2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ay masallah canim cok iyi insallah boyle devam edersiniz.:)

Bebeğim dün azıcık kalıkla bebelac gold yedi sütüm yok dşye gazdan geceden beri çığlık çığlığa bende oturdum ağlıyorum napsam
canım gaz değil de aç olabilir mi bebeğin? süt yok diyorsun mama da az yemiş...
bir de ağlamayı bırak lütfen. üç gün ver kendine bol bol emzir o üç günde. yanında yardım edenin varsa emzirme kampı diye araştır bak. üç gün sonra sütün gelmezse otur sabaha kadar ağla. ama üç gün ağlamak yok tamam mı sakin ol biraz

Çorap hep var canım ben de rezene alayim diyorum sen kendin mi içtin bebise mi verdin
ben kendim içiyorım hem süt yapıyo hem de bebeğin gaz çıkarması kolay oluyo.
bebek 6aylık olmadan anne sütü ve gerektiğinde mama haricinde bişey vermeye karşıyım ben.

Benimkide sanki kaciran varmis gibi agzindan cektigim an kiyamet kopuyo hayir yani bi birak sonra yine alirsin dimi ama yok birakmak yook
Benimki bigün koparck die kokryrm o ağzındna çekme aşaması beni çok korkutuyo.hele o damaklarla sıkması. Bunun için beklediğimi bilmydm 9 ay aman emsinlrde nasıl istiyolarsa öyle

Valla bende bilmiyorum canım bende adet sancısı bile yokk

Bende tam bugun emzirme kampini soracaktim kizlar :) matsiyahoje de bahsetmis.varmi daha once yapan ya da yapmak isteyen.ben istiyorum ama ne biliyim 1 kisinindr yardimci olmasi lazimmis

Günaydın kızlar
Bugün dış çekim yapcaz ve benim boğazım dünden beri çok fena...
Moralim çok bozuk düğün günümde de grip olmuştum işte böyle şanslıyım ben

Oh ne güzel Can'ım
Biz yapmıştım çok eğlenceli idi
Ilık su iç belki iyi gelir toparlanırsın canım

Kuzular ben haftaya cumaya kadar dogum etmezsem doktor dogumumu baslatacak bebegim kilolu olduğu için sezaryen etmemek için doktor cati muayenesi yaparak doğumu tetikleyecek inşallah gerek kalmaz da cumaya kadar dogum ederim artık yoruldum her gece zombi gibi uyuyamamaktan

Insallah canim benim inan topuklarini skmaktan agliyorum buberona bile basladim uykuda emsin en azindan diye cok sukur Rabbime insallah gecer... kv de sinir ediyor beni vay ben anneme herseyi soyluyomusum bebekle ilgili olarak bozuluyormus kendisinin hevesi yoktu bastan beri bana salliyor bi de.... ayaklarim o kadar sisti ki sirf inadimdan ona bi is soylemeyeyim diye uzanmaya firsatim olmuyor poaca gibi oldular... maydanoza suyu kaynattik bakalim faydasi olcak mi

Canim ayni seyi doktorum da bana dedi
Haftaya cumaya kadar gelmezse artik müdahale olmazsa sezeryan sanirim
Ben cati muaynesl ikdum pazartesi hic etki etmedi
Belki seninki farkli yontem uygukayacaktir
Bizimki 3200 idi seninki kac gr canim

merhaba son hamileler ve loğusa şekerleri ...umarım iyisinizdir...beni sorarsanız pazar günü anneme gittik kızım istedi diye eşim bizi bıraktı döndü ...iki saat durduk durmadık kızım bir sinir krizi geçirdi (ilk kez oldu)zaten ilgi bölündü kardeşi oldu çok hassas o arada 50 yaşındaki ablamın yüzünü çırmaladı ablam ağlayarak 22 yaşındaki erkek yeğenime bağırdı bırak beni dokunma falan diye o arada kızım ağlıyor küçük kızım meme istiyor delirdim yeğenim kızıma bağırıyor kimse sus demiyor ...aldım çocukları kocaman çantamı dikişlerim kanaya kanaya geldim evime o gün bu gündür ne arayan var nede soran olan yine çocuklarıma oldu ...bu arada düğünde takılan para ve altınları çalan kaynım evlenmiş bize gelecekmiş karısıyla ne yüzsüzlük eşim ben geleni kovamam utanmıyor demekki dedi ben de ben kovarım sorun değil bana neye mal olursa olsun evime giremez dedim...ben mi anormalim yoksa çevremde bir tane bile insan yokmu bilemedim...yavrumun psikolojisi çöktü koca kadın çimçiklendi diye ağlarmı neymiş gözü aktı çıktı sanmış yuh artık yuh diyorum ...ebe aradı dün boşver kendin daha iyi yaparsın dedi moral verdi ben aileni tanıyorum hiç anlatma dedi ...eşim gececiyken bir kere kaldı annem sabah 7 de kaçar gibi gitti ne bir kahvaltı nede açmışın tokmusun sormadı kızlar bende bi sorunmu var acaba?

Aynen 40+3um ben hala yapabiliyorum

Canım ne ile alakalı bilmiyorum, ben 38'de yapabiliyordum gerçi sezaryen oldum ama arkadaşım 40+5 te hala yapbiliyordu gelmediği için bebek o da sezaryen ile alındı

4.güne kadar neden bekledin canım eve aynı gün geldin mi aynı gün içinde banyo yaptın mı

Canım bilmiyordum ondan bekledim :) hani ameliyattan çıktım belki risklidir diye doktora da sormadım :) ben 2. gün eve geldim öğlen yani 1 gece yattım hastanede , eve geçince doktorum duş alabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim birşey olursa falan diye ertesi sabah yani 3.gün duş aldım, keşke daha önce alsaydım dedim çünkü duştan sonra göğüslerim süt doldu 2gün sadece mama vermek zorunda kaldım bu yüzden .... Doktora 4. gün kontrol için gittim dikişler için bir de ultrasonda kontrolüm vardı o zaman sordum korseyi, hemen takabilirsin dedi

HejaR12 canım biz o gün yaptiramadik sünnet ciğer deki sorundan dolayi yapmadi doktor o anki solunum bozukluğu için yarın Şişli memorialde nüvit bey var kızımın ameliyatını yapan ona randewu aldık baktiralim sünneti o yapsın diye karar verdik hafta sonuna kadar yapar

Cnm nasıl korse ve nerden aldın bi foto paylaşabilirsin

canım bana doktorum şimdi markasını hatırlamıyorum hamile korsesi tavsiye etti ama o korse sadece karın içindi, o tip korseler yukarı kayıyormuş kıvrılıyormş vs.... Ben pierre cardin toparlayıcı korse aldım 2tane bir tanesi paçalı, diğeri slip... Kıyafete göre değiştiriyorum ben faydasını çok gördüm neredeyse 1 ay olacak göbdeğim çok çok az sadece kilo almışım da çıkmış gibi duruyor.Resmini koyuyorum bunu ve aynısının slip olanını aldım

Eklentiler

• 0026483_pierre-cardin-dikissiz-korse-230-000175.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…