- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
evett kullanıyorumwhatsap kullanıyo musun kuzum
hmmmmm ben izmirdeyim canım tş.ederim afiyet olsun size evet boyoz çoooook güzelllll ben izmir in ilçesinde olduğumdan küçük bi yer o yüzden kırmızı don pek yokİŞ yerim izmir merkezli iş icabı olarak bazen oradaki firmaya gideriz.. orada yemiştim.. bide oradakiler istanbula buraya gelince ararmışlar,, bulamamışlar boyöz bi övüyorlar bi övüyorlar.. dedim bu ne neyse gidince bende yedim dur dedim ben bunu yapacağım ve yaptım.. şimdi favori böreğim oldu.. nerede oturuyosun canım valla istanbuldaysan atla gell..ooo kırmızı donn her yerlerde var anacımm..
yok kuzum biraz değişikliği farklılığı varBen pro üyeliği etiketten ibaret düşünmüştüm
hmmm kurbanın ve katilinle iletişime geçebilirsin o zamanevett kullanıyorum
gizlilerden biri benimyok canım pro üye olduğum içinşuan morenica yani sen ben raptiye ve doakolik görünüyo 3 kişi gizlenmiş
aynen buna ben de takıldım boyoz u nerden biliyor
İşte kızlar yaptigim boyoz
tamamm bu iyi oldu..yok kuzum biraz değişikliği farklılığı var
hmmm kurbanın ve katilinle iletişime geçebilirsin o zaman
çok güzelgözüküyorİşte kızlar yaptigim boyoz
Eki Görüntüle 1707526
anladım bizim işyeride kordonda canımm..asıl merkezimiz orada bir ay evvel geldim oraya mevlanaya ve sahilini ve meşhur saatini gezdik..hmmmmm ben izmirdeyim canım tş.ederim afiyet olsun size evet boyoz çoooook güzelllll ben izmir in ilçesinde olduğumdan küçük bi yer o yüzden kırmızı don pek yok
biliyom ben kattım hatta izmirde yerken niye bunlara susam koymamışlar diyede geçirmiştim içimden..meğersem konulmuyormuş..çok güzelgözüküyor
ama boyozda susam olmaz
ohh misssneyse kızlar bizim bugün öğlen arası ısır günümüz gelmek isteyenleri bekleriz öpüyorum sizi öğleden sonra grş.
Dışarıda dolu yağarken ben sıcacık yatağımdayım özenmeyin amaaz önce kurbancığıma aldığım elma şekerini yedim napimm bayanamadım neyse onada 2 tane birden alırım
oo hoşgeldin tatlımmmgünaydın kızlaaar sizi çok özledim , ban yemiştim ama yediysek hakkımızla yedik yaniii
neyseee ben geldim kurbanımın herşeyi tam kutusunu bile bantladım
eline sağlık cnm çok güzel görünüyolarİşte kızlar yaptigim boyoz
Eki Görüntüle 1707526
teşekkür ederim favori böreğim oldu misafirlerime yapıyorum muhakkakeline sağlık cnm çok güzel görünüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?