• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Dün girrmedim internetim yoktu geçmişi bi okuyayım dedim işin içinden çıkamadım hepsini okuyamadım
Dün de gittim kurbancığıma cicikler aldım ama doğru düzgün kap bulamadım o işi nasıl yapıcam bilmiyorum
Benim kurbanımda hiç aktif değil En Büyük KKEn Büyük KK

Aaa ben o kadar ipucu verdim ama :) Çok tatlı çok şeker benim kurbanim:KK36:

İstanbula yakın il derken ıstanbul dahil mi :rolleyes:

Kakao dur 15inden sonra vericez hediyeleri kargoya :KK70:

DAhil mi dahil mi ? Hayır değil :KK19:

Ben diilim o zamam:KK43:

Bilmem ki :KK23:

canım ankaram da kar mı var yaaa :mad::mad: ama bu haksızlııkkkk :mad::mad::mad::mad:

benim o dimi, itiraf et benim o benimm :rolleyes:

Ayy bilemedim ki sen misin :rolleyes:

Seni de eledim :)) Eleye eleye kimse kalmıyor yoksaaa asivemai asivemai sen misin?

Aaaa :KK42:

Olabilitesi var tabi :KK60:

sevgili Tonari to Totoro Tonari to Totoro Ankara İstanbul'a yakın bir il bence şuan senden de şüphelendim doğrusu:KK70::KK70:sevgili YEKTA61 YEKTA61 yaş kaçtı canım senden büyük olabilir miyim acaba tanrımmm yine herkesten şüphelenip katilimi tahmin edemiyorum herzamanki gibi:KK31:

Doğru diyorsun Ankarada yakın İstanbul´a :KK70:

Günaydın kızlar nasılsınız.. :) Tüm mesajları okudum. Benden şüphelenenler olmuş :D Benn hepinizi katiliyimmm :KK53::KK53:

günaydın nraptiye canım biraz daha aktif olursan çok memnun olacağız tüm arkadaşlar olarak :KK66:

Olmaya çalışırım canım. Çalışan bir anneyim. Bazen siteye girmeyi unutuyorum. :KK57:

Birde herkes kendi arasında muhabbetiilerletmiş, araya giremiyorum. :KK70:

Bursa'dan hepinize kocaman günaydın kızlar. Hava soğuk moraller bozuk Allah var deyip güne devam ediyorum. Hepiciğinize kolay gelsin güzel bir gün olsun güzel haberler alalım inşallah.

Günaydın. Güzel günler sanada. :)

Back