- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.241
Tek kesede üç bebisim var ikisinin kalp atisi car ama birinin yoktu gecen hafta doktr daha kucuk atablrde atmayablrde dediUcuz olduğu kesin mı ki Canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kesede üç bebisim var ikisinin kalp atisi car ama birinin yoktu gecen hafta doktr daha kucuk atablrde atmayablrde dediUcuz olduğu kesin mı ki Canm
Kaç haftalık canım?Tek kesede üç bebisim var ikisinin kalp atisi car ama birinin yoktu gecen hafta doktr daha kucuk atablrde atmayablrde dedi
8.haftadayim ttlimKaç haftalık canım?
Ucuz olduğu kesin mı kesinleşince haber et :)Yok canım gebeliği hızlandırsın diye sadece klomen kullandım yumurta takibide yapılmadı sağ ol cnm
İlk klomen kullanimda mı hamile kaldin Canm çatlatma iğnesi oldun muYok canım gebeliği hızlandırsın diye sadece klomen kullandım yumurta takibide yapılmadı sağ ol cnm
İlk klomen kullanimda mı hamile kaldin Canm çatlatma iğnesi oldun mu
Yok canım sadece 5 tane klomen içtim günde bir tane 5i hala duruyo evde :)Ucuz olduğu kesin mı kesinleşince haber et :)
Allah hayırlısını versin inşallah Canm:) doktora gidince haber et bize :))Yok canım sadece 5 tane klomen içtim günde bir tane 5i hala duruyo evde :)
Ay canım çok heyecanlıyım bilmiyorum ki belkide tektir :/ bi kaç hafta geçsin öyle dr gidiyim diyorum bugün 5. Haftama girdim
Kaç haftalıksın canım normal mı oldu seninBen şimdiden zorlanmaya başladım kızlar biraz ayakta fazla kalsam çok baskı oluyor belim ağrıyor geceleride hiç rahat uyuyamıyorum
Olur canım 8. haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum nasıl bekleyeceksem artıkAllah hayırlısını versin inşallah Canm:) doktora gidince haber et bize :))
19+5 canım klomen kullandım bende ama iğne falan olmadım kendiliğinden çatladı çok şükürKaç haftalıksın canım normal mı oldu senin
Canım aynı benim gibi bende salı doktora gidecem bakalım belkide çoğuldur19+5 canım klomen kullandım bende ama iğne falan olmadım kendiliğinden çatladı çok şükür
5 haftada kese oluşmuş oluyor canm gidebilirsin git bı baktır için rahatlar hem :))Olur canım 8. haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum nasıl bekleyeceksem artık
Benim de ayaklarım çok ağrıyor ayakta kalınca daha 4ayligiz şimdiden zorlamaya başladılar sanrmBen şimdiden zorlanmaya başladım kızlar biraz ayakta fazla kalsam çok baskı oluyor belim ağrıyor geceleride hiç rahat uyuyamıyorum
Salı günü gidecem inş haber veririm canım5 haftada kese oluşmuş oluyor canm gidebilirsin git bı baktır için rahatlar hem :))
Evet ilk canım iki erkek bir kız senin de gönlüne göre versin RabbimCanım aynı benim gibi bende salı doktora gidecem bakalım belkide çoğuldur
Senin cinsiyetler belli mi ilk çocuk mu acaba?
Allah yardımcımız olsun sağlıklı hamilelikler sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsinBenim de ayaklarım çok ağrıyor ayakta kalınca daha 4ayligiz şimdiden zorlamaya başladılar sanrm
Ayy canım aynı istediğim gibi inş benim de 2 erkek 1 kız olur sağ ol canım duanda unutma bu hafta dr gidicemEvet ilk canım iki erkek bir kız senin de gönlüne göre versin Rabbim