• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

İyiyim aslında. 3-5 gündür bulantım yoktu. Sabah kusmalarla uyandım. Annem patates haşlıyor bana
Sen nasılsın
tatlı rahatsızlıklar bunlar minik kendisini hatırlatıyor :oops: insallah en kısa zamanda geçer, bende iyiyim çok şükür bir an önce hediyelerimi hazırlamak istiyorum çok heyecanlandım şimdiden :KK22:

tatlı rahatsızlıklar bunlar minik kendisini hatırlatıyor :oops: insallah en kısa zamanda geçer, bende iyiyim çok şükür bir an önce hediyelerimi hazırlamak istiyorum çok heyecanlandım şimdiden :KK22:

Ben de var ya bana gelecek hediyenin heyecanından ziyade kendim hediye hazırlayacağım diye heyecanlanıyorum.
Kendini tanıtmadı isen diğer topikte tanıt istersen, bi dr özel mesaj

1 yıl çabuk geçti. Daha dün gibiydi çekilişe hazırlanmam. Özenle hazırlamıştım gönderdiğim hediyeleri. Burdan hilalkahraman hilalkahraman ve umman123 umman123 arkadaşlarıma selam olsun. 1 yıl içinde hiç görüşemesekte sizleri unutmadım. :)

Bu yılki çekilişe de katılmak isterim. Benide yazınız. :)

oooo yeniden çekilişler başlıyormuş yaşasıınnn :KK6::KK6::KK6:

kızlar çok isterim katılmayı ama şu haftasonuna kadar azıcık musade edin bana kafamı bi toplayım, hesabımı yapayım. eğer katılabilecek gibi olursam hemmeeennn beni de yazarsınız çekilişe :KK6:
nazımmmmmm ben ümran sende katıl lütfen ve bana çık nolurrrrr
Ben de geldim, hosgeldimEn Büyük TÜRKİYE
günaydın kaptanım hoşgeldin :KK68::KK68:

Ayy geçmişe döndüm bi an ne güzeldi eski cekilisler :) Katılmayı çok isterim bende kızlar ama biraz düşünmem lazım malum hala ve hala ogrenciyim :KK70: Kimseyi mağdur etmek istemem bi hesap kitap yapayım bende çekiliş olmadan yazarım size

Öpüyorum hepinizi :)
burcuuuuu selam canım hadi sende katıl bak çok bişey yok 3+1 hediyeler 3 ürün senin kararın 1 üründe malum don :KK70:

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Bu site daha önce çok çekilişler gördü, ben de bir kaç tanesine iştirak ettim. Ama hepsinde de gördüm ki güzel arkadaşlıklar kalıyor, güzel anılar birikiyor. Eğlenceli de oluyor.
Var mısınız çekiliş yapmaya?
Eğer yeterli katılım olursa bu konu başlığı altında devam edelim, kurallar oluşturalım.

Şimdiye kadar katılmak isteyenler :
@kedifatos toredo toredo @THEY- Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger @Slvslm11 @_meLinDa_ @kayacans asivemai asivemai

Genel kurallar:

1. Çekilişe katılmak isteyen bana tam isim soyisim, kargoyu teslim alacakları açık adres, telefon numaralarını bana özel mesaj atsınlar. Bilgiler kesinlikle gizli kalacaktır.

2. Burada sohbetimizi ilerletelim ki hem herkes birbirini tanısın hediyelerde zorlanmayalım, hem de güzel arkadaşlıklar edinelim. Böylece hediyeler sohbet etmediğimiz birisinden gelmediği için gelen hediyelerin de manevi bir anlamı olacaktır.

3. Herkesin maddi durumu farklı ama herkes ucuz da olsa kaliteli, güzel, özenle hazırlanmış hediyeler yollamalı. Evde yıllarca duran kupa yollanınca anlaşılıyor ve hoş olmuyor.

4. Çekiliş bitip hediyeler ulaşınca herkes hediyeleri paylaşmalı.

5. Çekiliş 27 kasım günü tarafımca yapılıp herkese özel mesajla bildirilecek. Kimse kendisine kimin çıktığını söylemezse daha eğleneli olacaktır. 27 kasıma kadar bana bilgileri gönderin lütfen.

6. Hediye alıp gönderim için son süre de 20 aralık.

7. Lütfen konuda aktif olun. Eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum, böylesi daha güzel olacak. Sevgiler
Valla bende varım bilgilerimi gönderdim bile ay çok eğlenceli :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK5:

Back
X