• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

heyecanı daha büyük olacak demek ki :KK51:

inşallah heyecanlanır ve beğenir aldıklarımı :KK51: aklımda bi liste yaptım alacaklarımı da biliyorum ama almak için önümüzdeki haftayı beklemem lazım işte :KK51: gerçi ben alma aşamasına geçtiğim zaman 40 kere de karar değiştirirm :KK53:

Seviyorum kız seni :) Yok ben değilim keske olsaydım ama neler neler hazirlardim sana :)

off ya neden sen değilsin ha nedeeennnn :mad::mad::mad:

beşiktaş bardak altlığı da gördüm zaten sende, sevdiceğine yaptın onu dimi gözümden kaçmadı :KK53:

off ya neden sen değilsin ha nedeeennnn :mad::mad::mad:

beşiktaş bardak altlığı da gördüm zaten sende, sevdiceğine yaptın onu dimi gözümden kaçmadı :KK53:
İvit benim sevdicegimde beşiktaşlı yildonumumuzde yapmıştım hediye alamadım öyle bişey yapayım dedim:) Yaparım ki sana da beşiktaşlı bişey :)

oooo hülya ablam gelmiş hoş gelmiş :KK6:
İvit benim sevdicegimde beşiktaşlı yildonumumuzde yapmıştım hediye alamadım öyle bişey yapayım dedim:) Yaparım ki sana da beşiktaşlı bişey :)

benim herif galatasaraylı işte bi bu yönden didişiyoruz :KK45: ama bana ne ben beşiktaşlıyım o yumsun ağzını sussun:KK12:

oooo hülya ablam gelmiş hoş gelmiş :KK6:

benim herif galatasaraylı işte bi bu yönden didişiyoruz :KK45: ama bana ne ben beşiktaşlıyım o yumsun ağzını sussun:KK12:
Bende galatasarayliyim çok kizdiririm maç olunca :D Güzel oluyor ama ya didismek :)

İyiyim şükür kuzum
Sen nasilsin

İyiyim abla bugün dişçiye gittik benimkiyle yoruldum biraz.

Back