Benimki sarı iste beni korkutan oenfeksiyon olabilir bu aralar bende de oluyor ama rengi beyaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki sarı iste beni korkutan oenfeksiyon olabilir bu aralar bende de oluyor ama rengi beyaz.
Ay canm benm çok geçmiş olsun inşallh en kısa zamnda geçr şuan çok üzldm kanama yaşadıgına biyandnda oh be dedim şükürki bebekte sorn yok sn boş vr işi gücü yat dinln inşllh bişy omuyck bebişine morelini yüksk tutmaya çalış pozitf ol üzüntüde etkilr seni bnim bi arkadaşım 4 5 aylıkkn yaşadı şangr şangr kanama ama şimdi 7 aylık şükr bişiyi yk bebeyide çk iyi yani her insn yaşıyo sn üzme kendni bak bebeyn seninle seni bırakmıyck bn inanıyorm cnm
bende 9.haftadayım kızlar. ani kanama yaşadım. acısız, ağrısız ve kırmızıydı. hemen acile gittik. ult. kalp atışlarını duydum:) ordaydı. dr. progestan yazdı onu içiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah şimdi daha iyiyim çok şükür.
Canım Allah bebeişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nasılsın kesildimi kanaman? okuduysan beni biliyorsundur bendede oldu kanama.şimdi geçti kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor.
evet angell kesildi çok şükür. temizlerken uzun akıntı şeklinde kahverengi oluyor arada. dün geç saatlerdi korktum tabii.
burayı da okuyunca biraz rahatladım. güzel dualarına kocaman amin diyorum, allah isteyenlere de nasip etsin inş. sana da geçmiş olsun
Kahverengi içte kalan kanmış canım doktorum kahverengiden korkma dedi. Geçmiş olsun canım inşallah birdaha yaşamayız böyle seyler..
İnşallhta bırakmayack cnm sn raht ol allhn iNiyle hiç bişy olmz bnde iyiyim şükür iyi gidiyo biraz azaldı şikayetlerim şükür allh saglıckka kucamıza almayı nasip etsin ibşllh cnmCanım benim çok teşekkür ederim.evet boşverdim zaten korkudan artık afedersin tuvaletimi yaparken bile dikkatli davranıyorum ki temizlik fln hiç düşünemiyorum artık..yatarken bile bunlar olabiliyorsa..evet bitanem benimde var tanıdıklarım çok kanama yaşayıp sağlıklı bebekleri olan ama kader işte kiminin bir şey olmuyor kiminin ufacık kanamada bile olabiliyor.. çok sağol canım inşallah şuana kadar inatçı çıktı bebişim :) bırakmadı inşallah bundan sonrada öyle olur.. sen nasılsın canım nasıl gidiyor yorgunluk fln
evet öyleymiş, azaldı zaten iyice. progestan içiyorum. benim tam 2,5 ay oluyor. arada sancı oluyor. sanırım tam yerleşme dönemi. kendimi yormuyorum bir ay böyle gitsin bakalım
Allah bagislasin canim bende merakla bekliyorum bakalim saglikli olsunlarda :)Merhaba arkadaşlar ben dee8 Şubat'ta bebeğimi kucağıma alıcam Allah nasip ederse. İlk bebeğim olduğu için biraz korkuyorum bişey olucak diye. İlk aylarda progestan kullandm kasık ağrısı nedeniyle ama şimdi iyiyim üçüncü ayı bitirdim yarın doktor kontrolüm var cinsiyeti çok merak ediyoruz ama erken sanırım daha. Allah herkese bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ben de subat annesı gorunuyrum ama ikizlerimin subatı ekleyecegini sanmıyorum 13. Haftadayız cinsiyet ogrenen var mı
Ben de ikiz olsun diye cok istemistim ama ilkinde. Bu ikinci gebeligim 3 cocugum olacak Allahin izniyle tabi guzel bi sey ama bi o kadar da dusundurucuİkiz mi Allah bağışlasın ne güzel eşim de bebeği ultrasonda görene kadar ikiz hayali kurmuştu. Ben yarın doktor bi tahmin yapar mı cinsiyet için diye düşünüyorum ama ultrason cihazının ve doktorun yetkinliğine bağlıymış sanırım 13.haftada cinsiyeti
12. Haftada erkekse genelde gosteriyormus ama bazen de erkek oldugu 16.haftada ancak cikiyormus erkeklik organini gormezlerse kiz diyorlar zatenDoktor cinsiyeti belli değil dedi eşim çok ısrar edince de kıza benziyor dedi bakalım hayırlısı. 12hafta 4günlük daha kesin bişey söylemek için erken sanırım
Evet evet biraz öyle olmuştu sanki. Hamilelik heyecanından hep. Sabit konuya gelirseniz orası daha eğlenceli ve bilgilendirici. :)