• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Günaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzu:KK53::KK53:ve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
yarın iş yerinde toplantımız varrrr:KK34::KK34::KK34:uyuyacaktım ben yaaaa... 08..30 da herkesler firmada olacakmışız..oğlumu babaannesine bırakıp geleceğim iş yerime. toplantı takriben 3 ..4 saat sürer sonrada iş yerimde iki arkadaşım la benim eve gideceğiz ne zamandır gelmek istiyorlardı.. akşama bir şeyler hazırlamalıyım..aklımda boyöz börek,, kar topu tatlısı patates salatası var.. :KK37:
Ben de akşama erkek arkadaşıma süpriz doğum günü hazırlıcam işten erken çıkıp
kanepeler yapıcam değişik değişik istersen fikir olur :kk77:

Günaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzu:KK53::KK53:ve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
yaaa hala kırmızı şey ortalasr da yok siz nerde buluyonuz ya :KK34::KK34::KK34:

yarın iş yerinde toplantımız varrrr:KK34::KK34::KK34:uyuyacaktım ben yaaaa... 08..30 da herkesler firmada olacakmışız..oğlumu babaannesine bırakıp geleceğim iş yerime. toplantı takriben 3 ..4 saat sürer sonrada iş yerimde iki arkadaşım la benim eve gideceğiz ne zamandır gelmek istiyorlardı.. akşama bir şeyler hazırlamalıyım..aklımda boyöz börek,, kar topu tatlısı patates salatası var.. :KK37:
bende geleyim yaaaa hem sen nerde biliyon boyoz u o_Oo_Oo_O

yaaa hala kırmızı şey ortalasr da yok siz nerde buluyonuz ya :KK34::KK34::KK34:

bende geleyim yaaaa hem sen nerde biliyon boyoz u o_Oo_Oo_O
İŞ yerim izmir merkezli iş icabı olarak bazen oradaki firmaya gideriz.. orada yemiştim.. bide oradakiler istanbula buraya gelince ararmışlar,, bulamamışlar boyöz bi övüyorlar bi övüyorlar.. dedim bu ne neyse gidince bende yedim dur dedim ben bunu yapacağım ve yaptım.. şimdi favori böreğim oldu.. nerede oturuyosun canım valla istanbuldaysan atla gell.. :KK68: ooo kırmızı donn her yerlerde var anacımm..:KK53::oops:

Back