• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Çok tesekkur ederım aynen oyle bır soguk bır sıcak hele bırde antalyanın havası hıc belli olmuyor cok degısken

aaaa gerçekten de bizim buraya geliyormussun bende sandım ki ıstanbul diye sizin oraya dedin :)

Canım yabancı yere gitmek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Bu gittiğim yer akrabamin akrabası da öyle kabul ettim. Dışarı da ister mi bi ağzını yokla istersen yine de.

Allah kabul etsin Umran'im :)
evet canım gerçekten kuzum istanbul u gezmeye gelicez eee doğal olarak da orayada gelicez ;)

Iyi aksamlar yavruular nabersiniz bakayimm :)
İstanbul busmasindanmi bahsetmissiniz sankimm. Bende istanbulda oturuyorum. Öyle bisey olursa beni cagirmayi kesinlie unutmayin kizlaar ben gelirim bulusmalara :
tmm kuzum seni de haberdar ederiz ;) yaşasın hep beraber olacağız inşallah :KK68:
Foto ters dönmüş :KK53:
Cikiletalar eksik bi de daha cok var yollamaya.. dayanamayip baska bisi ekleyebilirim
yaaa çok kıskandım ben şimdi bende paketleme yapmıştım ama bu kadar güzel değildi :( hemen yeniden bi elden geçirmem lazım paketlememi :63::63::63:

Iyi geceler herkese..
Beklemek cok zormus ya..
Bunaldim bi buraya gireyim dedim..
Artik beklemdeyiz babannem yogun bakimda..
kuzum allah sabırlar versin inşalah tez vakitte düzelirr canım benim sıkma canını allah büyük

Back