2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim kızın da ayakları pıt pıt kaburgamda maaşallah, oraya tekme atıp duruyor. Çıkış yolunu bilmiyor olabilirler cidden Son iki gün artık gelmeli...

Cnm bende şimdi kontrolden geldim. Kanala inmemiş sancılar 60 ile 117 arasında gidip geliyor . Açılma hala 2 cm. Bu yüzden sezeryana karar verdik . Cuma 12:45 te gircem. Senin son durum ne?

Canım boşver gerçekten herkesin etrafındakiler kafayı yemiş, ya çimdikledi diye verdiği tepkide manidar Allah'ım insanlar mı çok nazlı abartıyor anlamıyorum, geçen sene uzun yolda yeğenim 4 yaşında kduruk anında bir tekme attı yüzüme geldi inan gözüm kapandı bir kere bile ne o an ne spnrasında çocuğa kızdım aldım kucağıma sevdim :) gözüm morardı diye ne çocuğa ne yengeme laf ettim çocuk yani bu ne var ? İnsanlar tuhaf, ilginç sana tavsiyem şu durumda kimseyi idare etme, çok da lazım değiller belki zor olacak ama en azından kafan rahat olur ben öyle düşünüyorum. Ben kv de hiç yardımcı olmadı, olmaz da o yüzden eşime söyledim kimseyi istemiyorum kimseye hizmet edemem diye annem geldi onunla oturuyoruz eşim de görüyor hiçbirşeye bakmıyorum çocuktan başka o yüzden sesini çıkartamıyor

Ahh cnm yaa Allah kolaylık versin ne diyim artık yuuhh diyorum

Şimdi akans ı okuyunca da sinirlendim :) Ya bu anlayışsız insanlar için bir formül yok mu kızlar? Anlatmıştım eşimin yeğeni tutturuyor gelmek için diye, biliyorsunuz Ankra'dayız biz ve hala tutturuyor. Eşim beni ve bebeğimizi ailemin yanına gönderiyor bu hafta ne olacağı belli olmadığı için ama kız hala geleceğim diye hergün baskı yapıyor. Artık eşim siz gidin de siz yokken çağırayım dedi; aman dedim şimdi sanki ben istemiyorum gibi algılanır biz dönünce gelsin ama annenle gelsin tek gelmesin dedim. Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor, bebek var, bir de üzerine kız buraya gezmeye gelecek gezmesi tozmasını bıraktım ben oturup ona yemek bile hazırlayamam gün içinde bu neyin kafası anlamadım? Biz yokken gelse bile çocuk yani 16 yaşında ve normal deği asperger sendromu (otizm ) var eşim çalışıyor hiçbirşey anlamadım

Annesi az daha sabır doğana kadar artık
Doğunca inşaallah sütünle besler kilo aldırırsın
Aşağı inip içmediklerini Nasıl anlayabiliyoruz biz

Cnm bende şimdi kontrolden geldim. Kanala inmemiş sancılar 60 ile 117 arasında gidip geliyor . Açılma hala 2 cm. Bu yüzden sezeryana karar verdik . Cuma 12:45 te gircem. Senin son durum ne?

Can'ım öncelikle sancın maşaallah var ama doğumu tetiklemiyor dı mı

Her şeyin en hayırlısı
Biz de normal diye bekliyoruz ama maalesef net değil normal doğum garanti değil
Sağsalim sağlıklıca gelsin de kuzular napalım annesi
Bende kendimi normale alıştırıyorum ama nolcak bilmiyorum son 9 gün losmetse

binmişler geliyolarmış emirvaki yani heryerim çıplak bu sıcakta iki çocuk artı konuşmuyoruz ne halta geliyor

Canim gecer hic stres yapma kendine.bende aynisini yasadim.yuksek sarilik gecirdi kizim.bende hic gecmeyecek emmeyecek diyodum ama bosuna uzmusum kendimi.ayak sismesi bendede cok oldu dogumdan sonra.3 4 gune gecti ama o da.

Insallah canm cok saol Rabbim korusun meleklerimizi

İnşallah canım oyle olacak artık doğsun da bir hayırlısıyla yavrularımız ❤ bilmiyorum ki kuzum nasıl anlıyoruz ama benim kv her dakka daha sen doğurmazsın inmedi aşağıya ben 7tane doğurdum bilirim falan diye konuşuyo nerden alıyor bilmiyorum

Kızlar süt arttırmak için içtiğimiz Humana'nın içinde de bulunan Fenugreek'in tabletini önerdi arkadaşım yurtdışından. Hatta gelirken bana getirecek 2 hafta sonra ama vitaminler.com'da satılıyor isterseniz araştırın resmini yüklüyorum şimdi. Ben çok memnun kaldım dedi normalde 60ml çıkan sütün 100-120ml çıktı 2 günde dedi, Fransa'da doktoru önermiş ona da günde 1 tablet diyormuş ama ben 4-5 tane içinde faydasını gördüm yan etkisi yok dedi içeriği bitkisel takviye bir araştırın isterseniz kısaca Çemenotu

Eklentiler

• arkopharma_fenugreek_495_mg_90_kapsul_7708.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 40
Normal doğum yapan taze anneler size bir sorum olacak ❤ özel bolgesini jiletle temizleyenler kontrole giderken ne yaptınız acaba kara kara onu düşünüyorum ne yapıcam diye

Cnm sorma ya, ben ağda yaptırıyorm. Ama sivilce olmuştu. Bende tüy dökücü krem sürdüm biraz azalttım, bayram sonrası hafta tekrar ağdaya gidicektim doğum öncesi son olcaktı.
Nstye gittim kontrol amaçlı apar topar kıllı tüylü yatışım yapıldı doğurdum 10 gün oldu iyice uzadılar kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatmama gerek yoktur sanırım

Ayy canım benim hadi hayırlısı olsun... Valla ben sabah beri temizlik yapıp bir yandan hurma yiyorum ama tık yok. Sancının s'si yok. Senin bak artmış sancıların. Bakarsın bebek birden iniverit de normal doğum yaparsın..
Benim doktor kontrolüm cuma günü yani tam 40+0'da. Doktordan pelvik muayeneyi yenilemesini isteyip eğer bebek de hala inmediyse yapabileceği en kısa sürede sezaryen yapmasını isteyrceğim. Sıkıntıdayım ve böyle bebeğe daha sıkıntı veriyorum. Hareketleri de bir tuhaflaştı bugün bebeğimin zaten. Ayakları kaburgamda hala, hareket ettiğinde de kendimi bir tuhaf hissediyorum..

Benimde kaburgam ağrıyor hep. Doktor bu haftada kanala inmiş olması lazım bu sanciya açılmada yok hiç seni hirpalamayalim dedi. Bugün 39+4 üm cumada 39+6 . Alttan muayene olduğumdan beri kalçam kasiklarim ağrıyor cumaya kadar normal dogurabilirmiyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…