• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Çalıştığım için her işleri hafta sonuna erteliyorum.cokkk yogundum bu hafta sonu.. Rabbim artırsin misafirlerim vardı...geçmiş OLSUN Yekta kesin kan şekerin dusmusdur..

herkese günaydın kızlaarrr :KK68: dün hiç gelemedim, herifim geç döndü de :KK45: ama tüm geçmişi okudum :KK49:

Sahihuban Sahihuban eski katilciimmm hayırlı olsun inşallahh, daha da güzel haberler alırız umarım çok kısa zamanda :KK46:

YEKTA61 YEKTA61 canım çok geçmiş olsun sana :110: dikkat et kendine, hassas bir yapın var demek ki, aç karnına çıkma sakın evden :110:

whatsap grubuna ben de katılırım, ama bence de çekilişten sonra olsun, yoksa buralara da pek gelen olmaz. buranın sohbeti de ayrı bir keyifli :KK37:

katilimm nerdeysen bi el salla bakalım :KK25:

Gunaydin kızlar sonunda herkes gelmis haftasonu kimsecikler yoktu beni bir basıma bıraktınız:( YEKTA61 YEKTA61 Can'ım cok gecmis olsun bana da olmustu bir kere açsan ayakta durunca kalabalıktan sekerim düşmüştü bayılmıştım. Eve gidince iyice dinlen.bol şekerli seyler ye . Ve tabiki whatsapp grubuna bende katılmak istiyorum zaten mevzuyu ben açmıştım:)

herkese günaydın kızlaarrr :KK68: dün hiç gelemedim, herifim geç döndü de :KK45: ama tüm geçmişi okudum :KK49:

Sahihuban Sahihuban eski katilciimmm hayırlı olsun inşallahh, daha da güzel haberler alırız umarım çok kısa zamanda :KK46:

YEKTA61 YEKTA61 canım çok geçmiş olsun sana :110: dikkat et kendine, hassas bir yapın var demek ki, aç karnına çıkma sakın evden :110:

whatsap grubuna ben de katılırım, ama bence de çekilişten sonra olsun, yoksa buralara da pek gelen olmaz. buranın sohbeti de ayrı bir keyifli :KK37:

katilimm nerdeysen bi el salla bakalım :KK25:

hayırlı sabahlar :) amin cesminazcım :))

heeee belki numarası/umaram vardır ya da senden numara tanıma proğramı var ondan olabiler mi ki :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hee evet bende numara tanıma programı var :KK45: ya ama bakmazdım yaa, tutardım belki de kendimi nolcak ki :mad: belki de tutamazdım ama belli mi olur, bana da güvenilmez ki :rolleyes:

doğru mu söylüyosun bak beni kandırma :110:

ümranımm acaba bana katil vermeyi unutmuş olabilir misin :110: hiç sesi çıkmıyor katilimin :110:

:KK45::KK45::KK45::KK45: ahhhh nazım ahhhh sana öyle bir katil verdim ki hiç tahmin edemeyeceğin biri sana çok pis tuzaklar kuruyor/kuruyorum orasını bilemiycem :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aynı soru benim içinde geçerli ümracım benim katilim nerdeeee :KK34:

hee evet bende numara tanıma programı var :KK45: ya ama bakmazdım yaa, tutardım belki de kendimi nolcak ki :mad: belki de tutamazdım ama belli mi olur, bana da güvenilmez ki :rolleyes:
işte bu yüzden iletişime geçmiyoruzzzz :D :D
aynı soru benim içinde geçerli ümracım benim katilim nerdeeee :KK34:
senin katilin çok tatlı biri aynen senin gibi kuzum :KK68:

Back