2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet benim devamlı ara ara hafif sancılarım oldu doğumun olacağı sabah 8 den itibaren de zor ama dayanılacak kadar sancılar oldu 5 dk da bir bekledim öğlen 2 ye kadar evde duş aldım gittim 5 cm dedi.evde çektim yani sancının bi kısmını.bilsem daha geç giderdim su sancıyla 10 cm oldu ama çok sürmedi açılmam kolay oldu doğum zor oldu çok uzun sürdü 45 dk falan bebek inmedi çünkü

Benim kıza aventin emziği büyük geldi resmen bi de öyle bi emiyo ki Emzik ağzından fırlayıp uyuyo resmen benim tutmam gerekiyo her defasında. Bi de hiç gerek kalmadı emdiği yerde uyuyo 2-3 saat sonrada uyanıyo.ben çok istedim emzikli bebek olsun ama inş alır bş süre sonra

Kızlar aşırı yorgun hissediyorum
Bi çarşıya gittik geldik ki arabayla gittim
Ama uzansam da yorgunluğum geçmedi Bi türlü
Bir çare fikri olan var mı?

@karpuz_suyu allah yardımcın olsun ben 20 günde pes ettim bittim tükendim deli gibi ağlıyorum şuan dayanamıyorum artık bittim
Bu ne yahu herkeste bir sorun var.Bizde de oldu bir haftadır en azindan geceleri yalnızız çok da mutluyuz kimseyi takmayin kizlar en güzel gunlerimizi mutsuzlukla heba etmeyelim

İyi akşamlar kızlar. Umarım iyisinizdir .Biz bebisle iyiyiz biraz toparlandik hatta mecbur kalıp hep kendim bakiyorum bebegime az buçuk iş de görüyorum.
Bebegimde biraz emme problemi var 13. günümüz bitti sadece 40 gr almış mama da veriyorum halbuki bebegim uyuyunca uyandiramiyorum dolayısıyla 2saati asiyor beslenme saati süt sagma makinası da yara etti kenarlarini bunlar hakkında onerisi olan var mi? Sariligimiz ise bir deger düşmüş 8 çıktı nasıl sizce

Iyi aksamlar kizlar.ediz ishal oldu ates kusma vs yok yarin doktora gidicez ama bu durum normalmi ayni durumu yasayan varmi

21 gunluguz.3260 dogdu gecen hafta 3100du.bugun 3400 olmusuz.dogdugundan beri mama takviyeli besliyorum.meme almiyor maalesef.sagarak veriyorum

sezeryan cnm.
Kiz sexeryan olip 18 gun agdayami gittin ay ben dokunmaya korkuyorum egilmeye kormuyorum sakamisin sen yoksa beni tirsagim hayatta gidemem agdaya

canım ben emzik karşıtıydım ama yok şimdi diyorım emzik çok iyi bişey. emip emip kusmasındansa doyduktan sonra uyuyana kadar emzikle devam etmesi çok daha iyi. bu ara çok fazla emip baya fazla kusmaya başladı emzik iyi bişeymiş anladım

Iyi aksamlar kizlar.ediz ishal oldu ates kusma vs yok yarin doktora gidicez ama bu durum normalmi ayni durumu yasayan varmi
geçmiş olsun canım senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz. deniz de 10 günlük civarıyke. ishal oldu sağlık ocağı randevumuz vardı orda doktora gösterdik ben de ishaldim. seninki geçince onunki de geçecek dedi gerçekten öyle oldu bide çok fazla su içiyodum 4,5 lt falandı o kadar içme 3 idealdir dedi. ona da dikkat ettim geçti. foto koysana ne kadar ciddi ishali acaba inşallah geçici basit bişeydir

Bi dahaki bezini cekeyim canim.yarin bezle gidicem zaten doktora.su veriyorum ben havalar cok sicak diye ama yeni baslamadim o yuzden ondan oldugunu sanmiyorum.bende ishal degilim.bilemedim hic

Bi dahaki bezini cekeyim canim.yarin bezle gidicem zaten doktora.su veriyorum ben havalar cok sicak diye ama yeni baslamadim o yuzden ondan oldugunu sanmiyorum.bende ishal degilim.bilemedim hic
Cnm verdigimiz su da ishal yapabiliyor her ne kadar kaynamis sogumus su bile olsa bakteri var mutlaka icinde dr larin bazilari su ver diyor bazilari verme diyor

Allahtan kalıcı değiller diyelim içimiz ferahlasin kiz hayat merdiven inip çıkmak ile is yapmak ile geçiyor balim. Dün temizlik bitti çantalar hazırlandı yarın agdam var ondan sonra bebisi bekleyeceğim artık esim çok sabırsız günde 20 defa arıyor sancim var mi diye psikolojimi bozdu adam sancı yok henüz ağrılar var alt kasik bölgede sadece bebekte az hareketleri. Haftaya cumaya kadar dogum etmezsem doktor baslatacak doğumu inşallah gerek kalmaz diyelim bizde durumlar böyle öperim güzel kızını :)

Al işte benim derdimde bu banada dedi doktor 20 dkdan fazla tutma koy yatsın dedi..demesi kolay bazen çocuk yarım saat duruyo bazen 45 dk çocuk istiyor sütte var niye vermiyimki doyuncada yatıyor zaten,kısıtlama çok mantıksız zaten bebeğim ufak doğmuş yesin diye dört gözle bekliyorum bide varsın kucağıma alışsın biz sorun etmiyoruzki :) birbirimize daha yakın oluruz yavrumla:)

canım memede niye 20 dk dan fazla kalmasın demiş doktor ilk defa duydum bunu
Alışmasınmış memeye kendi uyusun benide yormasınmışş...sanki biz her öğünde aynı şekilde yiyoruz bence çok mantıksız,bazen 10 dkya doyar bazen yarım saate..doktorun dediğine göremi ayarlıcam yoksa yavrumun talebine göremi..sinir oldum kısıtlama koymasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…