2016 yılbaşı çekilişi

Abi bu ne kıskançlıktır ya Hehehe..O kitapların hepsi benim çatla da patla

senin olmasın yaa benim olsun bana neee

Belki yılbaşında o oyuncakları yanıbaşında olur, belli mi olur?
hangisinden yapacaksın bana söylesene

Benimle beraber her sabah kalkıyo

oyyy ümranımm köydeydim gündüz pek bakamadım nete sonrasında da gözümden kaçmış am bu fıstık tam yemelik ya maşallah çirkinime

Hımm,, sana böyle kokoş, tatlış bir bebek yapayım ben.

iyi canım bende, bugün biraz migren ağrım var. yattım uyuyamadım geri kalktım şimdi, oturuyorum uykum gelsin diye sen nasılsın kuzum ? nasıl gidiyor iş hayatı evlilik
Ben de tam tersi..Akşam yemeğini yedim yattım uyuduk oğlanla..10 da kalktık, şimdi gözleri çıldır çıldır bakıyo ne onda uyku var ne bende

Teş.ler teyzesii uykulu uykulu bakıyo kuzucuğum ya neyse kızlar ben yatar iyi geceler

Ben yaparım belki:) evet ya bende senin gibiyim cok kız arkadasım yok bu forum insana iyi geliyor ya
Kesinlikle. Bdv de takılıp halime şükrediyorum çoğu zaman. İyi burası ya
hele ben caaanıımm ankaramı bırakıp da şu sakarya azabını yaşadığım bu günlerde ne de güzel hayatımdasınız valla

sen bana çeyiz hediyesi hazırlayacaksın ya zaten unuttun muuu
Unutur muyum sözüm söz yapicam sana biseyler :)

Belki yılbaşında o oyuncakları yanıbaşında olur, belli mi olur?
Belki de benim olur dimi ama :)
Benimle beraber her sabah kalkıyo
Su çirkinliğe bak ya masallah

Teş.ler teyzesii uykulu uykulu bakıyo kuzucuğum ya neyse kızlar ben yatar iyi geceler

oyyy ümranımmm, dert etme sen onun uykulu bakışlarına, akşamları güzelce uyutuyorsundur ve kokluyorsundur onu eminimm

Unutur muyum sözüm söz yapicam sana biseyler :)

bizim durum hele bi kesinleşsin ben zaten senin yollarını aşındıracam zaten biraz ondan da istiyorum bundan da istiyorum diye merak etme sen

Ben de tam tersi..Akşam yemeğini yedim yattım uyuduk oğlanla..10 da kalktık, şimdi gözleri çıldır çıldır bakıyo ne onda uyku var ne bende

siz uykuyu almışsınız Hülya ablam yapacak bişey yok, şimdi ana oğul böyle oturun şimdi

siz uykuyu almışsınız Hülya ablam yapacak bişey yok, şimdi ana oğul böyle oturun şimdi
Sorma..Siparişler var zaten Pazartesiye yetişecek, biraz önce mesaj attı oyuncak isteyen hanım, 2 tane daha ekledi.Oturdum birini diktim bende..Ama oğlanla ne yapacaz bilmiyorum yav, anne şöyle anne böyle deyip duruyo..He oğlum diyom ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…