- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
kim acabaaaa
asivemai ye soruyorum ama söylemiyor... Hayır belki de öyle biri hiç olmadı..
Yalandan whatsapptan konuştuk dedim 2 gün boyunca 1 kişi de çıkıp bu konuda yorum yapmadı. Demek ki yok öyle biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim acabaaaa
Sorma valla korkuyorumda nasıl doğurucam diye normal istiyorum epiduralsiz bi yandanda korkuyorum rüyalarıma giriyor napıcam bilmeemmm
iyi saklıyor kendisini =)asivemai ye soruyorum ama söylemiyor... Hayır belki de öyle biri hiç olmadı..
Yalandan whatsapptan konuştuk dedim 2 gün boyunca 1 kişi de çıkıp bu konuda yorum yapmadı. Demek ki yok öyle biri
Aktif değilmi öylede tadı çıkmıyoki gerçi benim kurbanda bi giriyo bi grmiyoBen de liste yapmayı düşündüm ama sonra baktım elemediğim kimse yok. Benim ki çekilişe katıldığını unuttu zaten
iyi saklıyor kendisini =)
onu bilemeyisssSaklamaya çalıştığını düşünmüyorum...
Yapmakta 5 dk doğurmakta 5 dk deseneeayyy çok terbiyesizleştimmmHiç korkma, 5 dk.lık iş :)
Allah yardımcın olsun. :)
Aktif değilmi öylede tadı çıkmıyoki gerçi benim kurbanda bi giriyo bi grmiyo
Yapmakta 5 dk doğurmakta 5 dk deseneeayyy çok terbiyesizleştimmm
onu bilemeyisss
Normalmiydi seninkisi acı varmıydı acııHahaha evet aynen öyle
HoşgeldinnnSELAM KIZLAR YA COK YOGUNDUM ANCAK AKTIF OLABILDİM
SELAM KIZLAR YA COK YOGUNDUM ANCAK AKTIF OLABILDİM
aa çöpçatanlık yapıyorrrH hotcouture e hediye alacak arkadaş. Sana güzel bir hediye ipucu verebilirim istersen
aa çöpçatanlık yapıyorrr
niye tanışıyormusunuzda ne istediğini biliyorsun.. benim kurbanımın ne isatediğini öğrendim ve aldım tek,, tekk..hotcouture e hediye alacak arkadaş. Sana güzel bir hediye ipucu verebilirim istersen
niye tanışıyormusunuzda ne istediğini biliyorsun.. benim kurbanımın ne isatediğini öğrendim ve aldım tek,, tekk..