2016 Şubat Anneleri :)

Selam kizlar ben de sizler gibi subay annesi olacagim Allah izin verirse. 11+3 teyim ben de.. aklima takilan bikac sey var sizlere sormak istedigim. Arabayla giderkenki sarsintilarda yada oturup kalkarken kasiklarinizda agri oluyo mu?? Bide dr um iliskiyi kisitlamadigi halde iliskiden snra cok hafif kahverengi akinti oluo sizce normal mi. Bu hafta kontrolum var bekleyemeden size sorayim dedim:) dilerim rabbim isteyen herkese nasip eder cok güzel bi duygu bizler de saglikla hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 2016 Şubat anneleri olarak aynı forumda yukarıda sabit konumuz var oraya bekleriz. Orası daha canlı. :)
Benim de aynı şekilde ağrı oluyor ama hiç akıntım lekelenmem olmadı çok şükür. İlişkimizde de sorun olmuyor. Ama bildiğim kadarıyla bunlar normal şeyler. Canını sıkma. :)

Ben sadece ikili tarama yaptırcam, en ayrıntılı olan o. Üçlü ve dörtlü taramalar daha az güvenilir. Hiç biri zaten kesin sonuç vermiyor. İlk hamileliğimde ikili ve üçlü test yaptırdım, sorun yoktu. Ancak 32. Haftamda down sendromlu dediler oğluma. Son iki ayı ağlayarak geçirdim. Çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu, 3 yaşında şimdi. İkili test sonucunda olumsuz bir şey olursa da çocuğumu aldırcağımı sanmıyorum. Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza... 14+ 1 haftalık hamileyim. Allahın izniyle meleğime kavuşacağım tahmini doğum doğum tarihi : 03.02.2016 :)

Ben de subat annesı gorunuyrum ama ikizlerimin subatı ekleyecegini sanmıyorum 13. Haftadayız cinsiyet ogrenen var mı
Merhaba... ben dun gıttım doktora 14+1 deyım henuz... eşim sordu cınsıyetını % 90 ıhtımalle erkek dedı kordon değilse arada bı cıkıntı var dedı bıze de gosterdı hatta cok nettı :) bakalım 22 sınde tekrar gıdıcez o zaman kesınlesıcek... ınsan çok merak ediyo bu haftalarda sağlıklı olsun tabii ki en önemlisi o ama merak ediyosun ıster ıstemez ...Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.

ben ilk kızımda 2 li tarama yaptırdım.3 lü yaptırmadım.testler kesin sonuç vermiyor.eğer vazgeçmeyi düşünmüyorsan yaptırma istersen.benimde bu hafta dr.istemediğimi söyleyeceğim.çünkü küçük bi ihtimalde bile hamilelik psikolojisiyle onu büyütüp kendimizide bebeğide harap ediyoruz.tabi bu benim düşüncem

Ben ikili yaptırdım iki hafta önce zaten üçlüyü bellı bı yasın ustundekı annelere yapıyolarmıs bıldıgım kadarıyla... dörtlüden de bahsetmedı doktorum hıç ama yaptırırmıyım bilmiyorum... yaa bişi sormak ıstıyorum kızlar hıc hıssettınızmı bebıslerınızı? yanı hafıf bı tekme gibi ben hıssettım sankı ya da ağrımıydı bılmıyorum ağrının dısında bısydı sankı tarıf edemıyorum ama kasığımda hıssetmedım bıraz daha yukarıda hıssettım... hısseden varsa yazabılırmı yaa cok merak ediyorum gercekten o bır tekmemıydı:)

:) bnde sabirsizlaniyorum hissetmek icin ama hissetmedim hic yaaa :) tabi biz 12. Haftayi yeni bitirdik kucuk daha cinsiyet de ogrenemedik

