Cuppaa umarım gönlüne göre olur herşey bende senin gibi küçük bir yerde yaşıyordum drlar üçüz olduğu için takip etmek istemediler takip eden de en fazla 24.haftaya kadar burda kalabilirsin dedi tabi onlar da haklı acil bir durum olsa müdahale edilebilecek bir yer yok bize en yakın Üniversite hastanesi yani yoğun bakım ünitesi falan bulunan arabayla 4-5saat uzaklıkta özel hiç yok
Bende senin gibi 6.ayda giderim Ankara'ya diyordum ama 16.haftayı doldurmuştuk ki kanamam başladı Dr acil gitmelisin burda bişey yapılamaz dedi iğne vurdu kanama dursun diye ama olmuyor tabi uçak bile yoktu maalesef 2 gün beklemek zorunda kaldım çok zordu çaresizlik sonunda Ankara'ya gittik ama haftan ileri diye hastaneler kabul etmedi özel bir Prof perinatologa gittim netten buldum ve herşey yolunda 2 hafta sonra da garanti için serklaj yapalım dedi
Biz bişey yok diye rahatlamışken annemlerin bir aile dostu başka bir perinatolog tavsiye etti ve ayarladı onun selamıyla gittik ve gittiğimiz gün kendimi hastanede buldum maalesef bebeklerimden biri rahatsızdı ve diğer kardeşlerine de zarar verebilirdi ya üç bebeği de kaybedecektik ya da hasta bebek sonlandırılacaktı o kadar zor ki Allah kimseye yaşatmasın :'(
O süreç sonrasındaki riskler takip vs eğer gerçekten işinde uzman kişilerin ellerinde değilsen maalesef kötü şeyler olabiliyor sana bunu kork diye anlatmadım tabiki umarım herşey gönlünce olur iyi düşün araştır ve yoluna ona göre devam et