2016 yılbaşı çekilişi

Abla sana teklifim var :) senin ürünleri sayfama koyup satalım beraber daha çok müşteri gelir :)

Abla sana teklifim var :) senin ürünleri sayfama koyup satalım beraber daha çok müşteri gelir :)
Geçen de liseden bir arkadaş site açalım dedi.Hem sen kazan hem ben dedi.Vaktim yok ki dedim ..Allah'a şükür bu ara işler iyi kuzum sipariş çok, bu ara ilgilenemem yani.Ama dursun bir fikir aha bu köşeye astım çengelli iğneyle.Elleşmesin kimse, düverim

Tamamdir, aklında bulunsun bende işleri büyütmek istiyorum kısmet olursa. Site acicam domain aldım ayarları kaldı ışte.

Hayalim evde biseyler yapip satan ev hanımlarını, öğrencileri bir arada toplayıp kocaman bi sitede satış yapmalarını saglamak. Işık görürsem mezun olunca bununla ilgilenip şirket haline geçirmek. Ne zamandır aklimdaydin geri gelmişken soyleyeyim dedim :)

ver onun eline de bi makas o da yapsın kendi oyuncağını yalnız maşallah ablam sana ellerine sağlık o oyuncaklar ne güzel öyle. değme fabrika yapımlarına taş çıkartırlar valla

İste tabi seve seve yaparım elimden ne gelirse :)

biliyorum kiii

ayyy düşünmesi bile iyi geldi valla hülya ablam, ağzın dert görmesin inşallah

Sağol Çeşmim..Uğraşıyoruz işte ya..Seviyorum yaptığım işi..Keyifli yani.Oğlan önce çok karışırdı da şimdilerde pek aldırış tmiyo ama beni kızsırmak için ışığı yakıp söndürüyo şimdi, ilgi çekmeye çalışıyo, kulaklığımı takıyo kendine falan..

oyunlar büyük yani sıpada çocuklar candır yaa, o kadar masumlar ki bugün teyzemin kızına ders çalıştırdım ilkokul birinci sınıfta daha, ona bağırmadan ders çalıştırdığım için teşekkür etti, bide sokak başına kadar geçirdi beni zilli minibüse binince de arkamdan bağırıyor seni çok seviyorum canım ablacım diye

Normalde haftasonu daha iyide haftasonumda onlarla geçmesin eşimle bize vakit kalsın die dedim cumadan alayım cumarteside sabah kahvaltı yapar yollarım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…