- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
evet rahatladım hazır önümüzdeki pazartesi göndereceğim..iyide o konuyu ben niye bilmiyorum merak ettim şimdii..Hayır :) Başka bir konudan dolayı biliyorum. Aslında katili ufak mı ufak bir araştırmayla kendi bulabilir
Süper olmuş. Kafan ne rahattır şimdi
NASILSINIZ KIZLAR BAKIYORUM DA HERKEZIN KEYFI YERINDE
AMİN CANIM SAĞOLAllah kabul etsin canım.
amin canım tş.lerOyle Bi yetenegim olsa başvururum da beceremem ki yazık bana madalyasız kaldım:)
Allah kabul etsin canim.
aynen canım hediye topiği açtım hediyesini alan orta paylaşıp kimin aldığını da dile getirecekben bu ayın 14 ünde göndereceğim.. peki bişi soracağım elimize geçen hediyelerimizi resimleyip paylaşacağız demi.. kurbanımızıda söyleyerek..çünkü ben öyle yapacağımm..
kozmetik arıyorum bi tane de ordaki konudan .))evet rahatladım hazır önümüzdeki pazartesi göndereceğim..iyide o konuyu ben niye bilmiyorum merak ettim şimdii..
gördüm canım ..AMİN CANIM SAĞOL
amin canım tş.ler
aynen canım hediye topiği açtım hediyesini alan orta paylaşıp kimin aldığını da dile getirecek
flormar kullanmıyormusun canım..kozmetik arıyorum bi tane de ordaki konudan .))
bide arkadaşın dediği farmasininde ürünleri cidden güzel..kozmetik arıyorum bi tane de ordaki konudan .))
BEN DE IYIYIM TESEKKUR EDERIM SADECE BIRAZ YOGUNUM ISLER GÜÇLER YANİTeşekkürler ben kendi adıma çok iyiyim bugün :) Sen nasılsın?
Allah kabul etsin canımkızlar bugün niyetliyim o yüzden hiç konuşmaya mecalim yok
Allah kabul etsin canım benim
benim de tadım yok pek ondan okuyom sadece
yok flormar kullanamıyorum canımflormar kullanmıyormusun canım..
antialerjik midir ki acababide arkadaşın dediği farmasininde ürünleri cidden güzel..
Napıyonuz komsu komsu hular
sizin min. 35 tl hediyelerinizi max 35 anladıgımı söylemem gerek varmı ?
@__ATALANTE canım teş.ederim
evet canımYarım saatin kaldı canım. Sonra miden bayram etsin:)
5 dk da yapılmıyo bence yaYapmakta 5 dk doğurmakta 5 dk deseneeayyy çok terbiyesizleştimmm
evet canımburda geçiştirir eve gidince güzelce doyururum karnımı arkasından da bi kakaolu kek yaparım güneşin kızları eşliğinde yerim ohhh buyrun beklerim akşama çaya
mesajımı bi sen gördün bi de katilciğim görüp yazdı whatsapptanAllah kabul etsin canım
Aynen valla bende konuşulanları okuyorum uzaktan sessizce izliyorum topiği enerjim düşük...
mesajımı bi sen gördün bi de katilciğim görüp yazdı whatsapptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?