2016 yılbaşı çekilişi katılımcıları tanıtım topiği

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Merhaba kızlar, ilk ben başlayım dedim.

İsmim Fatma. 28 yaşımdayım. Evliyim, taze hamileyim. Cinsiyet belli değil

Deli gibi kitap kurduyum. Hediye kitaplara bayılırım. Dini kitaplar pek sevmem.
Çorap çamaşır olayına hastayım. Pijama, evde giyilebilecek tayt, ev babeti ev botu olabilir.
Minyon tipliyim. Boyum 155. Kilom 45. Small ve xsmall giyiyorum. Ayak numaram 36. Daha 10 haftalık gebe olduğum için kıyafet sorunum yok.
Evde dekor amaçlı kullanılan aksesuarları pek sevmem, kullanmam.
Ufak tefek mutfak eşyaları olabilir, severim.
Renkli kalemler, defterler severim.
Şal atkı eldiven bere severim
Makyaj malzemeleri severim.

Kabaca böyleyim. Siz de yazın hadi kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
selam katilciğim ismim Ümran.
İzmir de yaşıyorum.Devlet memuruyum
20 aylık tombiş bi kıza sahibim(rabbim kazalardan belalardan korusun onu) 2 yaş olarak giyiniyoruz kilodan dolayı ;)
Kapalı bir bayanım eşarp hiç tercihim değildir çünkü hiç yakışmıyor bana şal kullanırım
boyum 1.63 beden M ayak numaram 39 dur
Sevdiğim renkler olarak saymicam şu sıralar her renge karşı bir hobim var nedendir bende bilmiyorum :KK48:
biblo ev aksesuarları sevmem eşimde evde bulundurmaz kesinlikle
pofüdük ayakkabılara bayılır
oje sevmem ama makyaja bayılırımmmmmmm
kitap hiç okumam (çocuğum için şu sıralar aktivite zeka gelişim kitabı okuyorum sadece)
şimdilik bu kadar katilciğim :KK68::KK68:

merhaba :KK54:

23 yaşındayım astroloji ile ilgileniyorum. bunun dışında sürekli geziyorum diğer şehirler ülkeler vs gezgin sayılırım bir nevi :KK49:
kitap , defter vs çok severim açık bir bayanım değişik olan marjinal sıradışı şeyler çok hoşuma gider :KK50: small giyiniyorum 49 kiloyum.
mmm başka ne anlatsam, makyaj oje vs çok severim takı severim kolye,bileklik vs severim
başka bilemedim herşey hoşuma gider genelde dini ve siyasi şeylerden hiç hoşlanmam sadece şimdiden sevgiler:KK200:

Merhaba kızlar, ilk ben başlayım dedim.

İsmim Fatma. 28 yaşımdayım. Evliyim, taze hamileyim.

Deli gibi kitap kurduyum. Hediye kitaplara bayılırım. Dini kitaplar pek sevmem.
Çorap çamaşır olayına hastayım. Minyon tipliyim. Boyum 155. Kilom 45. Small ve xsmall giyiyorum. Daha 10 haftalık gebe olduğum için kıyafet sorunum yok.
Evde dekor amaçlı kullanılan aksesuarları pek sevmem, kullanmam.
Ufak tefek mutfak eşyaları olabilir, severim.
Renkli kalemler, defterler severim.
Şal atkı eldiven bere severim
Makyaj malzemeleri severim.

Kabaca böyleyim. Siz de yazın hadi kızlar

Hazal zamani Hazal zamani THEY- THEY- Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger @Slvslm11 _meLinDa_ _meLinDa_ Sahihuban Sahihuban asivemai asivemai

arkadaş

Son düzenleme:
selam katilciğim ismim Ümran.
İzmir de yaşıyorum.Devlet memuruyum
20 aylık tombiş bi kıza sahibim(rabbim kazalardan belalardan korusun onu) 2 yaş olarak giyiniyoruz kilodan dolayı :KK66:
Kapalı bir bayanım eşarp hiç tercihim değildir çünkü hiç yakışmıyor bana şal kullanırım
boyum 1.63 beden M ayak numaram 39 dur
Sevdiğim renkler olarak saymicam şu sıralar her renge karşı bir hobim var nedendir bende bilmiyorum :KK48:
biblo ev aksesuarları sevmem eşimde evde bulundurmaz kesinlikle
pofüdük ayakkabılara bayılır
oje sevmem ama makyaja bayılırımmmmmmm
kitap hiç okumam (çocuğum için şu sıralar aktivite zeka gelişim kitabı okuyorum sadece)
şimdilik bu kadar katilciğim :KK68::KK68:
ayyy tutamadım kendimi sohbet yeri değil ama tombiş tombiş dedin ya elini ayagını mıncırasım geldi :KK22::KK22: bayılıyorum etli butlu bebişlere zaten çok hareketliler 3-4 yaşında serpiliyorlar kiloları falan ama bebişken dolgun bebek seviyorum insallah amin darısı başıma :KK48::KK48:

