2016 yılbaşı çekilişi

İyiyim aslında. 3-5 gündür bulantım yoktu. Sabah kusmalarla uyandım. Annem patates haşlıyor bana
Sen nasılsın
tatlı rahatsızlıklar bunlar minik kendisini hatırlatıyor insallah en kısa zamanda geçer, bende iyiyim çok şükür bir an önce hediyelerimi hazırlamak istiyorum çok heyecanlandım şimdiden

tatlı rahatsızlıklar bunlar minik kendisini hatırlatıyor insallah en kısa zamanda geçer, bende iyiyim çok şükür bir an önce hediyelerimi hazırlamak istiyorum çok heyecanlandım şimdiden

Ben de var ya bana gelecek hediyenin heyecanından ziyade kendim hediye hazırlayacağım diye heyecanlanıyorum.
Kendini tanıtmadı isen diğer topikte tanıt istersen, bi dr özel mesaj

1 yıl çabuk geçti. Daha dün gibiydi çekilişe hazırlanmam. Özenle hazırlamıştım gönderdiğim hediyeleri. Burdan hilalkahraman ve umman123 arkadaşlarıma selam olsun. 1 yıl içinde hiç görüşemesekte sizleri unutmadım. :)

Bu yılki çekilişe de katılmak isterim. Benide yazınız. :)

nazımmmmmm ben ümran sende katıl lütfen ve bana çık nolurrrrr
Ben de geldim, hosgeldim
günaydın kaptanım hoşgeldin

burcuuuuu selam canım hadi sende katıl bak çok bişey yok 3+1 hediyeler 3 ürün senin kararın 1 üründe malum don

Valla bende varım bilgilerimi gönderdim bile ay çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…