- Emoji Skoru
- 2.610
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.841
Sütüm gelmedi daha hiç ne yapsamki
gözünaydın canım beniim hoşgelmiş meleğin :) epidural sezeryan dimi?Teşekkür ederim canım ben de uyuşukluk var 5 saat surermis epidural oldum bebiş uyuyor
canım aslına bakarsan zaten yaptığımız bişey ki bu. bebek her istediğinde istediği kadar emzir. bu zaten en az 40 ı çıkama kadar olması gereken bişey. hatta saat falan tutma diyolar ben tam tersi az emerse yada uzun süre uyursa dürtmek için saat tutuyorum.Bende tam bugun emzirme kampini soracaktim kizlar :)matsiyahoje de bahsetmis.varmi daha once yapan ya da yapmak isteyen.ben istiyorum ama ne biliyim 1 kisinindr yardimci olmasi lazimmis
Yaptım canım pazartesi akşam 21.45 te bebeğim sezeryanla doğdu ilk gün geceydi zatenbişey verilmedi meme için uğraşıldı şırıngayla çok çok az bebelac golld verildi ikinci gün yani dün mama verdim az az kaşıkla yine bebelac yedide ama memeti bir türlü kavrayamadımsilikon uç aldım onuda itti midesini büyüttü Gece boyu gazdan baya kötü oldu gece 12 den beri bişey yemiyo sabah uyudu zaten .. Çok canım sıkkına napsam bilemedimCanım doğum yaptın mı? Benim 3 .gün geldi ama yengemin normal doğum olmasına rağmen ilk 10 gün hiç sütü gelmemişti
kv ler bi gitsin bana her gün emzirme kampı olcak :))Bende tam bugun emzirme kampini soracaktim kizlar :)matsiyahoje de bahsetmis.varmi daha once yapan ya da yapmak isteyen.ben istiyorum ama ne biliyim 1 kisinindr yardimci olmasi lazimmis
kuzum benim kıyamam ben sana ya. sen güçlü olup kimseye eyvallah etmiceksin. o zaman rahat edersin ancak. biliyorum çok zor ama başka çaren yok malesef. siz çekirdek aile olarak 4 kişilil bir dünya kurup mutlu olun gerisi dış kapının dış mandalı olsun. zaten lohusasın ne diye insanlar böyle davranır anlamıyorum. sen iki çocuğunu da ihmal etme. büyük kaç yaşında şimdi? ona ufak da olsa kardeşinin sorumluluğunu ver ki kıskanmasın ablalık etsinmerhaba son hamileler ve loğusa şekerleri ...umarım iyisinizdir...beni sorarsanız pazar günü anneme gittik kızım istedi diye eşim bizi bıraktı döndü ...iki saat durduk durmadık kızım bir sinir krizi geçirdi (ilk kez oldu)zaten ilgi bölündü kardeşi oldu çok hassas o arada 50 yaşındaki ablamın yüzünü çırmaladı ablam ağlayarak 22 yaşındaki erkek yeğenime bağırdı bırak beni dokunma falan diye o arada kızım ağlıyor küçük kızım meme istiyor delirdim yeğenim kızıma bağırıyor kimse sus demiyor ...aldım çocukları kocaman çantamı dikişlerim kanaya kanaya geldim evime o gün bu gündür ne arayan var nede soran olan yine çocuklarıma oldu ...bu arada düğünde takılan para ve altınları çalan kaynım evlenmiş bize gelecekmiş karısıyla ne yüzsüzlük eşim ben geleni kovamam utanmıyor demekki dedi ben de ben kovarım sorun değil bana neye mal olursa olsun evime giremez dedim...ben mi anormalim yoksa çevremde bir tane bile insan yokmu bilemedim...yavrumun psikolojisi çöktü koca kadın çimçiklendi diye ağlarmı neymiş gözü aktı çıktı sanmış yuh artık yuh diyorum ...ebe aradı dün boşver kendin daha iyi yaparsın dedi moral verdi ben aileni tanıyorum hiç anlatma dedi ...eşim gececiyken bir kere kaldı annem sabah 7 de kaçar gibi gitti ne bir kahvaltı nede açmışın tokmusun sormadı kızlar bende bi sorunmu var acaba?
