Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel cnm güle gül harcaa
Yaa kendimi gördüm resmen 3 yıl önceki halim.Girmediğim sınav kalmamıştı Yüksek lisansı yaptım ben bir uğraş oluyor insana sende yap kesinlikle..Kpss içinde ihtiyaç yayınlarından çalışmıştım gayet memnun kaldım..Kitaplar gelince gömül derslerehiç deme yaa, resmen tüm düzenimizi alt üst etti sınavın erkene alınması çok sinir bozucu bir durum gerçekten, ama bugün kitap siparişlerini de veririrm de kpss için başlarım artık çalışmaya
ales de açıklanmadı hala, bi yandan ona da bakıyorum yüksek lisansa başlarım diye. kafam çok karışık, kim nerden çekerse oraya gidiyorum
Yaa kendimi gördüm resmen 3 yıl önceki halim.Girmediğim sınav kalmamıştı Yüksek lisansı yaptım ben bir uğraş oluyor insana sende yap kesinlikle..Kpss içinde ihtiyaç yayınlarından çalışmıştım gayet memnun kaldım..Kitaplar gelince gömül derslere
senin kurbanın giriyoda denk gelmiyosunuz canımpekı tamam bu arada ben aradada olsa takılmaya calısyorum ama benım kurbanım hıc yok ortalardaaa
yok kuzum olur mu hiç sadece denk gelemiyorsun
bilemiycemDur jeton yeni düştü benim yoksa sen misin benim katilciğimmmmm beni tek merak eden sen oldun şu ana kadar sitede
Ben kamudayım canım zongldakta..Tayin bekliyorum eş durumundan..Memnunum maaş vs iyi tabi. Burdaki ile özelde yaptığım iş tamamen farklı..Özelde şantiye şefinin yardımcısıydım canım çıkıyordu işçilere laf anlatmaktan peşlerinde koşmaktan..Burada günlük tamirat vs çok imalat olmuyor..İhale vs daha farklı alanlara kaydım gittim..Hukukçu oldum çıktım yani.. Bizim meslek bir sürü dala ayrılıyor bilirsin şantiye proje baraj ulaştırma ihale vs diye..Ben proje yönetimi/ihale kısmındayım artık yolum bu herhaldeihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitapları var, bu ara evveliyat baya soru tahmini yapıyormuş diye onların da soru bankalarının siparişini verecem bugün, sonra da düzenimi kurar başlarım çalışmaya artık
sen şuan memnunsun işinden dimi? nerde çalışıyorsun hangi şehirdesin? hesap ver çabuk bana gibi oldu biraz bu
canım benımkı aksamları takılıyor heraldesenin kurbanın giriyoda denk gelmiyosunuz canım
yok kuzum olur mu hiç sadece denk gelemiyorsun
bilemiycem
Ben kamudayım canım zongldakta..Tayin bekliyorum eş durumundan..Memnunum maaş vs iyi tabi. Burdaki ile özelde yaptığım iş tamamen farklı..Özelde şantiye şefinin yardımcısıydım canım çıkıyordu işçilere laf anlatmaktan peşlerinde koşmaktan..Burada günlük tamirat vs çok imalat olmuyor..İhale vs daha farklı alanlara kaydım gittim..Hukukçu oldum çıktım yani.. Bizim meslek bir sürü dala ayrılıyor bilirsin şantiye proje baraj ulaştırma ihale vs diye..Ben proje yönetimi/ihale kısmındayım artık yolum bu herhalde
olabilir kuzumcanım benımkı aksamları takılıyor heralde
bende genelde mesaı saatlerı ıcınde takılıyorum bı denk gelemedık o yuzdenolabilir kuzum
hiç deme yaa, resmen tüm düzenimizi alt üst etti sınavın erkene alınması çok sinir bozucu bir durum gerçekten, ama bugün kitap siparişlerini de veririrm de kpss için başlarım artık çalışmaya
ales de açıklanmadı hala, bi yandan ona da bakıyorum yüksek lisansa başlarım diye. kafam çok karışık, kim nerden çekerse oraya gidiyorum
ben de giricem kpss ye.. en son üniversite sınavına girmiştim işte onun dışında hiç bi sınava girmedim
ben de 2016 girsin çalışmaya başlıcam hiiiç bişi hatırlamıyorum resmen
özgem elimden gelen yardımı yaparım kuzum kaynak konusunda, çalışma stilleri konusunda. işsiz bir insan olduğum için mütemadiyen araştırıyorum bi de söylemesi ayıptır türkiye derecesi yapmış arkadaşım da var ondan da bolca taktik öğrendim
Mimarlar kamuda gayet kendi işlerini yapıyorlar ona emin olabilirsin En az 85 alman lazım ona göre taktik geliştirelim bence Zaten zaman az sen kpssye yüklen diploman dursun şantiye şefliğinde..Hiç şuan da yeni bir iş filan arama bence..Zaten kitapların hazır geliyor zamanında müsait olursa halledersin inşallaho zaman senden bolca kpps çalışma taktiği alabilirim sanırım gerçi ben 2014te de girdim kpss ye ama 71 puan aldım onda yetmez şuan atanmaya, ondan mayısa asılmam lazım
okuldaki yakın arkadaşlarımın hemen hepsi inşaat mühendisliği okuyordu, derslerinize bile girmişliğim var özellikle de hidrolik dersleri tam benim ders aralık saatimdeydi hr hafta giriyordum nerdeyse
kamuyu aslında pek istemiyordum ben sanki kendi mesleğimi yapamayacağım gibi geliyordu, ama araştırınca öyle olmadığını anladım şimdi baya sıcak bakıyorum. ama bakalım işte hayırlısı, belediyelerde inanılmaz torpil dönüyor, bakanlıklar falan da yüksek puan istiyor. ben bi deniyim de şansımı hayırlısı. azıcık bi yerlere girip de çalışıp kendimi göstersem ofis açmak da istiyorum ama şuan hiç tanıdık ve tecribe olmadan deli işi olur malesef
fdoğrudur canım napalım kısmetinde o varmış artık bi daha ki çekilişte daha aktif biri denk gelir umarımbende genelde mesaı saatlerı ıcınde takılıyorum bı denk gelemedık o yuzden
ovvvv mutlaka tüyo istiyorum o zaman kuzum, çünkü dediğim gibi hiç bi bilgim yok.. kaynaktır vs
ben de hiç düşünmemiştim kpss ama sözleşmeli çalıştım ya her ne kadar siyasi sıkıntıları olsa da devletin rahatına alıştım
bi şansımı deniyim bakalım.. olmazsa artık büro açmadır yahut başka avukat yanında çalışmadır onları düşünürüm
bu arada davayı kazanıp burda kalsam da daha iyi olur bari memur olurum da seslerini çıkaramazlar yada başka kuruma geçerim
Mimarlar kamuda gayet kendi işlerini yapıyorlar ona emin olabilirsin En az 85 alman lazım ona göre taktik geliştirelim bence Zaten zaman az sen kpssye yüklen diploman dursun şantiye şefliğinde..Hiç şuan da yeni bir iş filan arama bence..Zaten kitapların hazır geliyor zamanında müsait olursa halledersin inşallah