- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Bebeğin hayırlı olsun fatos :) ayy sana hediye gonderdigimde yeni evlenecektin sanırım ne çabuk geçmiş zaman :)
Ay evet. Şimdilerde de anne olmaya hazırlanıyorum.
Teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin hayırlı olsun fatos :) ayy sana hediye gonderdigimde yeni evlenecektin sanırım ne çabuk geçmiş zaman :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaaaaydın canım iyilik sağlık sen nasılsın :)
tatlı rahatsızlıklar bunlar minik kendisini hatırlatıyor insallah en kısa zamanda geçer, bende iyiyim çok şükür bir an önce hediyelerimi hazırlamak istiyorum çok heyecanlandım şimdidenİyiyim aslında. 3-5 gündür bulantım yoktu. Sabah kusmalarla uyandım. Annem patates haşlıyor bana
Sen nasılsın
tatlı rahatsızlıklar bunlar minik kendisini hatırlatıyor insallah en kısa zamanda geçer, bende iyiyim çok şükür bir an önce hediyelerimi hazırlamak istiyorum çok heyecanlandım şimdiden
nazımmmmmm ben ümran sende katıl lütfen ve bana çık nolurrrrroooo yeniden çekilişler başlıyormuş yaşasıınnn
kızlar çok isterim katılmayı ama şu haftasonuna kadar azıcık musade edin bana kafamı bi toplayım, hesabımı yapayım. eğer katılabilecek gibi olursam hemmeeennn beni de yazarsınız çekilişe
günaydın kaptanım hoşgeldinBen de geldim, hosgeldim
burcuuuuu selam canım hadi sende katıl bak çok bişey yok 3+1 hediyeler 3 ürün senin kararın 1 üründe malum donAyy geçmişe döndüm bi an ne güzeldi eski cekilisler :) Katılmayı çok isterim bende kızlar ama biraz düşünmem lazım malum hala ve hala ogrenciyim Kimseyi mağdur etmek istemem bi hesap kitap yapayım bende çekiliş olmadan yazarım size
Öpüyorum hepinizi :)
Valla bende varım bilgilerimi gönderdim bile ay çok eğlenceliMerhaba kızlar, nasılsınız?
Bu site daha önce çok çekilişler gördü, ben de bir kaç tanesine iştirak ettim. Ama hepsinde de gördüm ki güzel arkadaşlıklar kalıyor, güzel anılar birikiyor. Eğlenceli de oluyor.
Var mısınız çekiliş yapmaya?
Eğer yeterli katılım olursa bu konu başlığı altında devam edelim, kurallar oluşturalım.
Şimdiye kadar katılmak isteyenler :
@kedifatos toredo @THEY- Peynirsiz Cheeseburger @Slvslm11 @_meLinDa_ @kayacans asivemai
Genel kurallar:
1. Çekilişe katılmak isteyen bana tam isim soyisim, kargoyu teslim alacakları açık adres, telefon numaralarını bana özel mesaj atsınlar. Bilgiler kesinlikle gizli kalacaktır.
2. Burada sohbetimizi ilerletelim ki hem herkes birbirini tanısın hediyelerde zorlanmayalım, hem de güzel arkadaşlıklar edinelim. Böylece hediyeler sohbet etmediğimiz birisinden gelmediği için gelen hediyelerin de manevi bir anlamı olacaktır.
3. Herkesin maddi durumu farklı ama herkes ucuz da olsa kaliteli, güzel, özenle hazırlanmış hediyeler yollamalı. Evde yıllarca duran kupa yollanınca anlaşılıyor ve hoş olmuyor.
4. Çekiliş bitip hediyeler ulaşınca herkes hediyeleri paylaşmalı.
5. Çekiliş 27 kasım günü tarafımca yapılıp herkese özel mesajla bildirilecek. Kimse kendisine kimin çıktığını söylemezse daha eğleneli olacaktır. 27 kasıma kadar bana bilgileri gönderin lütfen.
6. Hediye alıp gönderim için son süre de 20 aralık.
7. Lütfen konuda aktif olun. Eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum, böylesi daha güzel olacak. Sevgiler
merhaba canımHerkese merhabaaaa
Valla çok eğlenceli olucak sonrada hediyelerimizin resmini kimden geldiğini teşekkürlerimizi paylaşalımmerhaba canım
öyle olacak zaten canım ama kim kime çıktı kimse bilmeyecek taki hediyesi eline geçene kadarValla çok eğlenceli olucak sonrada hediyelerimizin resmini kimden geldiğini teşekkürlerimizi paylaşalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...imcilari-tanitim-topigi.878167/#post-43618802 kendini burda tanıta bilirsin canımValla çok eğlenceli olucak sonrada hediyelerimizin resmini kimden geldiğini teşekkürlerimizi paylaşalım
Çok sevdimmöyle olacak zaten canım ama kim kime çıktı kimse bilmeyecek taki hediyesi eline geçene kadar
1 yıl çabuk geçti. Daha dün gibiydi çekilişe hazırlanmam. Özenle hazırlamıştım gönderdiğim hediyeleri. Burdan hilalkahraman ve umman123 arkadaşlarıma selam olsun. 1 yıl içinde hiç görüşemesekte sizleri unutmadım. :)
Bu yılki çekilişe de katılmak isterim. Benide yazınız. :)
Valla bende varım bilgilerimi gönderdim bile ay çok eğlenceli
Hoş buldumHerkes hoş geldi, sefa geldi.