- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 32
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
hmm.. nerdesin ya hangi ildeevet canm 15 ocak rapor aldım pazartesiye kadar evde dinlenecem pazartesi de okula başlayacam hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm.. nerdesin ya hangi ildeevet canm 15 ocak rapor aldım pazartesiye kadar evde dinlenecem pazartesi de okula başlayacam hayırlısıyla
hmm.. nerdesin ya hangi ilde
Kizlar baska ne kaldi siz de bakin hele
Evet hastane terlik,islak mendil,hasta pedi,bebek bezi ve bebek mamasi da veriyo canimCanım terlik felan da veriyorlar ama kendin de götürebilirsin...
Kirli torbası muhakkak götür bebeklerin ve senin karışmasın iki tane...
Bilmiyorum bebek malzemesi de mi almayacaksın son güne kadar ama biberon, bir kutu mama da işe yarayabiliyor...
İlk 3-4 gün sarılık olmasınlar diye iyi besleyin diyorlar mama verebiliyorlar..
Bebek bezi...
İlk gün ped hayır etmiyor bebek bezi kullanmak zorunda kalabilirsin...
Islak mendil...
Aklıma gelenler bunlar...
hmm..sanlıurfadayım canm
Nerde yaşıyorsun ? Doğumun hangi hast. Yaptın ?Teşekkürler kızlar hepinize. 1800 1700 1600 dogdular 1 ay kuvozde kaldılar. Hiçbir rahatsızlıkları yok çok şükür. Dedigim gibi rahat olun Rabbim öyle büyük ki kolayligini veriyor.
Ayy 1 ay da cokmusTeşekkürler kızlar hepinize. 1800 1700 1600 dogdular 1 ay kuvozde kaldılar. Hiçbir rahatsızlıkları yok çok şükür. Dedigim gibi rahat olun Rabbim öyle büyük ki kolayligini veriyor.
Sagolasin balimMaşallah sizlere allah yardımcınız olsun
Mayss canim senin baska bi doktora daha görünme sansin yok mu?Y yasemin hafsaaa evet bende üçüz bekliyorum ama benim kesin değil haftaya doktorum beni hocalarına göndercek onlar taşıyıp tasiyamicagima bakcaklarmis sonra kararı bize birakcaklar ona göre ya üçüz yada ikiz olarak devam etcez bizde napcagimizi bilmiyoruz