2016 yılbaşı çekilişi

Kaçarız bizde.

Kurbanım sürekli benim değil mi diye yazıyor. Evet sensin diyemiyorum.
Katilimide bulamıyorum, ajan gibi çalışmayı unutmuşum.

beni eski katillerim hep kandırdıkları için artık kimseye inanamıyorum, dedektiflik yapmıyorum bende

doktora gittin mi kuzum
canım çok tedavi oldum bunun için o anlık düzeliyor bi süre sonra tekrar başlıyor. Bıktım artık ilaç kullanmaktan
Geçmiş olsun..Aynı dertten muzdaribim üşümekten uyuşukluktan halsizlikten nefret ettim.Hayat kalitem düştü resmen..
Sana da geçmiş olsun.. Aynen ya millet incecik gezer ben kat kat giyinirim. Sabahları uyanamama cabası sinir oluyorum.

Evde eskiden kullandığım ilaçlardan var onlardan almaya çalışıyorum akşamları iyi geliyor.

dikkat et kendine cnm demir eksikliği bende de var :s

anladım bizim işyeride kordonda canımm..asıl merkezimiz orada bir ay evvel geldim oraya mevlanaya ve sahilini ve meşhur saatini gezdik..
nasıl güzel değil mi izmir ama ben hala ısınamadım nedense

ohh misss afiyet olsun şifa olsunn
teş.ederim canım
günaydın kızlaaar sizi çok özledim , ban yemiştim ama yediysek hakkımızla yedik yaniii
neyseee ben geldim kurbanımın herşeyi tam kutusunu bile bantladım
çok kötü bişey değil mi kuzum ama bundan sonra daha dikkatli olalım yokluğun belliydi ama

Günaydın kızlar uyandım tekrar uyudum yeni kalkıyorum daha. Demir eksikliği başa bela sürekli uyuşuk geziyorum resmen.
kuzumm bol bol kuru üzüm ye
ümran gelince dövecek beni herkesi ayaklandırdım diye
iyi yaptın bebekimmm canlansın yani

Kaçarız bizde.

Kurbanım sürekli benim değil mi diye yazıyor. Evet sensin diyemiyorum.
Katilimide bulamıyorum, ajan gibi çalışmayı unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…