merhabalar ben de daha önce çekilişlere katılmıştım.. fatoşçum haber vermiş koştum geldim
ismim Özge 29 yaşındayım evliyim henüz bebişim yok ama artık istiyorum bakalım inşallah olur
kitap okumayı çok seviyorum ve kütüphane oluşturuyorum..
hediye olarak kitap almak isteyen arkadaşım okuduğum kitabı almaması açısından vikitap üyeliğime bakabilir.. oraya düzenli olarak okuduğum okumak istediğim kitapları yazıyorum.. vikitap üye adım da melinda
uzun kolyeler seviyorum, yeşil gözlüyüm göz makyajı seviyorum (kalem, dipliner, maskara kullanıyorum gerçi farla aram pek yok)
55 kiloyum üste s giyiyorum genelde, alt da 38 oluyo biraz basenlerim var
ayaklarım minnak 36 numara, ama kalıba göre 37 de olabiliyor
biblo pek sevmem, zaten evi değiştirdik aldık alacağımızı :KK45:
ev botu vs seviyorum, seksülü çamaşırlar severim :KK45:
aklıma başka birşey gelmiyor ama ben herşeyden mutlu olabilen biriyim, ne hediye gelse eminim çok sevineceğim :KK19:

ayyy tutamadım kendimi sohbet yeri değil ama tombiş tombiş dedin ya elini ayagını mıncırasım geldi :KK22::KK22: bayılıyorum etli butlu bebişlere zaten çok hareketliler 3-4 yaşında serpiliyorlar kiloları falan ama bebişken dolgun bebek seviyorum insallah amin darısı başıma :KK48::KK48:
sağol canım aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Slm kızlar en 30 yaşında bi anneyim biraz şişkoyum ;) süs eşyalarına mutfak eşyalarına bayılırım hani şu mutfakta hayatı kolaylaştıran şeylere değişik bardak vs gibi takı takamıyorum lanet bi alerjim var kitap okumayı çooook seviyorum ama 3 çocuktan fırsat bulamıyorum rahat spor bi tarzım var eşofmanlara ve iç çamaşırlarına bayılırım sexi olanlar tercihim:KK31: nerde değişik bişey ben ordayım ama tek derdim bunları küçük beden olmaları;(( ayıptır söylemesi 40-42 bedenim kahvaltı sofrası şıklığına bayılırı bu yüzden misafir çağırırsam arkadaşlarımı falan kahvaltıya alırım branch yaparız yani başka ne diyi bukadar:KK23:

Merhaba herkese.
Yas:27
Boy:1.68
Kilo: 51
Ayak no: 38
Bunlar fiziksel ozelliklerim. Evliyim 2 kizim var. Hediyenin buyugu kucugu olmaz hicbisey belirtmeyecefim kimden ne gelirse hatiradir. Kucuk bir anahtarlik bile olabilir yani. Zevkinize kalmis hersey olabilir. Hepimize bol sans :KK36::KK8:

Merhabalar
Yasin 21
Evliyim bebis yok.
Kapali bir bayanim.
Esarp takmiorum şali daha cok yakistiriorum kendime.
M beden giyiorum. Ayak numaram 38-39 genelde.
Makyaj yapmaya bayilirim. Bakimi severim.
Mavi mor kirmizi daha cok hosuma giden renkler. Ama genelde butun renkler hosuma gider.
Mutfak esyasi sus olan seyleri severim.
Hediyenin buyugu kucugu olmaz. Arkadasimizin dedigi gibi hatira kalir bize.
Herkese bol sans

Merhaba ;
Boy : 1,64
Kilo : 49
Ayak numaram : 37
Makyaj malzemeleri ve gerilim tarzı kitaplardan hoşlanıyorum. Okb hastasıyım temizlik takıntım var. Cam süs eşyalarına ve renkli objelere bayılırım. Çok eğleneceğime dair bir his var içimde. Çok güzel bir topik yahu :)

merhaba
boy: 1,59
kilo: 55
ayak no: 37

kitaba bayılırım ama islami tarzı okumayı sevmem.süs eşyası biblo çok severim.hatıra olarak saklayabileceğim el yazısı küçük notlar mektup alırsam çok sevinirim.türbanlı değilim açığım.çok mükemmel insanlar tanıyacağım için heyecanlıyım:)

Herkese Selamlar;
Yasim 38
Bekarım..
M-L beden arası giyiorum. Ayakkabı numaram 38-39.
Makyaj yapmayı seviyorum.Tam bir Kozmatik canavarı desem yeridir.
Renklerden Mor Siyah MAvi severim.
Birde kedilere düşkünümdür.Özelikle Sokak kedilerine.Daha evvelde cekilişlerde bunu dile getirdim.Sagolsunlar kedi maması yolladı arkadaşlar.
Çorapları severim.

Şimdiden Teşekkürler Katilime:KK200::KK200:

Herkese Selamlar;
Yasim 38
Bekarım..
M-L beden arası giyiorum. Ayakkabı numaram 38-39.
Makyaj yapmayı seviyorum.Tam bir Kozmatik canavarı desem yeridir.
Renklerden Mor Siyah MAvi severim.
Birde kedilere düşkünümdür.Özelikle Sokak kedilerine.Daha evvelde cekilişlerde bunu dile getirdim.Sagolsunlar kedi maması yolladı arkadaşlar.
Çorapları severim.

Şimdiden Teşekkürler Katilime:KK200::KK200:
Mor mavi ;) ev sevdigim renklerr

Back