Canim gecer hic stres yapma kendine.bende aynisini yasadim.yuksek sarilik gecirdi kizim.bende hic gecmeyecek emmeyecek diyodum ama bosuna uzmusum kendimi.ayak sismesi bendede cok oldu dogumdan sonra.3 4 gune gecti ama o da.Insallah canim benim inan topuklarini skmaktan agliyorum buberona bile basladim uykuda emsin en azindan diye cok sukur Rabbime insallah gecer... kv de sinir ediyor beni vay ben anneme herseyi soyluyomusum bebekle ilgili olarak bozuluyormus kendisinin hevesi yoktu bastan beri bana salliyor bi de.... ayaklarim o kadar sisti ki sirf inadimdan ona bi is soylemeyeyim diye uzanmaya firsatim olmuyor poaca gibi oldular... maydanoza suyu kaynattik bakalim faydasi olcak mi
canım oğlunun ciğerindeki durum nedir şimdi? nasıl oldu oğluşun ?@HejaR12 canım biz o gün yaptiramadik sünnet ciğer deki sorundan dolayi yapmadi doktor o anki solunum bozukluğu için yarın Şişli memorialde nüvit bey var kızımın ameliyatını yapan ona randewu aldık baktiralim sünneti o yapsın diye karar verdik hafta sonuna kadar yapar
CANIM CİGERLERİ SU dolu doğdu atamamisti 2 saat kuvezde kaldı solunum dusenlendi erkek bebeklerde olurmus bu geç atarmis ciğer deki amnio sivisini 2 saat sonra normale döndü ama doktor ilaç alicak diye ertesi günü riske etmedi açıkçası şimdi iyı çok şükür.senin nasıl şimdi denizincanım oğlunun ciğerindeki durum nedir şimdi? nasıl oldu oğluşun ?
Evet haklisin canim.pazartesi gununden beri oyleyim canim.yarim saatte 1 saatte emziriyorum hep.gercekten faydasini gordum.dedim demekki bu kampi tam anlamiyla yapsam kim bilir ne kadar artacak.suan kayinvalidemde kaliyorum.sagolsun bana bir is dusmuyo zaten burda.1 haftaya kendi evime gecicem.senin dedigin gibi dusunuyodum bende.fazla yemek yapip 3 gun boyunca sadece emziricem.seninkilerde gider gitmez hemen yap canim.dedigin gibi evde baskalari olunca yemegi temizligi bitmiyocanım aslına bakarsan zaten yaptığımız bişey ki bu. bebek her istediğinde istediği kadar emzir. bu zaten en az 40 ı çıkama kadar olması gereken bişey. hatta saat falan tutma diyolar ben tam tersi az emerse yada uzun süre uyursa dürtmek için saat tutuyorum.
yanında kimse olmazsa bence daha rahat edersin ben şimdi emzirme aralarında kv kp e hizmet ediyorum ev kirkeniyo vs. ama teksen üç günde ev zaten kirlenmez yemeği de fazla yaparsın iki çeşit yemek yaparsın üç gün onu yersin. bizde kv kp olduğu için her gün başka yemek yapılıyo mecburen. bence illa sadece uyuyup emzirmen gerekmiyo kendini yormadan elzem işleri de yapabilirsin.
