Özele gitmiyorum canım hastanede özel ilgilenen proflar var fakat yeni hasta almıyorlar bide hastane dışı bakan proflar var onlarda çok pahalı 500lira muayne ücreti ben hastanedeki proflara gitcektm olması aynı hastanede bı tanidigimz uzman doktor var yeni doğan bölümünde oda boşver Özeli gerek yok dedi bir doktor ayarladı hastaneden uzman bir doktor yandaki prinotiloji daha bir kere gittim iyi ilgili bir doktor üniv hastanesi olduğu için zaten sonuçlarını hocalarıyla değerlendiriyorlar mis tanisimiz olan doktor da doğum sonrası daha önemli yeni doğan bölümü çok iyi buranın dedi kadindogum doktorum da birsuru kan istedi buun değerlerine bakılsın dedi fetal eko istedi onuda yaptırdım bitek renkli ultrason kaldı onada pazartesi baktirp bütün sonuçları doktoruma gostericem bakalım umarım bir sıkıntı yoktur hem de aç gel dedi şekerine bakalım dedi bu hafta hareketlerini hissetmeye başladım bu arada canım biberonu lansion almayı düşünüyorum sen hangi marka aldın birde premature aldın dimi hastane cikislarini nereden aldın ben bulamıyorum