Bu havalarda tam depresyonluk hava karnıma yediğim tekmeler olmasa bende giricem yeminleSanırım çok sağlam bir depresyona girdim kızlar kolumu kaldırmak içimden gelmiyor. Her yerim ağrıyor bir tuhafım kafam bir sürü şeyle dolu hayırlısı inşallah.
bak gördün mü sende hemen muhabete dahil oldun bizler sıcak kanlı insanlarız hemen kaynaşırızdimi hanımlar
Kız benmiyim yoksagünaydın canlar.benim kurban güne yine zinde başlamış maşallah rabbim bozmasın.katilimide bulaydım iyiydi.katilcim bi göz kırpsana hadi lütfen.
günaydın canlar.benim kurban güne yine zinde başlamış maşallah rabbim bozmasın.katilimide bulaydım iyiydi.katilcim bi göz kırpsana hadi lütfen.
Samsun canım kar gbi dolu yağıyo vallaÖzendim valla
Dolu mu yağıyorneresi orası
Aynen bende hava soguk ama alllahtan mis gibi güneş ama olsun genede uyumayı tercih ederdım
Ahh canım benim gndermezmiyimmm yaz adresini gndereyim hemenbizede elma sekeri gonderırımısınz
Samsun canım kar gbi dolu yağıyo valla
Ordudamı yaşıyosun yoksa ünyeye gidip geliyoruz sık sıkAyy çok güzel yaa çok severim Karadenizi. Orduluyum samsunda yakın bize
ihtimaller içindesin :)Kız benmiyim yoksa
sende olabilirsin :)Benim dimi
kesinlikle kuzum birde gece ve gündüzcüler var burdaBursa'dan hepinize kocaman günaydın kızlar. Hava soğuk moraller bozuk Allah var deyip güne devam ediyorum. Hepiciğinize kolay gelsin güzel bir gün olsun güzel haberler alalım inşallah.
Ordudamı yaşıyosun yoksa ünyeye gidip geliyoruz sık sık
tsk ederız canım valla yemıs gıbı olduk sabah sabah nerden aklımıza koydun cıkısta ılk ısımız ekma şekeri almakTeker teker gelinnn
Seni göz hapsine aldımihtimaller içindesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?