Benim katilim nerde yahu hiç irtibata geçmiyor ipucu vermiyor falanYalnız benim kurbanım buralarda şu an sakin sakin geziniyor.
Evet evet sensin :)
Biraz keyfim yerinde olsaydı daha iyi hissederdim. Ama sen olmalısın.
Bazı sabahlar uğruyor onun haricinde sesi çıkmıyor aktif değil. Yoğun çalışıyor sanırım bende öyle yıl sonu malum ama arada bir girip buraları kolluyorum.
ben de depresyondayım gel sarılıp ağlaşalımSanırım çok sağlam bir depresyona girdim kızlar kolumu kaldırmak içimden gelmiyor. Her yerim ağrıyor bir tuhafım kafam bir sürü şeyle dolu hayırlısı inşallah.
Hayır hayır değilim.
Kıyamam, keyfinin yerine gelmesini isterim.
Bu sabah herkes de bir depresyon havası var.
Aksi gibi benimde keyfim yerinde.
Katilim yazdı sanırım o keyfimi yerine getirdi. :)
Mutlu olsun herkes..
hayırrr o benim katilimEvet evet sensin :)
Biraz keyfim yerinde olsaydı daha iyi hissederdim. Ama sen olmalısın.
etmeye çalışıyorum yektacım :) :)hayırdır cnm bişeymi oldu nie moralin bozuk :s
dikkat et kendine cnm hemde böyle önemli bi durumda
Sağolasın canım.
Ben depresyonda değilim. Hem cuma depresyon mu olur..
hayırrr o benim katilim
ben de depresyondayım gel sarılıp ağlaşalım
bak gördün mü sende hemen muhabete dahil oldun bizler sıcak kanlı insanlarız hemen kaynaşırızHahaha çok da iyi oldum valla
Dışarıda dolu yağarken ben sıcacık yatağımdayım özenmeyin amaSoğuk bir sabaha uyanıp, sıcacık yataktan çıkmak zorunda olan bir insan nasıldır... İdare eder işte.. :) Sen nasılsın..
İvet ivetbak gördün mü sende hemen muhabete dahil oldun bizler sıcak kanlı insanlarız hemen kaynaşırızdimi hanımlar
Aynen bende hava soguk ama alllahtan mis gibi güneş ama olsun genede uyumayı tercih ederdımSoğuk bir sabaha uyanıp, sıcacık yataktan çıkmak zorunda olan bir insan nasıldır... İdare eder işte.. :) Sen nasılsın..
Dışarıda dolu yağarken ben sıcacık yatağımdayım özenmeyin amaaz önce kurbancığıma aldığım elma şekerini yedim napimm bayanamadım neyse onada 2 tane birden alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?