- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Günaydın canım..Dikkat et kendine aç çıkma yolasağool cnm tansiyonum düştü galiba :S
sağol cnm bakalım ya. Sabah çok erken kalktığımız için yapamıyorum :SGünaydın canım..Dikkat et kendine aç çıkma yola
offf offff çok fena afiyet olsun kuzumIyi Aksamlar Kurbanciklar..Katilcikler..Turk kahvesi esliginde.
Eki Görüntüle 1709743
evde sinema keyfi...
Eki Görüntüle 1709745
Yarın gorusmek üzere..
Katilim mesaj çekti bana..azıcık mesajlastik..
günaydın canım geçmiş olsun yanında tuzlu çubuk bulundur bundan sonraGünaydın kızaar nasılsınızz. Ben pek iyi değilim metroda bayıldım sabah sabah
Günaydın Kızlar hafta sonunu geçtim yıl kapanışı nedeniyle öyle yoğunum ki işten gözümü açamıyorum. Topik fazlasıyla ilerlemiş benim kurbanda hiç girmemiş yalnız ben bu whatsapp'ta grup kurma işine sıcak bakıyorum çünkü ben etiketlenmediğim sürece hiçbirşeyden haberim olmuyor çok şey kaçırıyorum. Lütfen beni etiketleyin ya da whatsapp'ta grubu kurun ki takip edebileyim olmaz mı ?
yekta geçmiş olsun yaGünaydın kızaar nasılsınızz. Ben pek iyi değilim metroda bayıldım sabah sabah
Haftasonu ben de hiç gitmedim canım yoksaaa seen?
katılımcıların adlarını alıp ona göre grup kurup davet edicem canım o yüzden gruba kimler dahil olmak istiorKızlar whatsapp grubunu kurun gerçekten pratik olur bence.asivemai sen bu işi çözersin kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?