- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
Merhaba çekiliş güzelleri her sene olduğu gibi bu senede çekilişimizi yapıp güzel dostluklar kazanacağız inşallah.Tabi birde bunu kendini tanıtma tarafı var ki hediye alacak arkadaşlarımıza kolaylık olsun öyle değil mi
şimdi Tanıtım zamanı
selam katilciğim ismim Ümran.
İzmir de yaşıyorum.Devlet memuruyum
20 aylık tombiş bi kıza sahibim(rabbim kazalardan belalardan korusun onu) 2 yaş olarak giyiniyoruz kilodan dolayı
Kapalı bir bayanım eşarp hiç tercihim değildir çünkü hiç yakışmıyor bana şal kullanırım
boyum 1.63 beden M ayak numaram 39 dur
Sevdiğim renkler olarak saymicam şu sıralar her renge karşı bir hobim var nedendir bende bilmiyorum
biblo ev aksesuarları sevmem eşimde evde bulundurmaz kesinlikle
pofüdük ayakkabılara babetlere bayılır
oje sevmem ama makyaja bayılırımmmmmmm(göz kalemi kapatıcı ruj rimel )
kitap hiç okumam (çocuğum için şu sıralar aktivite zeka gelişim kitabı okuyorum sadece)
Tunik giyinirim ama evde normal t shirt le takılırım.
Mutfak gereçleri renkli olanlara bayılırm.
Orta sehpa veya masa örtülerini çok severim değiştirir değiştirir kullanırım evde dantelli boyalı kurdale nakışlı vs.vs. olarak.
Başka mmm spor giyinirim çoğunlukla bence yeterli ya sen ne alırsan ben beğenirim kuzum sadece biblo tarzı şeyler alma kafidir
şimdilik bu kadar katilciğim
şimdi Tanıtım zamanı
selam katilciğim ismim Ümran.
İzmir de yaşıyorum.Devlet memuruyum
20 aylık tombiş bi kıza sahibim(rabbim kazalardan belalardan korusun onu) 2 yaş olarak giyiniyoruz kilodan dolayı
Kapalı bir bayanım eşarp hiç tercihim değildir çünkü hiç yakışmıyor bana şal kullanırım
boyum 1.63 beden M ayak numaram 39 dur
Sevdiğim renkler olarak saymicam şu sıralar her renge karşı bir hobim var nedendir bende bilmiyorum
biblo ev aksesuarları sevmem eşimde evde bulundurmaz kesinlikle
pofüdük ayakkabılara babetlere bayılır
oje sevmem ama makyaja bayılırımmmmmmm(göz kalemi kapatıcı ruj rimel )
kitap hiç okumam (çocuğum için şu sıralar aktivite zeka gelişim kitabı okuyorum sadece)
Tunik giyinirim ama evde normal t shirt le takılırım.
Mutfak gereçleri renkli olanlara bayılırm.
Orta sehpa veya masa örtülerini çok severim değiştirir değiştirir kullanırım evde dantelli boyalı kurdale nakışlı vs.vs. olarak.
Başka mmm spor giyinirim çoğunlukla bence yeterli ya sen ne alırsan ben beğenirim kuzum sadece biblo tarzı şeyler alma kafidir
şimdilik bu kadar katilciğim
Son düzenleme: