• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

belediyelerin sözleşmeli çalışması zaten sinir ediyor insanı. millet devirip yatıyor nasıl olsa memurum diye sözleşmeli olan çalışıyor :KK62: ki yanlış anlama asla devlete gireyim de yayayım yatayım düşüncesinde değilim, tam tersine devlete gireyim çalışayım ki insanların işleri yürüsün diyorum. staj yaptığım zamanlardan falan biliyorum, resmen adamların keyfine göre işliyor sistem, bir ruhsat çıkarmak için 1 ay adamın incelemesini bekliyorsun :KK12:
özgem sen çalışmaya karar verdiğinde beni burdan ya da face ten dürt, ben sana bildiğim herşeyi aktarayım bu konuda, başka aklına bişey takılırsa da sorarım arkadaşıma. ikimizin de hedef kpss 2016 da 85 olsun o vakit En Büyük KK

ben mezun olalı 2 sene oldu, çalışmadığım vakitler artık zaman kaybı gibi geliyor ondan biran önce çalışmaya başlamak da istiyorum ama öte yandan devlete atanmak da istiyorum işte, ben de karışığım anlayacağın :KK45:
hedef 85 o halde, kitaplarım da gelsin çalışalım halledelim :KK76: her türlü taktiğe de açığım tabiki de :21:

tamam kuzum sağolasın :KK19:

Hiçte bile o benimmmmm :KK48: beni merak ediyor demek ki beni seviyor demek ki katilim o :KK36:

bana ne benim katilim o :63: ya özge ya da ümran ikisinden biri benim katilim, başka hiç şüphelim yok :63::63:

Tam yazacağım iş çıkıyor. Sonra döndüğümde detaylı okuyorum yine tam yazacağım iş geliyor.

Bir de karnım çok ağrıyor çok :KK43: :KK43:

geçmiş olsun :110: benim de yarın olacak reglim, bugün patlamaya hazır bomba gibiyim :KK62:

benim katilciğim uğramıyo pek :mad:

sen katilini nerden biliyorsun :KK57::KK57:

o benim şüphelileimden biri, sana kaptırmam :KK62:
ay çok hoş böyle hadi kapışın :D :D :D

Hiçte bile o benimmmmm :KK48: beni merak ediyor demek ki beni seviyor demek ki katilim o :KK36:
ben herkesin katiliyim hahaha(kötü kadın gülüşü) :KK53::KK53::KK53::cool::cool::KK62::KK62::KK62:

Tam yazacağım iş çıkıyor. Sonra döndüğümde detaylı okuyorum yine tam yazacağım iş geliyor.

Bir de karnım çok ağrıyor çok :KK43: :KK43:
hmmm anladım kuzum allah kolaylık versin geçmiş olsun bol bol su iç ve sıcak tut ayaklarını

benim katilciğim uğramıyo pek :mad:
burdayım :KK25::KK25::KK25:
bana ne benim katilim o :63: ya özge ya da ümran ikisinden biri benim katilim, başka hiç şüphelim yok :63::63:

geçmiş olsun :110: benim de yarın olacak reglim, bugün patlamaya hazır bomba gibiyim :KK62:

sen katilini nerden biliyorsun :KK57::KK57:
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

ay çok hoş böyle hadi kapışın :KK70: :KK70: :KK70:

ben herkesin katiliyim hahaha(kötü kadın gülüşü) :KK53::KK53::KK53::cool::cool::KK62::KK62::KK62:

hmmm anladım kuzum allah kolaylık versin geçmiş olsun bol bol su iç ve sıcak tut ayaklarını

burdayım :KK25::KK25::KK25:
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

Çook teşekkür ederim canım. Şirkette utanmasam sıcak su torbası koyardım ama işte fazla belli olur.

Benim katilim hakkında ipucu versen aslında kendime geleceğim ama vermiyorsun :( O da ortalıkta yok...

Back