- Konu Sahibi elenaferrante
-
bende koyu beşiktaşlıyım :)öncelikle herkese merhaba hatunlar
kendimi ufaktan bir tanıtayım, zaten uzun uzadıya sohbet ederek tanırız birbirimizi
bendeniz 30 yaşında ( hala yaşına alışamamış ve yaşının olgunluğuna sahip olmayan), şu sıralar işsiz fakat umudunuz kaybetmeyip kpss, ales, yds çalışıp duran bir mimarım.
170 boyunda, (kilomu belirtmeyip XL beden giyiyorum diye es geçeyim bu kısmı) spor giyim tarzına sahip bir bayanım. bu ara genelde evde olduğum için eşofman sweatshirt modunda geziyorum.
henüz evli değilim ancak Rabbim engel çıkartmazsa şubat yada mart gibi nişan yapıp seneye eylülde evlenmeyi planlıyoruz. o sebeple bu ara deli gibi çeyiz alışverişi modundayım
cilt bakımı, makyaj, çiçek kokuları, aksesuar hepsine bayılırım ve zevkle kullanırım. bir zamanlar kısa saçlıydım ama herifim istedi diye saçları uzatmaya çalışıyorum
inanılmaz fanatik bir Beşiktaşlıyımerkekten farklı olmayacak şekilde maçları takip ederim, hatta şu işsiz sıkıcı hayatımdaki en büyük eğlencem Beşiktaş diyebilirim
kitap okumayı çok severim. Melinda gibi benim de vikitap üyeliğim var, buradaki kullanıcı adımla aynı. orada okumak istediğim ve elimde olmayan kitapları da görebilirsiniz.
bir de puzzle delisiyim, yeni yeni hobi ediniyorum bu konuda ama büyük bir eğlence tavsiye ederim
buraya uzun uzun yazmam kimsenin gözünü korkutmasınben sadece kendimi tanıtayım ve zorluk çekmesin sevgili katilim diye abarttım. benim için önemli olan burada güzel sohbet edebilmek, birbirimizi tanımak ve bir yerlerde benim için özen gösterilen birşeyler olduğunu fark edebilmek. onun dışında kimin gönlünden ne geçerse hepsi çok kıymetlidir
Ek olarak dun gebeligimi ogrendim. Birde ben tesetturluyum.Merhaba herkese.
Yas:27
Boy:1.68
Kilo: 51
Ayak no: 38
Bunlar fiziksel ozelliklerim. Evliyim 2 kizim var. Hediyenin buyugu kucugu olmaz hicbisey belirtmeyecefim kimden ne gelirse hatiradir. Kucuk bir anahtarlik bile olabilir yani. Zevkinize kalmis hersey olabilir. Hepimize bol sans
Gayet güzel anlatmışsın valla bende bjk liyim öyle fanatik falan değilim ama bjk candıröncelikle herkese merhaba hatunlar
kendimi ufaktan bir tanıtayım, zaten uzun uzadıya sohbet ederek tanırız birbirimizi
bendeniz 30 yaşında ( hala yaşına alışamamış ve yaşının olgunluğuna sahip olmayan), şu sıralar işsiz fakat umudunuz kaybetmeyip kpss, ales, yds çalışıp duran bir mimarım.
170 boyunda, (kilomu belirtmeyip XL beden giyiyorum diye es geçeyim bu kısmı) spor giyim tarzına sahip bir bayanım. bu ara genelde evde olduğum için eşofman sweatshirt modunda geziyorum.
henüz evli değilim ancak Rabbim engel çıkartmazsa şubat yada mart gibi nişan yapıp seneye eylülde evlenmeyi planlıyoruz. o sebeple bu ara deli gibi çeyiz alışverişi modundayım
cilt bakımı, makyaj, çiçek kokuları, aksesuar hepsine bayılırım ve zevkle kullanırım. bir zamanlar kısa saçlıydım ama herifim istedi diye saçları uzatmaya çalışıyorum
inanılmaz fanatik bir Beşiktaşlıyımerkekten farklı olmayacak şekilde maçları takip ederim, hatta şu işsiz sıkıcı hayatımdaki en büyük eğlencem Beşiktaş diyebilirim
kitap okumayı çok severim. Melinda gibi benim de vikitap üyeliğim var, buradaki kullanıcı adımla aynı. orada okumak istediğim ve elimde olmayan kitapları da görebilirsiniz.
bir de puzzle delisiyim, yeni yeni hobi ediniyorum bu konuda ama büyük bir eğlence tavsiye ederim
buraya uzun uzun yazmam kimsenin gözünü korkutmasınben sadece kendimi tanıtayım ve zorluk çekmesin sevgili katilim diye abarttım. benim için önemli olan burada güzel sohbet edebilmek, birbirimizi tanımak ve bir yerlerde benim için özen gösterilen birşeyler olduğunu fark edebilmek. onun dışında kimin gönlünden ne geçerse hepsi çok kıymetlidir
merhabalar ben de daha önce çekilişlere katılmıştım.. fatoşçum haber vermiş koştum geldim
ismim Özge 29 yaşındayım evliyim henüz bebişim yok ama artık istiyorum bakalım inşallah olur
kitap okumayı çok seviyorum ve kütüphane oluşturuyorum..
hediye olarak kitap almak isteyen arkadaşım okuduğum kitabı almaması açısından vikitap üyeliğime bakabilir.. oraya düzenli olarak okuduğum okumak istediğim kitapları yazıyorum.. vikitap üye adım da melinda
uzun kolyeler seviyorum, yeşil gözlüyüm göz makyajı seviyorum (kalem, dipliner, maskara kullanıyorum gerçi farla aram pek yok)
55 kiloyum üste s giyiyorum genelde, alt da 38 oluyo biraz basenlerim var
ayaklarım minnak 36 numara, ama kalıba göre 37 de olabiliyor
biblo pek sevmem, zaten evi değiştirdik aldık alacağımızı
ev botu vs seviyorum, seksülü çamaşırlar severim
aklıma başka birşey gelmiyor ama ben herşeyden mutlu olabilen biriyim, ne hediye gelse eminim çok sevineceğim
öncelikle herkese merhaba hatunlar
bende bir kaç bişey ekleyem bari :) maksat hatıra olarak saklayabileceğim şeyler olması hediyenin önemi yok.ama katilim zorlanmasın diye cüzdan çanta tarzım şeylerde düşünebilir.ama mümkünse kendi yöresine ait bi küçük bişey alırsa sevinirimmerhaba
boy: 1,59
kilo: 55
ayak no: 37
kitaba bayılırım ama islami tarzı okumayı sevmem.süs eşyası biblo çok severim.hatıra olarak saklayabileceğim el yazısı küçük notlar mektup alırsam çok sevinirim.türbanlı değilim açığım.çok mükemmel insanlar tanıyacağım için heyecanlıyım:)
Benim katilim senmisin:))katilciğim bende ekleme yapayım tunik giyinirim ama evde normal t shirt le takılırım.Mutfak gereçleri renli olanlara bayılırm. orta sehpa veya masa örülerini çok severim değişir değişir kullanırım evde dantelli boyalı kurdale nakışlı vs.vs. olarak. başka mmm babet severim spor giyinirim çoğunlukla bence yeterli ya sen ne alırsan ben beğenirim kuzum sadece biblo tarzı şeyler alma kafidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?