2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım kendiliğinden geçen sarılıksa endişelenme yaptığına devam et. diğer türlü ise tedavi gerekir zaten
Doktor bol bol emzir diyor benim ki hiç tutmuyor memeyi delircem ya sagip sagip vermeye çalışıyorum ama Sutte yetmiyor m3cbur mama da yiyor insallaj ilerlemez sarılığı da çabuk geçer

Cnm nst ye en son ne zaman gittin birde kaç çıktı

Gözün aydın cnm hayırlı olsun bebisin. Tuzlu su zararlı olmaz için rahat olsun

Benim doğum anında bile hareketliydi aşağı inmediği için yani illa yavaslar die bişey yok bende öyle düşünmştm ama yanlış herkes aynı değil

Cnm peki aşağıya inmedi nasil normal dogum oldu. Bide kaçıncı haftada.
Ben 39+5 im bugün sancılarım 117 ı gördü. Ama kanala inmemiş. Açılmada 2.5 cm lerde hemde 1 aydır böyle. Doktor seni hirpalamayalim dedi. Yarın sezeryan olacağım. Kızımda ki zor doğumdan dolayı çatım çok çok dar değil ama zorlayacak darlıkta dedi . Bende tamam dedim ama hala içimde bi dolu sorular

Benim hem çatı dardı hem de aşağı inmedi ama açıklık 5 cm olunca doğum başladı yani.4 saatte de 10 cm oldu ama baya zorladı karnıma basa basa indirdiler ben kesinlikle normal istediğim için pişman değilim ama çok zor ve uzun bi doğum oldu gerçekten

Bu arada 38+6 da oldu doğum cnm. Sancılar en son 130 u gördüm ben senin böyle sancılar varsa açılmada baya olur 3-4 dk da bire düşmesinmiş gitme. Ben öyle gittiğim halde pişman oldum çünkü çabuk olsun die suni sancı verdiler. Kendi sancım baya vardı aslında.

Bircok arkadas bu dogum ettigi donemde sorunlar yasamis ve yaşıyor o kadar iyi anlıyorum ki sizleri insanın artık burnuna kadar geliyor bu sene ben rahatım gelmeyecek doğuma kaynanam oyle huzurluyum ki gelse de faydası yoktu çünkü annem bana mi baksın çocuklara mi kaynanama mi ona da üzülüyorum. 3 gundr evimi temizledi mahvoldu gorumcem demedi bile bende geleyim eşek yerine koyuyorlar insanı. Allahtan esim annemin kiymetini bilir. Valla en iyi kaynana ölü kaynana varlıkları zarar dan başka bisi değil allah yardımcısı olsun beraber oturanların ben senede 15 gün gelen kaynanaya dayanamıyorum baygınlık geliyor

Ben mama vermedim hiç,beni emmediği zamanlarda sağıp buzluğa attığım sütleri çıkardım verdim.10 gündür emiyor allaha şükür,ama istedğim kiloyu almıyor,geçen hafta 200 gram almış,2530 olmuş,küçük olduğumuz için etlerinin dolması lazım biraz toparlamam lazım çocuğu..çokta hassas davranıyorum 2 saatte muhakkak kaldırıyorum dediğin gbide isteyincede veriyorum..dr 20 dkdan fazla kalmasın memede dedi ama bizimki yarım saat 40 dakikayı buluyor..acaba sütümdeki yağ oranımı az fazla kilo yapmıyor çocuğa onu çözemedim bakalım bu cumartesi kontrol var inşallah almıştır biraz..

Dereotu yiyorum canıö göğüslerim baya sertleşti ama ne kendi ucunu ne de silikonumtutamıyor ağlıyor çıldırıyor su gibi oluyor
Ben hastanade gormustum eger gogus ucu cikmiyorsa enjektoruignesiz kismini en uctan kesip pistonu cekince gogus ucu nu cikariyorlardi ggogus ucun varda almiyorsa ucunu uzatip agzina sok canim bide banyo yapip asagiya egilince sapir sapir damliyo sut ben humana cayin faydasinida gordum benimde buara azaldi biraz gecen haftalal kiyafetlerim islaniyodu simdi anca yetiyo uykusuzluk yorgunluk bide insan kafaya herseyi daha cok takiyo hamileyken daha az takiyodum cenem dustu canim kusura bakma

Cnm bi sakin ol. Bu stresin bebeğini de etkiliyor. Boşver ne halleri varsa görsünler. Şu anda önemli olan bebegine iyi bakabilmek. Gelen gelsin giden gitsin takılma sonra sakinleşince halledersin. Allah güç kuvvet versin

Bir haftadami 200 gr almis ? Bu arada sakin pes etme sik sik emzir sutun de bollasacak.her annenin bebegine sytu yeter, yararmis :) bizim doktorumuz gecen gun kucuk bebeklere kilo aldirmak daha zordur dedi.yani sen sabret mama vermemeye calis.cunku mama uzun sure tok tutuyo ve seni emme suresi uzuyo.ee seni emecekki sutunde artsin.uzun surede emerse demekki bu kadar sut yetiyo diyecek vucudun ve az sut uretecek

Can'ım öncelikle sağlıkla büyüt Bebişini inş. Kilosu ne kadar doğdu ki, mama takviye ediyorum demişsin?
21 gunluguz.3260 dogdu gecen hafta 3100du.bugun 3400 olmusuz.dogdugundan beri mama takviyeli besliyorum.meme almiyor maalesef.sagarak veriyorum
Normal dogummu sezeryanmiydi senin canim sezeryan olup 18 gun agda degilsir heralde olamassas
sezeryan cnm.

ben de biraz salıcam bu gidişle iyice yüzsüz oldu içerde yemek yapıyodu ben de öocuğa bakıyodum kp i çağırdı içerden çocuğa sen bak da tommbik bana yardım etsin dedi ya.. bakar mısın hale kp e bıraktım çocuğu da mutfağa geçtim bi kap yemek yapılcak ben doğradım herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…