• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

İŞ yerim izmir merkezli iş icabı olarak bazen oradaki firmaya gideriz.. orada yemiştim.. bide oradakiler istanbula buraya gelince ararmışlar,, bulamamışlar boyöz bi övüyorlar bi övüyorlar.. dedim bu ne neyse gidince bende yedim dur dedim ben bunu yapacağım ve yaptım.. şimdi favori böreğim oldu.. nerede oturuyosun canım valla istanbuldaysan atla gell.. :KK68: ooo kırmızı donn her yerlerde var anacımm..:KK53::oops:
hmmmmm ben izmirdeyim canım tş.ederim afiyet olsun size evet boyoz çoooook güzelllll ben izmir in ilçesinde olduğumdan küçük bi yer o yüzden kırmızı don pek yok :(

aynen buna ben de takıldım boyoz u nerden biliyor :21:

İşte kızlar yaptigim boyoz
2015-10-04-490.jpg

hmmmmm ben izmirdeyim canım tş.ederim afiyet olsun size evet boyoz çoooook güzelllll ben izmir in ilçesinde olduğumdan küçük bi yer o yüzden kırmızı don pek yok :KK43:
anladım bizim işyeride kordonda canımm..asıl merkezimiz orada bir ay evvel geldim oraya mevlanaya ve sahilini ve meşhur saatini gezdik..

Dışarıda dolu yağarken ben sıcacık yatağımdayım özenmeyin ama:KK45: az önce kurbancığıma aldığım elma şekerini yedim napimm bayanamadım:kk77::eek:neyse onada 2 tane birden alırım:KK53:

benden başkasına nasıl elma şekeri gönderirsin sen ha nasıllllll :KK62::KK62::KK62:

eski katilciğime sataştım geldim hemen :KK53: katilim neredeysen çık artık, gözlerim telefonda kaldı, hiç arayıp soran yok :110: bak sen bana ulaşmıyorsun diye ben de kurbanıma ulaşmıyorum, bana acımıyorsun o kızcağıza acı bari :110::110:

Back