- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
benim kurbanım yok ortalardaasivemai senin kurbanın kim. ortaya çıktı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kurbanım yok ortalardaasivemai senin kurbanın kim. ortaya çıktı mı
hımmm sankı beni anlattınız gibi geldi banaBazı sabahlar uğruyor onun haricinde sesi çıkmıyor aktif değil. Yoğun çalışıyor sanırım bende öyle yıl sonu malum ama arada bir girip buraları kolluyorum.
benımkıde yok canım ya hıc ugramıyor buralarabenim kurbanım yok ortalarda
uğruyor canım sadece denk gelmiyosunuzbenımkıde yok canım ya hıc ugramıyor buralara
özendim valla yaaaDışarıda dolu yağarken ben sıcacık yatağımdayım özenmeyin ama az önce kurbancığıma aldığım elma şekerini yedim napimm bayanamadımneyse onada 2 tane birden alırım
evet dun ugramıs ama denk gelmedıuğruyor canım sadece denk gelmiyosunuz
elma şekerimi ben çok severim bugün denk gelsede alsam.:)Dışarıda dolu yağarken ben sıcacık yatağımdayım özenmeyin ama az önce kurbancığıma aldığım elma şekerini yedim napimm bayanamadımneyse onada 2 tane birden alırım
aynen canımevet dun ugramıs ama denk gelmedı
Demeseydim keşke herkezin canı çektielma şekerimi ben çok severim bugün denk gelsede alsam.:)
yok kız olurmu öyle şey.her yerde satılıyor alırız :)Demeseydim keşke herkezin canı çekti
çok yorma kendini canım ya bırak iş biter mi hiçayy kızlar acil yazılar varda onları yazıyom gözlerim ağrıdı yahu
elendin cınımGünaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzuve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
ben miyim acaba yaaaaGünaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzuve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
söylememmmmm.. süpriz olsun ama sen değilsin ... galibaben miyim acaba yaaaa