• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

ayy kızlar acil yazılar varda onları yazıyom gözlerim ağrıdı yahu :mad:

Günaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzu:KK53::KK53:ve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..

Günaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzu:KK53::KK53:ve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
elendin cınım
çok genç değilim :mad:

ben miyim acaba yaaaa:KK76:

yarın iş yerinde toplantımız varrrr:KK34::KK34::KK34:uyuyacaktım ben yaaaa... 08..30 da herkesler firmada olacakmışız..oğlumu babaannesine bırakıp geleceğim iş yerime. toplantı takriben 3 ..4 saat sürer sonrada iş yerimde iki arkadaşım la benim eve gideceğiz ne zamandır gelmek istiyorlardı.. akşama bir şeyler hazırlamalıyım..aklımda boyöz börek,, kar topu tatlısı patates salatası var.. :KK37:

Back