Ben diilim o zamamÇok belirgin bir özelliği var söylersem hemen tahmin eder ki
Şu kadar söylesem olur mu ki ; İstanbul´a yakın bir ilde ikamet ediyor..
Sen beni elersin de benim seni elemem için bi sebep yok
Diyiver ben mi çıktım sana
Neden olmasın ki :) Hadi kulağıma söyle söz aramızda kalacakBilmemm olabilir miyim kiii
O zaman fırtınalı ve KARli Bi Ankara sabahından herkese gunaydinlar kızlar:)
Çok belirgin bir özelliği var söylersem hemen tahmin eder ki
Kızz benmiyim yoksa bendede deniz var profilimde kesin sensindir benim katill
Ne kdarda cabuk buldunyok canım nerdeee ben diilim beni ele sen
Ben katilimi buldum
Çok belirgin bir özelliği var söylersem hemen tahmin eder ki
Benim dimi benim o cici hediyelerSelam hanımlar bu pazartesi kargoya veriyorum çok cici şeyler alıyorumm ..
ho ho benden sır çıkmaz kızlarBenim dimi benim o cici hediyeler
Görüşürüz cancağzımgeçmişi okduummm, herkese mutlu günler de diliyorum şuannbugün ve yarın pek aktif olamayacağım kızlar, şimdi işlerim var akşam da evde değilim, yarın akşama gelirim ancak
bensiz çok kaynatmayın hahatta bence topiği şimdi kapayalım yarın akşama ben gelince açarızz ne dersiniz
ahan da beeeenÇok belirgin bir özelliği var söylersem hemen tahmin eder ki
Kesin kesinTamam hadi söylüyorum katilin benim
Bende kendimi bildim bileli kivranirim adet sancisindan. Dediğin gibi başlamadan bi iki gün önceden içmeye başlamam lazım ilacı. Majezik kullanıyordum bi iki aydır soramaz alıyorum onun yerine. Parol bende hiç ise yaramamisti.
Carsaflari yırtma derecesinde kivrandigimi bilirim. Bi keresinde içtiğim bi ilaçtan dolayı adet düzenim bozulmuştu da aman Allahım ne ağrı çekmiştim o ay. Tansiyonum düştü bayilmak üzereydim. Allah kimsenin başına vermesin.
evet canım 15 inden itibarenaaaa öylemii bende ayın 15 şine kadar hediyeleşmeler bitecek sandımm tamam o zaman ayın 15 inde gönderirimm..
bilemiycemSeni de eledim :)) Eleye eleye kimse kalmıyor yoksaaaasivemai sen misin?
bende koççç ve sabırmıı gezmez etrafımdaa..aaaa ayın 15inden önce gönderemez miyiz?
ama benim herşey hazır hatta erken olmasın diye pazartesi ayın 7sinde göndereyim ilk benim kurbanım alsın demiştim 15ine kadar kim öle kim kala ya
off şu koç burçluluğum sabretmek bana o kadar uzak ki of
Güzelse ben de alıyım
Regl donemimde majezik aprol gibi güçlü şeyler gerekiyor
aaaa ayın 15inden önce gönderemez miyiz?
ama benim herşey hazır hatta erken olmasın diye pazartesi ayın 7sinde göndereyim ilk benim kurbanım alsın demiştim 15ine kadar kim öle kim kala ya
off şu koç burçluluğum sabretmek bana o kadar uzak ki of
bende koççç ve sabırmıı gezmez etrafımdaa..
benim kurbanım burada yok ama amaa
benim kurbanımda katilim de yok buralarda naptı küstümü bana ne yaptı anacımmm
geldim geldim canım sabah telefondan girdim de çok zor oluyor kasıyor diye çıkmıştım.Şimdi tekrardan döndüm forumabenim kurbanım burada yok ama amaa
burdayım tatlı kıss sensin dimi katilim iletişime geçtin ama ipucu vermiyosunbenim kurbanımda katilim de yok buralarda naptı küstümü bana ne yaptı anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?