- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.181
Benim ikizlerim var belki yardımcı olurum:))Daha sadece multivitamin kullanıyosun canım. Ben folik asit de alıyordum. İlerleyen haftalarda kalsiyum, Demir takviyelerine başlamıştık biz. Senin üçü de ayrı ayrı mı? Bakcak çok Bebek var
Bebeklerini dünyaya getiren anneler size birşey sormak istiyorum. Sadece süt yetiyor mu, yetmiyorsa mesela ne kadar mama masrafı oluyor aylık? Biberon için özel kolik biberonları varmış, onlardan mı tercih ettiniz yoksa herhangi bir biberon da olur mu? Bez stoklamaya gerek var mı, numarası hemen değişiyor mu yoksa?
Aklımı kurcalamaya başladı artık bu sorular :)
Aptamil kullanıyorum kızlar bitek onu sevdi
Ben 1200 Gr alıyorum 3lü paket ama 36 saatte bitiyor şimdi 7ayliklar
Biberon doğumdan önce wee ninkini almıştım artık değiştirmedim ama ne alırsanız alın cam alın plastikler kokuyor zaten bebek sayısı çok olduğu için zaman herşeyden önemli:))
Bez hiç stok yapmadım 10 günde bir gidip 2 paket alıyorum ama size daha fazla lazım olur
Premature doğdukları için çok çok hızlı değişmedi bez numaramız
Süt pompası kurtarıcım oldu küvöz zamanımızda
Bide bebeğe çok giysi almayın derler ama ben ikizken kıyafetleri yetiştiremiyorum zıbın pijama çorap benim en çok kullandığımız
Güle güle büyütün bebeklerinizi
Ben ikiz olduklarını öğrendiğimde çok üzülmüştüm bakamam diye ((tek yumurta ve sürpriz oldular benimkiler)) ama şimdi keşke üçüz olsaydı diyorum
İkizlerime kendim bakıyorum hiç yardım edenim olmadı
Bı tek doğum zamanı yanımda birisi olsaydı dedim