• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Allah kabul etsin canım benim
benim de tadım yok pek ondan okuyom sadece
canımmmmmm eski kurbanımmmm özür dielrim bugün mazur görün beni hiç kendimde değilim

Ohhh mis gibi. Özendimm. İzmir uzak işte :))
aynen canım keşke yakın olsa ;)

herkesler mutlu sanırım ne güzel ondandır.. darısı başımıza kuzum :KK19:
ahhhhh ahhhhh noldu ex kurbanım aynı konudan mı

Çok yoğundum bugün hatunlar pek giremedim

canımmmmmm eski kurbanımmmm özür dielrim bugün mazur görün beni hiç kendimde değilim

aynen canım keşke yakın olsa :KK66:

ahhhhh ahhhhh noldu ex kurbanım aynı konudan mı

bugün çok melankoliğim kuzum.. hem iş konusu hem de hamile değilim bu ay yine.. ne bilim hamile olsaydım tutunacak bişeyim olcaktı gibi hissediyorum
ve artık ertelemem lazım mecburen bebişi iş konusu net değilken
geleceğimi çok belirsiz görüyorum
herşeyde bi hayır vardır bilirim ama bugün azcık melankolik takılma izni verdim kendime

bugün çok melankoliğim kuzum.. hem iş konusu hem de hamile değilim bu ay yine.. ne bilim hamile olsaydım tutunacak bişeyim olcaktı gibi hissediyorum
herşeyde bi hayır vardır bilirim ama bugün azcık melankolik takılma izni verdim kendime
hmmm anladım canım sıkma canını demekki rabbimin vardır bi bildiği belki de bu yüzden olmadı bu ay da orasını kimse bilemez herşeyin hayırlısı

asivemai asivemai ümranım Allah kabul etsin tuttuğun orucunu kuzum :KK68:

enerjisi düşük olan hatunlar, nedendir böylesiniz hepiniz yahu o_O benim dünden kalan bi yorgunluğum var gerçi, moralim zaten hiç öyle aman aman iyi olmuyor da, sizin tutunacak şeyleriniz var üzmeyin kendinizi :KK19:
gelin dertleşelim, kafaya takmayalım hiçbişeyi o kadar :KK19:

Vakti gelmemiştir bebeğinin. İnşallah vakti geldiğine hayırla sağlıkla olur.
Canını sıkma. İş de bebek de hepsinde vardır bir hayır.

hazırladığım hediye kutum bana ben ona bakıyorum bakışıyoruz bir de ağır ki :KK70:

ben daha 2 tane hediyesini hazırlayabildim ancak, önümüzdeki haftadan önce de diğerlerini alamam sanırım :110: neyse napalım benim kurbancık da biraz bekleyecek hediyelerine kavuşmayı demek ki :KK51:

evet çek kulağını, hain katil insan bi ipucu verir :KK12::KK12::KK12:

Hahaha :KK70: ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bence benim de yok :KK70: :KK70:
asivemai asivemai Umran bu hatunlari boşver benim katilimi söyle bence. Catliciiiim artık :D
kızlaar bu hafta gönderimi yapmam gerekiyor benim kurbancığım haftaya il dışına çıkabilirmiş ben de 15-16 sı il dısında olacağım eline ilk ulaşan haber versin yöneticimize asivemai asivemai canım hediyeyi ilk alan olunca mı topik açacaksın?
Gezegen kurbanın kim soylesene ozel den bişey denicem :KK76:

kızlar bugün niyetliyim o yüzden hiç konuşmaya mecalim yok
Allah kabul etsin canım :)

BEN DE IYIYIM TESEKKUR EDERIM SADECE BIRAZ YOGUNUM ISLER GÜÇLER YANİ
Hoşgeldin :) seninle hiç sohbet edemedik sanırım o_O
Allah kabul etsin canım

