- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Günaydınn..Kuzular kuzular gunaydinlar. Sabah yattım simdi kalktığımda 100 Den fazla mesaj olmus masallah sabahları baya aktif oluyor tipiğimiz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn..Kuzular kuzular gunaydinlar. Sabah yattım simdi kalktığımda 100 Den fazla mesaj olmus masallah sabahları baya aktif oluyor tipiğimiz:)
azıcık ip ucu verseydin ucundan beyaa..ben kurbanımla ilgili bir ipucu vereyim diyorum da bulamadım
verirsem sanki hemen bulacak anlayacakmış gibi geliyor
bunu dememle bile anlaşılabilir
Günaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzuve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
Ben de akşama erkek arkadaşıma süpriz doğum günü hazırlıcam işten erken çıkıpyarın iş yerinde toplantımız varrrruyuyacaktım ben yaaaa... 08..30 da herkesler firmada olacakmışız..oğlumu babaannesine bırakıp geleceğim iş yerime. toplantı takriben 3 ..4 saat sürer sonrada iş yerimde iki arkadaşım la benim eve gideceğiz ne zamandır gelmek istiyorlardı.. akşama bir şeyler hazırlamalıyım..aklımda boyöz börek,, kar topu tatlısı patates salatası var..
yaaa hala kırmızı şey ortalasr da yok siz nerde buluyonuz yaGünaydınlar Kızlar. Cumanız Hayırlı olsun ve güzel hafta sonlarınız olsun.. ben hazırlıklarımı bitirdim.. küçük,küçük, pakatlere koydum ve küçücük notlar yazdım hazır bekliyor ve ayın 14 ünde göndereceğim inşallah..umarım beğenir .şunu ip ucu olarak verebilirim çok genç bir arkadaş.bide ben tek parça almadım kızlarr..çikolata sepeti ve kırmızı donumuzuve bilimumm hediyeler hazırladım.. çokta keyif aldımm..
bende geleyim yaaaa hem sen nerde biliyon boyoz uyarın iş yerinde toplantımız varrrruyuyacaktım ben yaaaa... 08..30 da herkesler firmada olacakmışız..oğlumu babaannesine bırakıp geleceğim iş yerime. toplantı takriben 3 ..4 saat sürer sonrada iş yerimde iki arkadaşım la benim eve gideceğiz ne zamandır gelmek istiyorlardı.. akşama bir şeyler hazırlamalıyım..aklımda boyöz börek,, kar topu tatlısı patates salatası var..
gençten sayılmıyorum o zamansöylememmmmm.. süpriz olsun ama sen değilsin ... galiba
aynen buna ben de takıldım boyoz u nerden biliyoryaaa hala kırmızı şey ortalasr da yok siz nerde buluyonuz ya
bende geleyim yaaaa hem sen nerde biliyon boyoz u
aktif biriazıcık ip ucu verseydin ucundan beyaa..
benim kurbanım yok ortalarda
benaktif biri
aynne canım whatsaptan yaz sana kurbanına sohbetiniz de mi yokCanımyaa kötü bir duygu.
Benim çıktığım kişi de aktif değil anladığım. Çıkan kişi için yorum yapmayayım.
mı acaba
o zaman benn iş yerindeyim ve hep açık bende KKaktif biri
whatsap kullanıyo musun kuzumo zaman benn iş yerindeyim ve hep açık bende KK
aa birbirimize mi çıktık acabao zaman benn iş yerindeyim ve hep açık bende KK
bu konuyu okuyan kullanıcılar 8 ama görünenler 4
yok canım pro üye olduğum için şuan morenica yani sen ben raptiye ve doakolik görünüyo 3 kişi gizlenmişCanım o nereden görünüyor? Başlık sende olduğu için mi görüyorsun?
Kim o görüp yazmayanlar
İŞ yerim izmir merkezli iş icabı olarak bazen oradaki firmaya gideriz.. orada yemiştim.. bide oradakiler istanbula buraya gelince ararmışlar,, bulamamışlar boyöz bi övüyorlar bi övüyorlar.. dedim bu ne neyse gidince bende yedim dur dedim ben bunu yapacağım ve yaptım.. şimdi favori böreğim oldu.. nerede oturuyosun canım valla istanbuldaysan atla gell.. ooo kırmızı donn her yerlerde var anacımm..yaaa hala kırmızı şey ortalasr da yok siz nerde buluyonuz ya
bende geleyim yaaaa hem sen nerde biliyon boyoz u
yok canım pro üye olduğum için şuan morenica yani sen ben raptiye ve doakolik görünüyo 3 kişi gizlenmiş