İste tabi seve seve yaparım elimden ne gelirse :)bizim durum hele bi kesinleşsin ben zaten senin yollarını aşındıracam zaten biraz ondan da istiyorum bundan da istiyorum diye merak etme sen
Abla sana teklifim var :) senin ürünleri sayfama koyup satalım beraber daha çok müşteri gelir :)Sorma..Siparişler var zaten Pazartesiye yetişecek, biraz önce mesaj attı oyuncak isteyen hanım, 2 tane daha ekledi.Oturdum birini diktim bende..Ama oğlanla ne yapacaz bilmiyorum yav, anne şöyle anne böyle deyip duruyo..He oğlum diyom ben de.
Anam yirim..İlgi manyağı seni..Gel yat dizime ışıkları kapatıp, mum ışığında kitap okurum sana..İki de sıcak çikolata yaparız..Olmadı kitabı kapatır dertleşiriz.Çok güzel dert dinlerim valla.bugün ilgiye ihtiyacım var çünkü
Geçen de liseden bir arkadaş site açalım dedi.Hem sen kazan hem ben dedi.Vaktim yok ki dedim ..Allah'a şükür bu ara işler iyi kuzum sipariş çok, bu ara ilgilenemem yani.Ama dursun bir fikir aha bu köşeye astım çengelli iğneyle.Elleşmesin kimse, düverimAbla sana teklifim var :) senin ürünleri sayfama koyup satalım beraber daha çok müşteri gelir :)
Sayfayı yeniledim, senin imza çıkınca, ne oluyo yanlış bir yere mi tıkladım ki dedim
Tamamdir, aklında bulunsun bende işleri büyütmek istiyorum kısmet olursa. Site acicam domain aldım ayarları kaldı ışte.Geçen de liseden bir arkadaş site açalım dedi.Hem sen kazan hem ben dedi.Vaktim yok ki dedim ..Allah'a şükür bu ara işler iyi kuzum sipariş çok, bu ara ilgilenemem yani.Ama dursun bir fikir aha bu köşeye astım çengelli iğneyle.Elleşmesin kimse, düverim
Öyle çıkarım ben hop diye huyumdur çeşminaz kankam olurda : )Sayfayı yeniledim, senin imza çıkınca, ne oluyo yanlış bir yere mi tıkladım ki dedim
ver onun eline de bi makas o da yapsın kendi oyuncağınıSorma..Siparişler var zaten Pazartesiye yetişecek, biraz önce mesaj attı oyuncak isteyen hanım, 2 tane daha ekledi.Oturdum birini diktim bende..Ama oğlanla ne yapacaz bilmiyorum yav, anne şöyle anne böyle deyip duruyo..He oğlum diyom ben de.
İste tabi seve seve yaparım elimden ne gelirse :)
Anam yirim..İlgi manyağı seni..Gel yat dizime ışıkları kapatıp, mum ışığında kitap okurum sana..İki de sıcak çikolata yaparız..Olmadı kitabı kapatır dertleşiriz.Çok güzel dert dinlerim valla.
ver onun eline de bi makas o da yapsın kendi oyuncağınıyalnız maşallah ablam sana ellerine sağlık o oyuncaklar ne güzel öyle. değme fabrika yapımlarına taş çıkartırlar valla
biliyorum kiii
ayyy düşünmesi bile iyi geldi valla hülya ablam, ağzın dert görmesin inşallah
Sağol Çeşmim..Uğraşıyoruz işte ya..Seviyorum yaptığım işi..Keyifli yani.Oğlan önce çok karışırdı da şimdilerde pek aldırış tmiyo ama beni kızsırmak için ışığı yakıp söndürüyo şimdi, ilgi çekmeye çalışıyo, kulaklığımı takıyo kendine falan..
Kızlar oğlan çizgi film izleyecek, iyi geceler hepinize.
eşine geçmiş olsun canım. senin de iyi olmuş bak eşinin arayıp da gelmeyin demesi yoksa yarın çok sıkışacaktın. aslında misafirleri haftasonu alsan daha iyi olmaz mı bebeğim ya, hafta içi zorlanmıyor musun
Toplumu didinnn benmiyim yoksa hamişim ama çokta toplu diilimkiBenim kurbanım biraz toplu bir hatun yeni ipucummmm
Günaydınnnherkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?