Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kurbanım hiç aktif değil ama hiç O yüzden tek verdiğim ipucunu tekrarlayayım balıketli bir bayan kendisi. Sen bu tanıma uyuyor musun sence Morenica
katılımcıların adlarını alıp ona göre grup kurup davet edicem canım o yüzden gruba kimler dahil olmak istior
yekta geçmiş olsun ya şimdi iyimisin
YEKTA61 ne oldu canım sana neden bayıldın neyin var ?
YEKTA61 canım şimdi farkettim bayılma mevzusunu hayırdır inşallah? Nasılsın şimdi?
kıyamam ya biraz uzanıp dinlensen çok iyi olurdu senin içinsağolun hatunlar şimdi daha iyiyim sadece başım ağrıyor biraz. Hem aç karnına hem ayakta olunca metroda bide havasız kaldım bayıldım metroda dayanamadım. Sora biraz toparladım yardımcı oldular
sağolun hatunlar şimdi daha iyiyim sadece başım ağrıyor biraz. Hem aç karnına hem ayakta olunca metroda bide havasız kaldım bayıldım metroda dayanamadım. Sora biraz toparladım yardımcı oldular
sağolun hatunlar şimdi daha iyiyim sadece başım ağrıyor biraz. Hem aç karnına hem ayakta olunca metroda bide havasız kaldım bayıldım metroda dayanamadım. Sora biraz toparladım yardımcı oldular
Sıkıntılı akşamları çok rahatsız oluyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarımda çok kasılmalarım oluyor bu zamana kadar rahattım ama 20Amin canim amin. ..
Senin nasil gidiyr hamislik
ALLAH yardımcın olsun kuzum :)Sıkıntılı akşamları çok rahatsız oluyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarımda çok kasılmalarım oluyor bu zamana kadar rahattım ama 20
haftadan sonrası zormuş
Amin canım saolALLAH yardımcın olsun kuzum :)
inşaallah sağlıklıca sonuçlansın daaa :)
Çekilişten sonra olur heralde bu yoksa katiller ifşa olurkatılımcıların adlarını alıp ona göre grup kurup davet edicem canım o yüzden gruba kimler dahil olmak istior
evet ifşa olurÇekilişten sonra olur heralde bu yoksa katiller ifşa olur
canımmmm çok sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallahALLAH yardımcın olsun kuzum :)
inşaallah sağlıklıca sonuçlansın daaa :)
aynen canım çekilişten sonraÇekilişten sonra olur heralde bu yoksa katiller ifşa olur
Günaydıınn
Cumartesi kimseler yoktu çok sıkıldım
Sonra katilim mesaj attı onla konuştuk biraz
Nasılsınız bakalım haftasonu neler yaptınız
Merhaba kızlarr :)
Güzel bir hafta olur umarım...
günaydın kızlar:)
kocaman günaydın kızlarrrrrr .KK68: nasılsınız bakalım haftasonu pek giremedim ve çoooook özledim sizzi
Günaydın Kızlar hafta sonunu geçtim yıl kapanışı nedeniyle öyle yoğunum ki işten gözümü açamıyorum. Topik fazlasıyla ilerlemiş benim kurbanda hiç girmemiş yalnız ben bu whatsapp'ta grup kurma işine sıcak bakıyorum çünkü ben etiketlenmediğim sürece hiçbirşeyden haberim olmuyor çok şey kaçırıyorum. Lütfen beni etiketleyin ya da whatsapp'ta grubu kurun ki takip edebileyim olmaz mı ?
Herkeslere. Gunaydinlarr...Haftasonundan sonra süper bir enerjiyle hepimize günaydıııın