- 22 Nisan 2017
- 144
- 6
- 33
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.461
Kızlar bide bebek bakım çantasını nerden ve nasıl aldınız büyük bir sırt çantası düşünüyorum ama istediğim gibi birsy bulamadm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım göğüs pediyle hasta bezi alınacak benim süt pompasını ilk hastaneden kiralamyı düşünüyorum bakacam duruma göre alacam bir de pompayla zor olursa elektrikli sağma makinası alacamHasta bezi alicaklarim yanına canım görümcem kullanmıştı ilk aşamada pes yerine bide bezleri premature aldın dimi sut pompasına da ihtiyacımız Olacaktir göğüs pedi falan
O memnun zor değildir heraldeEvet canım göğüs pediyle hasta bezi alınacak benim süt pompasını ilk hastaneden kiralamyı düşünüyorum bakacam duruma göre alacam bir de pompayla zor olursa elektrikli sağma makinası alacam
Rabbim herşeyin hepimize hayirlisini versin inşallah sizlerede kolaylık sabır versinZor olduğunu da hesaba kat canım çok şükür rabbim üçüz bir gebelik nasip etti ama inan zor sağlıkla insallh kucagmza alrz rabbim sanada gonlune göre versin
Msj attm canım sana hesabımı :)Kızlar instgram hesabınız varsa takipleselim :)
Tamam canm :))Msj attm canım sana hesabımı :)
Ben daha almadm canım çanta ben de sırt çantası düşünüyorumKızlar bide bebek bakım çantasını nerden ve nasıl aldınız büyük bir sırt çantası düşünüyorum ama istediğim gibi birsy bulamadm
İyiyim canım şükür bugün kontrolümz vardı çok sükür herşey yolunda doktorum 34 rahat görürsün dedi çok mutlu oldum :)Ben burdaym canım napiyorsun nasılsın: ) ?
Kac haftalık oldun kilolari ne kadarmis canım: )İyiyim canım şükür bugün kontrolümz vardı çok sükür herşey yolunda doktorum 34 rahat görürsün dedi çok mutlu oldum :)
inşallah canım çok sevindim benim netim yoktu kacgundr pek giremedimİyiyim canım şükür bugün kontrolümz vardı çok sükür herşey yolunda doktorum 34 rahat görürsün dedi çok mutlu oldum :)
29+3 canım kilolarıda 1350, 1300, 1150. Sen nasılsn karar verdiniz mi oğluşunuza kardeş getirmeye ya da kardeşler mi demeliydim :)Kac haftalık oldun kilolari ne kadarmis canım: )
Sağol canım ben de artik cuppaa da girmiyor diyorum ee sen nasılsn nasıl gidiyor canıminşallah canım çok sevindim benim netim yoktu kacgundr pek giremedim
Eşim zaten dünden razı bende kararsizim şu adet düzensizliğim var önce onun için dr gidecegm canım sen kaçıncı günü kullandin klomeni adetin kaç gün sürüyordu: )29+3 canım kilolarıda 1350, 1300, 1150. Sen nasılsn karar verdiniz mi oğluşunuza kardeş getirmeye ya da kardeşler mi demeliydim :)
7 gün sürüyor canım 3. Günü başlattı doktor 14. Günde tekrar kontrole çagardı iste biri çatlamştı diğeride bugün yarın çatlar dedi benimde adetlerim düzensizdi en başta 5 ay falan doğum kontrol ilacı kullandım yani direk klomen kullanmadmEşim zaten dünden razı bende kararsizim şu adet düzensizliğim var önce onun için dr gidecegm canım sen kaçıncı günü kullandin klomeni adetin kaç gün sürüyordu: )
Benim bekarken 4 5 ay adet olmadığım olur du şimdi 34 35 40 gün felan sürüyor tekrar olması7 gün sürüyor canım 3. Günü başlattı doktor 14. Günde tekrar kontrole çagardı iste biri çatlamştı diğeride bugün yarın çatlar dedi benimde adetlerim düzensizdi en başta 5 ay falan doğum kontrol ilacı kullandım yani direk klomen kullanmadm
Anladım canım ben de kist vardı önce onları yok ettik çok şükür inşallah doğumdan sonra benimde düzene girerB
Benim bekarken 4 5 ay adet olmadığım olur du şimdi 34 35 40 gün felan sürüyor tekrar olması
Inşallah canım benimde kist vardı bekarkenAnladım canım ben de kist vardı önce onları yok ettik çok şükür inşallah doğumdan sonra benimde düzene girer