Kaçarız bizde.
Kurbanım sürekli benim değil mi diye yazıyor. Evet sensin diyemiyorum.
Katilimide bulamıyorum, ajan gibi çalışmayı unutmuşum.
canım çok tedavi oldum bunun için o anlık düzeliyor bi süre sonra tekrar başlıyor. Bıktım artık ilaç kullanmaktandoktora gittin mi kuzum
Sana da geçmiş olsun.. Aynen ya millet incecik gezer ben kat kat giyinirim. Sabahları uyanamama cabası sinir oluyorum.Geçmiş olsun..Aynı dertten muzdaribim üşümekten uyuşukluktan halsizlikten nefret ettim.Hayat kalitem düştü resmen..
dikkat et kendine cnm demir eksikliği bende de var :scanım çok tedavi oldum bunun için o anlık düzeliyor bi süre sonra tekrar başlıyor. Bıktım artık ilaç kullanmaktan
Sana da geçmiş olsun.. Aynen ya millet incecik gezer ben kat kat giyinirim. Sabahları uyanamama cabası sinir oluyorum.
Evde eskiden kullandığım ilaçlardan var onlardan almaya çalışıyorum akşamları iyi geliyor.
En son doktor ilaç kullanmama gerek yok yediklerine dikkat et yeter demişti ama yok yetmiyor. İlacı içinde nasıl canlı hissediyorum.dikkat et kendine cnm demir eksikliği bende de var :s
canım çok tedavi oldum bunun için o anlık düzeliyor bi süre sonra tekrar başlıyor. Bıktım artık ilaç kullanmaktan
İçiyorum arada canım yine :)olsun kuzum sen kullan yine de ilaçlarını ihmal etme
Kaçarız bizde.
Söylemem sürpriznasıl buldun beni
oooo kraliçe gelmiş.hoş geldin :)evet canım.. dikkat edeceğim bende
hoşbuldum canımmmoooo kraliçe gelmiş.hoş geldin :)
nasıl güzel değil mi izmir ama ben hala ısınamadım nedenseanladım bizim işyeride kordonda canımm..asıl merkezimiz orada bir ay evvel geldim oraya mevlanaya ve sahilini ve meşhur saatini gezdik..
teş.ederim canımohh misssafiyet olsun şifa olsunn
çok kötü bişey değil mi kuzum ama bundan sonra daha dikkatli olalım yokluğun belliydi amagünaydın kızlaaar sizi çok özledim , ban yemiştim ama yediysek hakkımızla yedik yaniii
neyseee ben geldim kurbanımın herşeyi tam kutusunu bile bantladım
kuzumm bol bol kuru üzüm yeGünaydın kızlar uyandım tekrar uyudum yeni kalkıyorum daha. Demir eksikliği başa bela sürekli uyuşuk geziyorum resmen.
iyi yaptın bebekimmm canlansın yaniümran gelince dövecek beni herkesi ayaklandırdım diye
Kaçarız bizde.
yoooooohhhhhhhh
Kuru üzümü öyle yemeyi sevmem de kompostosunu icsem olur mu ki :)kuzumm bol bol kuru üzüm ye
BENİMKİ NEREDE ACABA HIC BILGI VERMEYEN GÜZEL ARKADAŞIM..
hmmm onu bilmiyorum ki ama en vitaminlisi böyle birde keçibonuzu pekmezi çok iyiKuru üzümü öyle yemeyi sevmem de kompostosunu icsem olur mu ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?