Aynen valla bende konuşulanları okuyorum uzaktan sessizce izliyorum topiği enerjim düşük...
İste katilim geldi :) Bu akşam giriver foruma sohbet edelim bol bol:KK53:
Canım dua et bol bol, mutlaka yoluna girecek hersey. İş mevzusu hemen cozulmuyor sen daha iyi bilirsin ne kadar sürebileceğini. Bebekte zaten stresli olunca daha zor oluyormuş sanırım. Hiç bişey sağlığından önemli değil canını sikmamaya çalış.
ben daha 2 tane hediyesini hazırlayabildim ancak, önümüzdeki haftadan önce de diğerlerini alamam sanırım :110: neyse napalım benim kurbancık da biraz bekleyecek hediyelerine kavuşmayı demek ki :KK51:
E o zaman sen benim katilim değilsin :KK11: Neden değilsin?

Belki kurbanimsindir :D :D Yaşasın kötülük:KK62:

Kurbanima bugün bişey daha aldım. Gerçi daha üstünde oynamalar yapicam :KK54: Son parça hediyesi kaldı onu da almaya giderken kendime de biseyler almam lazım ne zamandır alisveris yapmıyorum :KK51::KK51:

asivemai asivemai Umran bu hatunlari boşver benim katilimi söyle bence. Catliciiiim artık :KK70:

Gezegen kurbanın kim soylesene ozel den bişey denicem :KK76:

Allah kabul etsin canım :)

Hoşgeldin :) seninle hiç sohbet edemedik sanırım o_O

İste katilim geldi :) Bu akşam giriver foruma sohbet edelim bol bol:KK53:

Canım dua et bol bol, mutlaka yoluna girecek hersey. İş mevzusu hemen cozulmuyor sen daha iyi bilirsin ne kadar sürebileceğini. Bebekte zaten stresli olunca daha zor oluyormuş sanırım. Hiç bişey sağlığından önemli değil canını sikmamaya çalış.

Belki kurbanimsindir :KK70: :KK70: Yaşasın kötülük:KK62:

:D :D Allah iyiliğini versin herkesi bir araya toplamışsın

Mesai bitişine denk gelmeseydi iyiydiii:)

asivemai asivemai Umran bu hatunlari boşver benim katilimi söyle bence. Catliciiiim artık :KK70:

Belki kurbanimsindir :KK70: :KK70: Yaşasın kötülük:KK62:

Kurbanima bugün bişey daha aldım. Gerçi daha üstünde oynamalar yapicam :KK54: Son parça hediyesi kaldı onu da almaya giderken kendime de biseyler almam lazım ne zamandır alisveris yapmıyorum :KK51::KK51:

bi sen, bi ümran bi de özge benim duygularımla oynuyorsunuz, eğer üçünüzden biri katilim çıkmazsa ateşe verecem buraları :KK62::KK62::KK62:

:KK46::KK48:
Grupça fakir lafına utandırtacağız :KK70: :KK70:

Bu da benden gelsin;

Ahahahbu video gercek mi ya koptum maybeline maybeline:)

Kuzum sana kıyamam sıkma canını bebeği de erteleme bence Bebek kısmetiyle gelir derler:) (not:bekarım)

:KK46::KK48:
Ahahahbu video gercek mi ya koptum maybeline maybeline:)

Kuzum sana kıyamam sıkma canını bebeği de erteleme bence Bebek kısmetiyle gelir derler:) (not:bekarım)

Bu videonun üzerine dalga amaçlı çekilen bir video :D Yıllardır "maybeline taam mıı" diye anımsarım kendisini :D :D

:KK70: :KK70: Allah iyiliğini versin herkesi bir araya toplamışsın

Mesai bitişine denk gelmeseydi iyiydiii:)
ahahah bende paylasinca farkettim upuzuuuuun bi liste olmuş :D
Eve gidince gelin buraya akşama dedikodu yapalım azcik :)
bi sen, bi ümran bi de özge benim duygularımla oynuyorsunuz, eğer üçünüzden biri katilim çıkmazsa ateşe verecem buraları :KK62::KK62::KK62:

Seviyorum kız seni :) Yok ben değilim keske olsaydım ama neler neler hazirlardim sana :)

Back