ben daha iletişime geçmedim kigeldim geldim canım sabah telefondan girdim de çok zor oluyor kasıyor diye çıkmıştım.Şimdi tekrardan döndüm foruma
burdayım tatlı kıss sensin dimi katilim iletişime geçtin ama ipucu vermiyosun
kandırıyosun ben biliyorum seniben daha iletişime geçmedim ki
ay kuzum kıyamam sen baya aktifsin evet seni her girdiğimde görüyorum ama belki de aktiftir çaktırmıyodurEleye eleye kimse kalmadı...
Herhalde pek buralarda takılmıyorHalbuki sohbet etseydik azıcık..
aaaa ayın 15inden önce gönderemez miyiz?
ama benim herşey hazır hatta erken olmasın diye pazartesi ayın 7sinde göndereyim ilk benim kurbanım alsın demiştim 15ine kadar kim öle kim kala ya
off şu koç burçluluğum sabretmek bana o kadar uzak ki of
Göndermeyin ben daha hiç hazirlamadimmmmmm. Ne alacağım ne yapacağım aklımda ama icraata gecmedim henuz
Kurbanım küser bana sonra
ay kuzum kıyamam sen baya aktifsin evet seni her girdiğimde görüyorum ama belki de aktiftir çaktırmıyodur
kızlar sosyete pazarına gidiyorum var mı bir isteğiniz
itiraf ediyorum benimYoksa sen misin canım?
aa seni de eledim senden şüpheleniyodum bak tühyaş 24 cnm
itiraf ediyorum benim
aa seni de eledim senden şüpheleniyodum bak tüh
bizim grupta olmanı isterdimaaaa öylemii bende ayın 15 şine kadar hediyeleşmeler bitecek sandımm tamam o zaman ayın 15 inde gönderirimm..
teşekkür ederim canım buradaki arkadaşlar davet ettiler geldim harika insanlarla tanıştım vee hediyelerimin bir kısmınıda aldım kurbanım çok şeker bir kişi ama ayın 15 ine kadar beklemem lazımmışş hediyeleri göndermem için ama o hediyelerin içinde kırmızı don vede çikolata sepeti enn güzeli ...bizim grupta olmanı isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?