hülya ablaaa, senin katilin de ben olayım lütfen ben olayım, o oyuncakların hepsinden istiyorum, lütfen ben olayım lütfen lütfeennn
Ama ben bazen bu kadar saf olabiliyorum, rumuz ismini aratmistim, kendi isminden araticaktim dimi
He, yoksun diye susacak mıydık gı?900 sayfa konuşmuşsunuz ben yokken, nasıl bi eksiklikmiş bu
Abi bu ne kıskançlıktır yaHehehe..O kitapların hepsi benim çatla da patla
hangisinden yapacaksın bana söylesene
Belki yılbaşında o oyuncakları yanıbaşında olur, belli mi olur?
Benimle beraber her sabah kalkıyo
He, yoksun diye susacak mıydık gı?
Ben de azıcık avukatım kız, çok değazcık avukatsa ben de olabilirim bak
Hımm,, sana böyle kokoş, tatlış bir bebek yapayım ben.senin olmasın yaa benim olsun bana neee
oyyy ümranımm köydeydim gündüz pek bakamadım nete sonrasında da gözümden kaçmış am bu fıstık tam yemelik ya maşallah çirkinime
Ben de tam tersi..Akşam yemeğini yedim yattım uyuduk oğlanla..10 da kalktık, şimdi gözleri çıldır çıldır bakıyo ne onda uyku var ne bendeiyi canım bende, bugün biraz migren ağrım var. yattım uyuyamadım geri kalktım şimdi, oturuyorum uykum gelsin diyesen nasılsın kuzum ? nasıl gidiyor iş hayatı evlilik
Teş.ler teyzesii uykulu uykulu bakıyo kuzucuğum ya neyse kızlar ben yatar iyi gecelersenin olmasın yaa benim olsun bana neee
oyyy ümranımm köydeydim gündüz pek bakamadım nete sonrasında da gözümden kaçmış am bu fıstık tam yemelik ya maşallah çirkinime
Kesinlikle. Bdv de takılıp halime şükrediyorum çoğu zaman. İyi burası yaBen yaparım belki:) evet ya bende senin gibiyim cok kız arkadasım yok bu forum insana iyi geliyor ya
Unutur muyum sözüm söz yapicam sana biseyler :)hele ben caaanıımm ankaramı bırakıp da şu sakarya azabını yaşadığım bu günlerde ne de güzel hayatımdasınız valla
sen bana çeyiz hediyesi hazırlayacaksın ya zaten unuttun muuu
Belki de benim olur dimi ama :)
Belki yılbaşında o oyuncakları yanıbaşında olur, belli mi olur?
Su çirkinliğe bak ya masallahBenimle beraber her sabah kalkıyo
Hımm,, sana böyle kokoş, tatlış bir bebek yapayım ben.
:) :) maşallah maşallahKesinlikle. Bdv de takılıp halime şükrediyorum çoğu zaman. İyi burası ya
Unutur muyum sözüm söz yapicam sana biseyler :)
Belki de benim olur dimi ama :)
Su çirkinliğe bak ya masallah
Teş.ler teyzesii uykulu uykulu bakıyo kuzucuğum ya neyse kızlar ben yatar iyi geceler
Unutur muyum sözüm söz yapicam sana biseyler :)
İyi geceler kuzumTeş.ler teyzesii uykulu uykulu bakıyo kuzucuğum ya neyse kızlar ben yatar iyi geceler
Beni de geçtin.heee ben gibi yaniiiçayıma şeker kattım deseniz üstüme alınacam nerdeyse bu ne ukalalık böyle
Ben de tam tersi..Akşam yemeğini yedim yattım uyuduk oğlanla..10 da kalktık, şimdi gözleri çıldır çıldır bakıyo ne onda uyku var ne bende
Sorma..Siparişler var zaten Pazartesiye yetişecek, biraz önce mesaj attı oyuncak isteyen hanım, 2 tane daha ekledi.Oturdum birini diktim bende..Ama oğlanla ne yapacaz bilmiyorum yav, anne şöyle anne böyle deyip duruyo..He oğlum diyom ben de.siz uykuyu almışsınız Hülya ablam yapacak bişey yok, şimdi ana oğulböyle oturun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?