Dimi? Şu çok güzel şunu da alayım. Böyle biseyde yapayım derken cogaldilar. Bide ben kurbanimi sevdim içime sinen şeyler olsun istiyorum.3 hediye çok az zaten bence de benimde fazla olucak gibi bakalım çok eğleniyorum hediye seçerken:)
Maşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..
Benim katilimde ortadan kayboldu. Yazdım cevap vermediHerkes kurbanindan bahsediyor benimm katilim nerde yaaa
Benim de katilim yok haftasonları beni buralarda Bi basıma bıraktıBenim katilimde ortadan kayboldu. Yazdım cevap vermediinşallah sizden, sohbet ettiklerimden biridir.
Yapayalnız kaldık desene :) Kimsecikler yok haftasonu.Benim de katilim yok haftasonları beni buralarda Bi basıma bıraktı
Senin bu yaptığına ne derler kakao? Ayip ama. Bi tarafım sisecek şimdi nolcakIyi Aksamlar Kurbanciklar..Katilcikler..Turk kahvesi esliginde.
Eki Görüntüle 1709743
evde sinema keyfi...
Eki Görüntüle 1709745
Yarın gorusmek üzere..
Katilim mesaj çekti bana..azıcık mesajlastik..
Oyyy maşşallah canım yafalkonum :)
günaydınlaaar :)
çok şükür keseciğimizi gördük ..
elhamdülillah..
takibe devaaaam :)
Ne güzel keyif yapıyosun hemde çocuk varkenIyi Aksamlar Kurbanciklar..Katilcikler..Turk kahvesi esliginde.
Eki Görüntüle 1709743
evde sinema keyfi...
Eki Görüntüle 1709745
Yarın gorusmek üzere..
Aynen ya haftasonu oldu herkesler kaçtı kuzum hadi sende kac bakalım:)Senin bu yaptığına ne derler kakao? Ayip ama. Bi tarafım sisecek şimdi nolcakşaka bi yana afiyet olsun iyi seyirler :)
İki gündür erteledigim dizi keyfimi yapayım bende bari burada da kimsecikler yok.
Ellerine saglik super gozukuyor tatlılar tam benlik:)Iyi Aksamlar Kurbanciklar..Katilcikler..Turk kahvesi esliginde.
Eki Görüntüle 1709743
evde sinema keyfi...
Eki Görüntüle 1709745
Yarın gorusmek üzere..
Amin canim amin. ..Oyyy maşşallah canım ya
Güzel geçer inşallah hamileliğin
aaa geçmiş olsun canım noldu kiGünaydın kızaar nasılsınızz. Ben pek iyi değilim metroda bayıldım sabah sabah
ona gitmedik,Cok guzeldi Ahmet kural zaten bi harika
sağool cnm tansiyonum düştü galiba :Saaa geçmiş olsun canım noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?