- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.881
Vermez allahın izniyle haftaları müsait bende yarın 39 haftalık olcam doktor 40. Haftada cAgirdi inşallah kilosu müsaittir de normal dogum ederiz yesekayrı yemesek ayrı dertMaşaallah annesi çok güzelmiş kilosu
Sağlıklı olsunlar da
Bekliyoruz
Ben de bugün ütü felan yaptım yoruldum
Çömelme hareketi yaptım çokça
Hayırlısı bakalım
Böyle yorulmak zarar vermez inşaallah bize dı öı
Kızlaaar dua edin bana doğurayım yaa şu kvye inatdaha doğurmıcan doğuramazsın çok var diye diye başımı yedi yaa
Bebeğim sabahtan bu yana karnımda çırpınma hareketleri yapıyor. Bir sıkıntı mı var anlayamıyorum. Aksine doğuma yakın bebek hareketleri yavaşlıyordu değil mi arkadaşlar? Sanırım doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur çünkü çok tuhaf hareketleri bugün
Evet canım çok teşekkür ederimgözünaydın canım beniim hoşgelmiş meleğin :) epidural sezeryan dimi?
Sorma kuzum yaa takmış kafayı doğumuma sinir oldum yaiıda 68 heAllahim yaa kac yasinda kadin kucucuk kizla yarisa giriyor suna bak
Sorma kuzum yaa takmış kafayı doğumuma sinir oldum yaiıda 68 he
Ay oyle diyim dimi bende doğurcam doğurcam diyio duruyorumO öyle dedikçe sen de oh anne içim rahatladı daha erken ya hemen doğmasın filan de
Ben korkmaya başladım vallaCnm benim oğluşun da hareketleri bi ara yavaşlamısı şimdi tekrar sert sert vuruyor bi sağa bi sola gidiyo .
Canım benim çok ama çok sevindim Allah sizi hayırlısı ile kavuşturdu nihayetinde... Sana ve bebeğine beraber çok güzel günler diliyorum. Darısı bana hadi inşallah...Kızlar selam sıra bende galiba doğum tecrübesi anlatmak normal doğum diye sayiklarken mecburi sezaryan olacam diye üzülüyordum şimdi korkulacak bir şey yokmuş diyorum hatta günü geçiyor diye tuvaletini yapmış biraz elleri kırışık iyi ki daha fazla beklememisim dedim kendi kendime doktor ve ailem de öyle dedi son gün pazartesiydi beklese m mi diyordum korkulacak birsey yokmus şimdi biraz ağrım dikiş yerinde bebeğimde iyi benim ağrım da geçer İnşallah
Canim kalca ultrasonu icin devlete gittim yaptirdim sonucuda kendi doktorumuza gosterdikHerkese merhaba :) biz 1 aylık olduk, sağlık ocağındaki hemşiremiz kalça usg ve göz taraması yaptırmamızı söyledi. Yaptıran var mı aranızda? Direkt hastaneden usg ve göz doktoru muayenesi alarak mı yapılıyor yoksa çocuk doktoruna gidiyoruz o mu sevk ediyor?
Ay oyle diyim dimi bende doğurcam doğurcam diyio duruyorum
Canim kalca ultrasonu icin devlete gittim yaptirdim sonucuda kendi doktorumuza gosterdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?