- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canımhaftaiçi oldu da topic şenlendi
katilimm nerdeysen bi el salla bakalım
hu hu kurbancık
canımmmm çok sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
aynen canım çekilişten sonra
herkese günaydın kızlaarrr dün hiç gelemedim, herifim geç döndü de ama tüm geçmişi okudum
Sahihuban eski katilciimmm hayırlı olsun inşallahh, daha da güzel haberler alırız umarım çok kısa zamanda
YEKTA61 canım çok geçmiş olsun sana dikkat et kendine, hassas bir yapın var demek ki, aç karnına çıkma sakın evden
whatsap grubuna ben de katılırım, ama bence de çekilişten sonra olsun, yoksa buralara da pek gelen olmaz. buranın sohbeti de ayrı bir keyifli
katilimm nerdeysen bi el salla bakalım
ahhhh nazım ahhhh sana öyle bir katil verdim ki hiç tahmin edemeyeceğin biri sana çok pis tuzaklar kuruyor/kuruyorum orasını bilemiycemdoğru mu söylüyosun bak beni kandırma
ümranımm acaba bana katil vermeyi unutmuş olabilir misin hiç sesi çıkmıyor katilimin
ahhhh nazım ahhhh sana öyle bir katil verdim ki hiç tahmin edemeyeceğin biri sana çok pis tuzaklar kuruyor/kuruyorum orasını bilemiycem
heeee belki numarası/umaram vardır ya da senden numara tanıma proğramı var ondan olabiler mi kihee katilim var yani öyle mi ben yok diye düşünüyordum, kendisi benimle hiç iletişmiyor da
heeee belki numarası/umaram vardır ya da senden numara tanıma proğramı var ondan olabiler mi ki
doğru mu söylüyosun bak beni kandırma
ümranımm acaba bana katil vermeyi unutmuş olabilir misin hiç sesi çıkmıyor katilimin
aynı soru benim içinde geçerli ümracım benim katilim nerdeeeeahhhh nazım ahhhh sana öyle bir katil verdim ki hiç tahmin edemeyeceğin biri sana çok pis tuzaklar kuruyor/kuruyorum orasını bilemiycem
işte bu yüzden iletişime geçmiyoruzzzzhee evet bende numara tanıma programı var ya ama bakmazdım yaa, tutardım belki de kendimi nolcak ki belki de tutamazdım ama belli mi olur, bana da güvenilmez ki
senin katilin çok tatlı biri aynen senin gibi kuzumaynı soru benim içinde geçerli ümracım benim katilim nerdeeee