- 22 Nisan 2017
- 144
- 6
- 33
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.421
Bugün 25.haftaya girdik bebisler en son 23.haftada 590 550 450gramlardiCuppaa kaçıncı haftandaydn sen bebişler kaç gr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 25.haftaya girdik bebisler en son 23.haftada 590 550 450gramlardiCuppaa kaçıncı haftandaydn sen bebişler kaç gr
Her hafta tahmini kaç gram alıyorlar artk biliyrmusun canmBugün 25.haftaya girdik bebisler en son 23.haftada 590 550 450gramlardi
Maşallah canımBugün 25.haftaya girdik bebisler en son 23.haftada 590 550 450gramlardi
28temmuzda gitcem tekrardan tiroidlerime baktrdm doktor hızlı calsyr demsti salı günü onları endokrine gostericem insallh ilaç gerektiren bir durum yokturMaşallah canım
İnşallah canım ankaradasn demi rahat mısın bari28temmuzda gitcem tekrardan tiroidlerime baktrdm doktor hızlı calsyr demsti salı günü onları endokrine gostericem insallh ilaç gerektiren bir durum yoktur
Arada ses ver o zaman canım :)
Ses vereyim vermesine de ben hani ucüz hamile değilim ya konusmamdan rahatsız olan olur diye yazmadim :)Ay bencede vala burda iki kişi gibiyiz:)
Yok canm neden olalım:)Ses vereyim vermesine de ben hani ucüz hamile değilim ya konusmamdan rahatsız olan olur diye yazmadim :)
Ankara'dayım canm rahatm teyzmlerde kalyrm iş flan yaptgm yok otryrm yatyrm öyle uzun süre oturamyrm belim ve kaburglarim agryor aykta fazla duramyrm hemen bacaklarım ayklrm agryr sen korse kullanyrmsnİnşallah canım ankaradasn demi rahat mısın bari
Yok kullanmıyorum sen kullanıyor musun ne gibi bir faydası varAnkara'dayım canm rahatm teyzmlerde kalyrm iş flan yaptgm yok otryrm yatyrm öyle uzun süre oturamyrm belim ve kaburglarim agryor aykta fazla duramyrm hemen bacaklarım ayklrm agryr sen korse kullanyrmsn
Bende kullanmıyorum ama burada eskilerden biri önermişti canm hem bel ağrısına iyi geliyormuş hem karnın aşağı sarkmasini onluyorms canm bu arada biberonu norml mı aldn yoksa prematureler için farklı bir başlığı var mı bu biberonlarinYok kullanmıyorum sen kullanıyor musun ne gibi bir faydası var
Yok canım yani çok baktım o gün biberon ama prematürelere ayrı göremedim e bebekten küçük cam biberon aldım başlıkları minicik zatenBende kullanmıyorum ama burada eskilerden biri önermişti canm hem bel ağrısına iyi geliyormuş hem karnın aşağı sarkmasini onluyorms canm bu arada biberonu norml mı aldn yoksa prematureler için farklı bir başlığı var mı bu biberonlarin
Tamam o zaman bende burdaym inşallah bende aranıza ucuz annesi olarak katılırım :))Yok canm neden olalım:)
Aç ml oluyor biberonla ben lansiondan almayı düşünüyorum anne memesine uyumlu baslikliPrematüre biberonu yok zaten hastanede kuvezdeyken de normal küçük biberonla veriyorlar
Canım cantana neler hazirladinYok canım yani çok baktım o gün biberon ama prematürelere ayrı göremedim e bebekten küçük cam biberon aldım başlıkları minicik zaten
Senin bebiş tek mı canmTamam o zaman bende burdaym inşallah bende aranıza ucuz annesi olarak katılırım :))
hastane cıkışı birer takım, bez, ıslak mendil, biberon, kağıt havlu, kendime iki tane pijama, ped,terlik, iç çamaşırı bolca, emzirme sütyeni, çorap, tarak, diş fırçası macunu bunlar canım birde havluCanım cantana neler hazirladin
Evet canım bir oğlum var profil resimdeki:))Senin bebiş tek mı canm