Sana yine belkiyle melkiyle geliyo, bana hiç tık yok..
Napıyım ..Benim sevdiğim beni sevmez, sevmediğim uğruma ölür..Yalan dünya be..bizi sevmiyor galiba
Napıyım ..Benim sevdiğim beni sevmez, sevmediğim uğruma ölür..Yalan dünya be..
neyine gül vereyyiiimmmmm, de get yalan dünyaaaaaaa
Hmm bi dusuneyim. Cık olmazbana belkilerle gelme, kesin şeylerle gel
Ama hiç ablalar kardeşlerine vurur mu ne kadar ayıpOlur, özledim zaten göbek atmayı..Ama şundan da bi tane yapıştırayım kız, canım çekti
Ne kadar?Hmm bi dusuneyim. Cık olmaz
Ama hiç ablalar kardeşlerine vurur mu ne kadar ayıp
Neyine güveneyim değil miydi la o?
Hmm bi dusuneyim. Cık olmaz
yeminle ben o şarkıyı her duyduğumda neyine gül vereyim diye eşlik ediyorumarabesk dinlemeyen çeşmenin sonu
duygularımla oynuyorsun ama
Vakit tamam seni terk ediyorum
Bu incecik bir veda havasıdır
Parmak uçlarına değen sıcaklığım
İncinen bir hayatın yarasıdır
Şarkısını,
Arma kuşlarına değen sıcaklığııımmmmmm incinen bir hayatın yarasıdıııırrr diye söyleyen bir insanım ben, sorun yok
O daha fena aboooooheehhh işte bana bunlarla geelllçok uyduruyorum şarkı sözlerini yaa, o yüzden yabancı şarkı dinlemeyi bıraktım ben
Ne kadar?
Ya tamam dicem dedim ama sende de dedim kabul etmiyorsun kiduygularımla oynuyorsun ama
Ya tamam dicem dedim ama sende de dedim kabul etmiyorsun ki
Aaaaaaaaaa ip ucu mu verdim kızzz...ayyy tüh..Whatshapp dan kurbanıma baktım da yazık melül melül bakıyo habersiz
Bugün değilimdir yarın olabilirim . Hayat bu belli mi olurkafamı karıştırma, katilim sen misin değil misin
O kanaviçe benim ulen, delirtme beniBugün değilimdir yarın olabilirim . Hayat bu belli mi olur
O değilde kanavicemi nasıl yapacaksın?
Whatshapp dan kurbanıma baktım da yazık melül melül bakıyo habersiz
Bugün değilimdir yarın olabilirim . Hayat bu belli mi olur
O değilde kanavicemi nasıl yapacaksın?
Bak yine vuruyor ya. Aglicam bak gözlerim şişecek yarın çirkin olucam senin yuzundenO kanaviçe benim ulen, delirtme beni
O zaman sende benim kurbanim değilsin hihben değilim işte, benim fotoğrafımda hiç de melül melül bakmıyorum
çiçekli yapacağım kanaviçeyi, ama sana değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?