2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım inşallah gönlüne göre normal doğum olur, ama epidural sezaryene dönerse de hiç endişe etme benim kadar canı tatlı bir insan bile sıkıntısız geçirdiyse herkes yapar :) Normal tabiki doğal ve olması gereken ama ben çok rahat ettim, 2 tane normal doğum yapan yengem bile ne rahatmış çileyi biz çekmişiz diye takıldı :)

Cizilemeyecek en güzel tablo :)
Masallah Ekin e ve guzel annesine

canım çoook normal bir durum olduğunu bil özellikle. soy altını aç ayağının altına fiske at uyandır bi şekilde aynı şeyleri yaşadık sarılık 8 çok yüksek değil ama yükselebilir. sütün azsa mama ver 2-3 saatte bir uyandır mutlaka. en az 20 dk memede kalsın. birkaç güne düzelecek sabret

M mmyy4 canım sarılığı yüksekse kan şekeri düştüğü için devamlı uyku yapıyor normal, sık sık uyandırarak emzirmeye çalış, çok zor uyanıyorlar @EmiraSalih dediği gibi altını açarsan, soyarsan uyanıyor. Sütün azsa ya da emzirmekte sıkıntı yaşıyorsan doktoruna danış mama takviyesi verecektir

Kızlar sezaryen den sonra dr unuz sizi kntrole çağır di mi çağırdıysa ne zaman çağırdı
1 hafta sonra cagirdi bir sorun yoktu.eylulde tekrar cagirdi

bebegim 4 gunlukken 8.9du sariligi.cok uyuyordu ama altini acarak uyandiriodum.7.gun 12ye cikti.mama ve sutle duzenli besledik be degeri dustu.uyandirip beslemen onemli

Cnm bende dün ekledim bu fotodan arkadaşlara ben 3 kutu getirttim amerikadan nisan ayında . 120 tl yakın tuttu . Dolar ile old. IÇin . Ben düz 120 tl verdim arkadaşıma
Amazon.com sitesinde de aynı fiyata geliyor Can'ım iyi yapmışsın, ben teyzemin dönmesini bekliyorum o getirecek.

Kaç gün kullanılıyor bu damla bi de ne zaman başlanıyo.ben hemen sipariş versem mi kaç günde gelir bi Bilgin var mı çok soru sordum aama
Can'ım 15. Günden itibaren başlanıyor ve yanlış bilmiyorsam 2 yaşına kadar kullanılıyor. Sitede muhtemel tarih yazıyor şimdi versen en geç 20 ağustosa kadar gönderiyorlar ama daha erken de gelebiliyor. Ben kuzenimden istedim o gönderecek Amerika'dan .

@asososos . Klimayı da 27-28 derecede çalıştırıyorum Can'ım :)

[QUOTE="batideniz, post: 47322035, member: 710110"]Herkese merhaba :)

Umarım herkes için herşey yolundadır.
Biz iyiyiz şimdilik çok şükür, ben toparladım, Ekin ilk banyosunu yaptı :)

Çocuklar okula gidiyor, biz evde akşama kadar koşuşturmaca :))

Söz vermiştim ama kime hatırlamıyorum. İşte bizim yeni doğmuş ve doğum yapmış hallerimiz :))[/QUOTE]

Oyyy maaşallah size yerim onun pembiş duduşlarını :nazar::nazar::nazar:

Epidural sezaryen olan arkadaşlarım çok memnunlar canım. O yüzden içini ferah tut. Benim karnım aşağıda bile değil 39+4 üm bugün hatta. Annem ebe, o bile diyor karnın yukarıda henüz diye. Boşuna bekliyorsun diyor.. Çünkü inmeden sancı gelirse o da kötü, gene suni sancı vs. Of hayırlısı bakalım

Bana da öyle diyorlar karnım yukarda hâlâ epidural-sipinal olsun istiyorum ama yan etkisinden bahseden çok oldu eşim ve annem de istemiyor beni teselli edeceklerini biz de korkuyoruz tamamen bayil diyorlar hatta eşim belinden iğne yaptırmam falan diyor

Benimde hala yukardaa nasıl indiricez bu yavruları yaa

Normal doğum yapan taze anneler size bir sorum olacak ❤ özel bolgesini jiletle temizleyenler kontrole giderken ne yaptınız acaba kara kara onu düşünüyorum ne yapıcam diye

Ben o yüzden bebek kanala girdi mi girmedi mi doktora soracağım. Girmediyse sezaryene alın diyeceğim. Normal doğum diye diretmek istemiyorum artık, bebek Allah korusun strese girer, bir yerine bir şey olur dayanamam sonra vicdan azabından

Benimde hala yukardaa nasıl indiricez bu yavruları yaa
Ah bilsem canım.. Hurma ve banyo iyi geliyor diyor ya arkadaşlar ama bende işe yaramadı. Her gün anneme baktırıyorum yok diyor maalesef üzülme birden de inebilir diyor. O yüzden eğer sancım gelir de bebek inmemiş olursa doktora sezaryen yapın diyeceğim, kararımı verdim sayılır bu konuda

Normal doğum yapan taze anneler size bir sorum olacak ❤ özel bolgesini jiletle temizleyenler kontrole giderken ne yaptınız acaba kara kara onu düşünüyorum ne yapıcam diye
Canım ben epilasyonun jilet kısmıyla aldım gittim, doktorum da erkek. Ufak tefek kalıyor ama inan bence hiç umurlarında değil. Zaten pelvik muayene birkaç saniye süren bir şey adam neredeyse bakmıyor bile bölgene, dert etmiştim değmezmiş ettiğime yani

Bende öyle düşünüyorum canımm inşallah inmiş olur sancım gelene kadar da ❤ yoksa bende sezerhan diyeceğim

Ooh içim rahatladı canım çok sağol ❤ takma kafana diyorsun yanii

Merhaba bende bugün kontrole gttim nst ye girdim sıfır sancı çıktı Benim karnımda yukarıda duruyo hala Doktor bundan sonra 2 günde bir gel dedi 25 inde hala gelmezse ne yapacağımızı konuşuruz tekrar dedi Açılma yoksa suni sancıyı bende kabul etmiycem İnşallah gerek kalmadan kendi sancımız gelir

Sezaryen olunca dogurdum mu saniyorsunuz diyen arkadasim; normal dogum yaptim ve üç bes dikis bile suan o kadar canimi acitiyor ki sezaryenli arkadaslar ne yapiyor acaba diye dusunmeden edemiyorum.
İcimde kaldi soyleyim dedim :)

:) canım sezaryen olan biri olarak hiç dikiş ağrısı çekmedim diyebilirim ki canım çok tatlıdır :) Sanırım dikişin türüne görede değişiyor benimki yapıştırma yani dışarıdan hiç dikiş izi vs yok sadece inci bir çizgi şeklinde yapıştıma izi var o da kayboluyormuş zamanla çok inceliyormuş. Tek sıkıntım ilk hafta öksürürken acaba birşey olur mu endişesi ile hep elim öksürürken ameliyat yerine gitti o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…