:) bnde sabirsizlaniyorum hissetmek icin ama hissetmedim hic yaaa :) tabi biz 12. Haftayi yeni bitirdik kucuk daha cinsiyet de ogrenemedik
hemde ne sabırsızlanma :) napalım minik meleklerimizi hissetmek istiyoruz o kadar zorluk yaşıyoruz sonuçta:) gerçi benim ilk 3 ayım çok kötü geçmedi şükür yorgunluk ve halsizliğim dışında... iş yerinde kaç kere uyuduğumu biliyorum:) gerçi ondan gelecek sıkıntı başım gözüm üstüne... gerçektende müthiş bi duygu tarifi yok derlerdi hep.. öyleymiş anladım :) sen şimdi cinsiyetini de çok merak ediyosundur ben ilk evlendiğimde rüyamda hep oğlan çocuğu görüyodum ama belirtilerim hep kızdan yanaydı ne biliyim ekşi tuzlu falan yiyor olmam basenlerden kilo almam falan ama doktor % 90 oğlan dedi... hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun başka bişey istemem.. seninde içine doğuyodur elbet anneler hissediyo........

Bnmde kulagima hep kiz sesi geliyo sanki gece bir kiz sesi anne diyor surekli o cırt sesiyle :)) severken de bazen naber kiz diyorum aa diyorum Allah mi soyletti :) ama tabi saglikli olmasi onceligim hic muhim degil ilk cocuk oldugu icin. Belki ikinci olunca merak daha fazla olur :)

Ya bende sabirsizlaniyorum gercekten .saglikli olsunda en önemlisi.. Bende tuzlu ve eksi yiyiyorum cok tatlidan midem bulaniyoo bakalim hayirlisi pazartesi randevum var ama daha erken sanirim cinsiyet icin

Sen kız istiyosun galiba öyle geldi bana ya da kızın olacak içine doğmuş:) valla benimde gönlümden geçen kızdı.. ama doktor oğlan dediğinde de inan çok sevindim evlat işte yaa erkeği kızı yok...benimde ilk bebişim bu arada.:)

Tuzluyla ekşiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık canım ben.... ben limonu soyup soyup yer oldum elma yer gibi :) ama doktor % 90 oğlan dedi 14 haftalığım şu an... yanılma payı da olabilir ama resmen pipiyi gösterdi bize ultrasonda sanmıyorum yani yanıldığını...

Ya bende sabirsizlaniyorum gercekten .saglikli olsunda en önemlisi.. Bende tuzlu ve eksi yiyiyorum cok tatlidan midem bulaniyoo bakalim hayirlisi pazartesi randevum var ama daha erken sanirim cinsiyet icin
Tuzluyla ekşiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık canım ben.... ben limonu soyup soyup yer oldum elma yer gibi :) ama doktor % 90 oğlan dedi 14 haftalığım şu an... yanılma payı da olabilir ama resmen pipiyi gösterdi bize ultrasonda sanmıyorum yani yanıldığını...

Ya hayirlisi benim bir kizim var bu iknci hamileligim insan yinede merak ediyor

Allah biliyor ya kiz diye deli oluyoruz :) surekli eksi yiyorum ama onunla ilgili oldugunu düşünmüyorum normaldede tursu eksi cok severim ben :) annem de inşallah oglun olur diyor hic oglumuz yok :))) herkes ayri telden caliyo vallahi :)))

Ben kizima hamileyken ne mide bulantisi yasadim nede herhangi bir sikinti .Sanki hamile degilmisim gibi hic asermedim hic bir seyden tiksinmedim cok rahattim yani ama bu hamileligimde mide bulanti si hemen hemen herseyden tiksiniyorum kendimi devamli hasta gibi hissedixorum .Bence herhamilelik farkli seyrediyor Bir arkadasim benimgibi iki hamilelik gecirdi iki oglu var

Bnde uyku disinda cok rahatim Allahima bin sukur midem bulanmiyor binde bir yani bu saate kadar bulanmadiysa dha bulanmaz diyorlar ama bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…