- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
Tuh keske katılsaydın bak simdi gordum bebisim gelmesine cok az kalmis ki ya bebiste benim gibi kova burcu olcak be guzel:)
ankaradayken ben de hep öyle derdim, insan ayrılınca anlıyor
aayyy, bebek geliyormuş çok aaz kalmışş
merhaba canımmm evet çok az kaldı kızıma kavuşmama rabbim nasip ederse Ocak ayında alcaz kucağımıza
oyyy kısmetiyle, şansıyla, neşesiyle gelsin inşallah fıstıkismi ne olacak fıstığın
Tuh keske katılsaydın bak simdi gordum bebisim gelmesine cok az kalmis ki ya bebiste benim gibi kova burcu olcak be guzel:)
Defne olcak nasipse Aminnnn canım amin
Tabi Can'ım ısın esprisi o hayirlisiyla sağ salim gelsin onemli olan o. Ay gecen sene hamile değildin simdi bebisdogmak uzere ya vala cok ilginç Bir duygu olsa gerek bu hamilelik:)Bakalım erken gelmezse Kova ama erken gelirse Oğlak ay hayırlısı ile gelsin hiç farketmez kuzucum
Ay bütün topik İstanbullu cikti ya insallah bende gelebilirimIyi aksamlar yavruular nabersiniz bakayimm :)
İstanbul busmasindanmi bahsetmissiniz sankimm. Bende istanbulda oturuyorum. Öyle bisey olursa beni cagirmayi kesinlie unutmayin kizlaar ben gelirim bulusmalara :
Koskocaman bir AMİN gelsin kralicecimA altinkaya35 canım sağlıkla gelsin miniğiniz kucagınıza ohh topik gittikçe bebişleniyor darısı hepimize
Aaaayyyy hediyelerini paketledim mektubumu yazdim cok guzel olduuuu
Foto atsam mi aceba
Oy oyy ne guzel hediyeler alınmış paketlemeler yapılmış bayildim vala ellerine saglik Can'ım:)Foto ters dönmüş
Cikiletalar eksik bi de daha cok var yollamaya.. dayanamayip baska bisi ekleyebilirim
yaaa bayıldım ellerine sağlık <3Foto ters dönmüş
Cikiletalar eksik bi de daha cok var yollamaya.. dayanamayip baska bisi ekleyebilirim
wuhuu harika gorunuyolar benimmi kis bunlar bak dogru soyle katilim senmisin yoksamFoto ters dönmüş
Iyi geceler herkese..
Beklemek cok zormus ya..
Bunaldim bi buraya gireyim dedim..
Artik beklemdeyiz babannem yogun bakimda..
Ayy bana mı onlar 1. Katil AdayımFoto ters dönmüş
Allah şifalar versin canımIyi geceler herkese..
Beklemek cok zormus ya..
Bunaldim bi buraya gireyim dedim..
Artik beklemdeyiz babannem yogun bakimda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?