https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1
Canim gazdan degilde acliktan agliyodur.ilk 20 gun bebeklerde gaz olmazmiz.anne sutunun gecis doneminde gaz baslarmis.hani ilk sut sari oluyo ya.20 gune beyazlasmaya basliyomus iste o donemde gaz sorunu basliyomus.senin memeni mi tutamiyo? Sagip ucunu cikarip arkasindan emzirmeyi denedin mi?Yaptım canım pazartesi akşam 21.45 te bebeğim sezeryanla doğdu ilk gün geceydi zatenbişey verilmedi meme için uğraşıldı şırıngayla çok çok az bebelac golld verildi ikinci gün yani dün mama verdim az az kaşıkla yine bebelac yedide ama memeti bir türlü kavrayamadımsilikon uç aldım onuda itti midesini büyüttü Gece boyu gazdan baya kötü oldu gece 12 den beri bişey yemiyo sabah uyudu zaten .. Çok canım sıkkına napsam bilemedim
Hadi sağlıkla kavus kızına canım allah kurtarsın :)Ay inşallah canim 24 undede biz ediyoruz inşallah :)
3.430 50 cm olmuş bende anlamadım 1 ayda çok fazla almış dedi sekerimde yok ben normal dogum için direttigim için doktor keseye müdahale eder belki sancı gelsin diye oglumda da suyum hiç gelmeden gittim çünkü inşallah gerek kalmaz da sancimiz ile gideriz bu kiloda dogsa yeter bana eğer müdahale edilmez haftasını doldurur ise 4u geçer risk alamam dedi kafası epeyce büyük çünkü dedi ultrasonda da belli göbek kafa almış gidiyordu bir kurtulsak da inşallah bir avazda stres oldum yrn agdami yaptırıp biraz yorucam kendimi artıkCanim ayni seyi doktorum da bana dedi
Haftaya cumaya kadar gelmezse artik müdahale olmazsa sezeryan sanirim
Ben cati muaynesl ikdum pazartesi hic etki etmedi
Belki seninki farkli yontem uygukayacaktir
Bizimki 3200 idi seninki kac gr canim
Yaptım canım pazartesi akşam 21.45 te bebeğim sezeryanla doğdu ilk gün geceydi zatenbişey verilmedi meme için uğraşıldı şırıngayla çok çok az bebelac golld verildi ikinci gün yani dün mama verdim az az kaşıkla yine bebelac yedide ama memeti bir türlü kavrayamadımsilikon uç aldım onuda itti midesini büyüttü Gece boyu gazdan baya kötü oldu gece 12 den beri bişey yemiyo sabah uyudu zaten .. Çok canım sıkkına napsam bilemedim
eşim aradı şimdi kardeşim aradı geliyomuş dedi bende evi terk edeceğimi söyledim adam müdürüyle toplantıda sürekli arayıp rahatsız ediyorlar ne biçim insan bunlar bilmiyorum adamda arada kaldıkuzum benim kıyamam ben sana ya. sen güçlü olup kimseye eyvallah etmiceksin. o zaman rahat edersin ancak. biliyorum çok zor ama başka çaren yok malesef. siz çekirdek aile olarak 4 kişilil bir dünya kurup mutlu olun gerisi dış kapının dış mandalı olsun. zaten lohusasın ne diye insanlar böyle davranır anlamıyorum. sen iki çocuğunu da ihmal etme. büyük kaç yaşında şimdi? ona ufak da olsa kardeşinin sorumluluğunu ver ki kıskanmasın ablalık etsin
Maşaallah annesi çok güzelmiş kilosu3.430 50 cm olmuş bende anlamadım 1 ayda çok fazla almış dedi sekerimde yok ben normal dogum için direttigim için doktor keseye müdahale eder belki sancı gelsin diye oglumda da suyum hiç gelmeden gittim çünkü inşallah gerek kalmaz da sancimiz ile gideriz bu kiloda dogsa yeter bana eğer müdahale edilmez haftasını doldurur ise 4u geçer risk alamam dedi kafası epeyce büyük çünkü dedi ultrasonda da belli göbek kafa almış gidiyordu bir kurtulsak da inşallah bir avazda stres oldum yrn agdami yaptırıp biraz yorucam kendimi artık
dünden biri sancim var ama cogalmiyor araları aynı acaba yalancı sancı miCanım hastane yakınsa, sancıların sıklaşınca zor gelmeye başlayınca git derim. Orda beklemek daha zor geliyor, evde oyalan yürü, duş al. Tabi suyun falan gelirse hemen çık hiç bekleme
Teşekkür ederim cnm. İntte bakayım hemencanım bana doktorum şimdi markasını hatırlamıyorum hamile korsesi tavsiye etti ama o korse sadece karın içindi, o tip korseler yukarı kayıyormuş kıvrılıyormş vs.... Ben pierre cardin toparlayıcı korse aldım 2tane bir tanesi paçalı, diğeri slip... Kıyafete göre değiştiriyorum ben faydasını çok gördüm neredeyse 1 ay olacak göbdeğim çok çok az sadece kilo almışım da çıkmış gibi duruyor.Resmini koyuyorum bunu ve aynısının slip olanını aldım
Çorap hep var canım ben de rezene alayim diyorum sen kendin mi içtin bebise mi verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?