- Emoji Skoru
- 750
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.821
Gunaydin teyzeler biz 34 gunluk olduk :)
Dun kontrolumuz vardi.1300 kg almis kizim ve 8 cm uzamisdoktorumuz cok iyi dedi kucuk bebeklere kilo aldirmak daha zordur.3 kiloluk bebegi 5 kilo yapmissiniz gibi dusun dedi.2540 a dusmustuk cunku.simdi 3890 olmusuz cok sukur.47 cm den 55 e de uzamisiz
canım gaz değil de aç olabilir mi bebeğin? süt yok diyorsun mama da az yemiş...Bebeğim dün azıcık kalıkla bebelac gold yedi sütüm yok dşye gazdan geceden beri çığlık çığlığa bende oturdum ağlıyorum napsam
ben kendim içiyorım hem süt yapıyo hem de bebeğin gaz çıkarması kolay oluyo.Çorap hep var canım ben de rezene alayim diyorum sen kendin mi içtin bebise mi verdin
Benimki bigün koparck die kokryrm o ağzındna çekme aşaması beni çok korkutuyo.hele o damaklarla sıkması. Bunun için beklediğimi bilmydm 9 ayBenimkide sanki kaciran varmis gibi agzindan cektigim an kiyamet kopuyo hayir yani bi birak sonra yine alirsin dimi ama yok birakmak yook
Gece duş aldım yine şişmişler. Demekki kız çok emdi dün süt yokmuş. Bugün doldular yineBenim de ilk gunler cok sut doluyordu sisiyordu. Simdi yumusamaya basladi. 23. Gunum benim de
Valla bende bilmiyorum canım bende adet sancısı bile yokkAhh ahh bi bilsem... Bugün 5 kat çıktım baya sıcak bi banyo yaptım otur kalk yapıyorum başka ne vardı ha bi de yer silmek gerekiyo çok üşendim yapamadıımufak tefek adet sancısı başka birşey yok ya.. korkuyorum suni sancı veya sezeryana mecbur kalacağım diye başka taktik varsa söyleyin yapalım
Insallah canimAy masallah canim cok iyi insallah boyle devam edersiniz.:)
Teşekkür ederim canım ben de uyuşukluk var 5 saat surermis epidural oldum bebiş uyuyorasososos canım sağlıkla alırsın inşallah meleğini kucağınaa güzel haberlerini alalım inşallah
Yok bacim agirlastim çok temizlik içindeyiz annemle 2 gündür yarın agdam var işleri halletmeye çalışıyorum inşallah 22 temmuz dogum ederim :)1cicek3bocek kız bacim nerelerdesin dogurdun mu naptin :)
Günaydın kızlar
Bugün dış çekim yapcaz ve benim boğazım dünden beri çok fena...
Moralim çok bozukdüğün günümde de grip olmuştum işte böyle şanslıyım ben
Canim 4.gune gore cok yuksek degil sariligi.hafif.ama yinede uyutur.bu donemde bol bol besleki yukselmesin degeri.genelde 1.haftanin sonunda dususe gecer.anlicaksin zaten uyanik kalma suresi uzayacak :) sen emzirirken birisi eliyle ayagiyla oynasin.ya da sulu pamuk surun uyansin.baktin uyudu altini degis tekrar emzir.biliyorum zor donem ama birkac gune gececek
Ay inşallah canim 24 undede biz ediyoruz inşallah :)Yok bacim agirlastim çok temizlik içindeyiz annemle 2 gündür yarın agdam var işleri halletmeye çalışıyorum inşallah 22 temmuz dogum ederim :)
Kuzular ben haftaya cumaya kadar dogum etmezsem doktor dogumumu baslatacak bebegim kilolu olduğu için sezaryen etmemek için doktor cati muayenesi yaparak doğumu tetikleyecek inşallah gerek kalmaz da cumaya kadar dogum ederim artık yoruldum her gece zombi gibi uyuyamamaktan
Aynen 40+3um ben hala yapabiliyorum
4.güne kadar neden bekledin canım eve aynı gün geldin mi aynı gün içinde banyo yaptın mı
Cnm nasıl korse ve nerden aldın bi foto paylaşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?