirr canım benim sıkma canını allah büyükIyi geceler herkese..
Beklemek cok zormus ya..
Bunaldim bi buraya gireyim dedim..
Artik beklemdeyiz babannem yogun bakimda..