• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

geçmiş olsun. .kanama bulantı kusma vs yok çok şükür otobüs ile yolculuk yapmayı düşünüyorum tatil istiyorum eylülde göreve başlıyorum. ..inşallah doktorum izin verir yarin kontrol için gideceğim. ..

Cnm Allaha Şükür gecti bazen binde bir oluyo o da cok az ilaclarimi devamli düzenli olarak kullaniyorum yorucu isten kaciniyorum hep yatiyorum

Canım çok sevindim benim hala ara ara oluyor ya iş yapmayayım diye annemlerde kalıyorum bende o yüzden hiç yorucu iş yapmıyorum ama hepte yatamıyorum sıkılıyorum evin içinde dolanıyorum arada

Bnde iyiyim cnm annemde kaliyorumm oyy bu anneler olmasa var yaaa :KK43:(( Allah eksik etmesin rahatsixlandigimda basimda bekliyor kurban oldugum

Aynen canım ya neredeyse 2 ay olucak annemde kalıyorum,bide biz ailemden ayrı şehirde yaşıyoruz,uzakta baya mesafeler eşimide göremiyorum evimide..anne olmak çok fedakarlık gerektiriyormuş gerçekten..ama olsun bebişimi düşününce dayanıyorum..

Aynen canım ya neredeyse 2 ay olucak annemde kalıyorum,bide biz ailemden ayrı şehirde yaşıyoruz,uzakta baya mesafeler eşimide göremiyorum evimide..anne olmak çok fedakarlık gerektiriyormuş gerçekten..ama olsun bebişimi düşününce dayanıyorum..
Aynen cnm bende yarin gidecegim yine doktora bana endol diye bi fitil verdi cesaret edip kullanamadim ya

ne için verdi o fitili canım
Kanamam oldu doktora gittik onu verdi ve progestan verdi 200luk . Progestan zaten devamli kullaniyorum da fitili kullanmadim arastirdigim kadariyla dogum suyu ile ilgili birseymis ama o nedenle tereddut ettim ve kullanmadim yrn tekrar sormayi düşünüyorum

Hamileliğiniz stresli mi rahat mı? Ben hergün bir sorun ile karşılaşıyorum aksilik o ya.e hassaslık da var malum.yalnız normalde de arka arkaya gelirdi hep sorunlar.alışmış olmalıyım ama yok...sanki ite kaka yaşıyorum hamileliği.ha birşey oldu ha olacak endişesi.öfkeme artık mani de olamıyorum.bugün belim öyle ağrıdı ki kemiğime biri iğne batırıyor sanki:(

Kanamam oldu doktora gittik onu verdi ve progestan verdi 200luk . Progestan zaten devamli kullaniyorum da fitili kullanmadim arastirdigim kadariyla dogum suyu ile ilgili birseymis ama o nedenle tereddut ettim ve kullanmadim yrn tekrar sormayi düşünüyorum

anladım canım zaten kanaman da geçmişti nasıl olsa

Hamileliğiniz stresli mi rahat mı? Ben hergün bir sorun ile karşılaşıyorum aksilik o ya.e hassaslık da var malum.yalnız normalde de arka arkaya gelirdi hep sorunlar.alışmış olmalıyım ama yok...sanki ite kaka yaşıyorum hamileliği.ha birşey oldu ha olacak endişesi.öfkeme artık mani de olamıyorum.bugün belim öyle ağrıdı ki kemiğime biri iğne batırıyor sanki:KK43:

Aynen sürekli bir şey olacak korkusu bendede var canım..rüyamda hep aynı şeyi görüyorum..her gece bebeğimi düşürdüğümü görüyorum..off şu zaman çok çabuk geçebilse keşke hepimizde bebeklerimizi sağlıkla kucaklayabilsek...

Kızlar nasılsınız ? ya sizlere bir şey sorucam..ben şuan annemde kalıyorum kanamam olmuştu 6. haftada fln gelmiştim annemlere 3 ay dolana kadar da kalıcam..ama az kaldı dolmasına 2 hafta kadar sonra evime dönücem artık..evim başka şehirde bana yardımcı olacak pek kimse yok orada..kızlar siz ev işlerinizi nasıl hallediyorsunuz ya kendiniz hangi işleri yapıyorsunuz mesela ? temizlik için birini tutucam ama oda yine en az 15 günde bir olur..yine en azından arada benimde iş yapmam gerekir..yemek olayıda var tabi birde..sizler ne yapıyorsunuz kızlar ? ve sakıncası olurmu acaba bi silip süpürmenin fln

Kızlar merhabamerhaba 11 hhaftalık hamileyim dün şiddetli bi şekilde hapsurdum. Sağ kasigima doğru ağrı girdi şimdide ara ara agrıyo sağ tarafım korkuyorum doktora gitsemmi bebeğime bişey olmuşumdur?

selam kızlar bende şubat annesiyim 28şubat gözüküyor doğumumuz inşallah :) aranıza yeni katıldım... arefe günü doktpra gittik kalp atışlarını dinletti doktor çok duygulandım :KK61:Allah isyteyen herkese nasip etsin inşallah :) benimde bulantılarım var ama çok şükür çıkarmıyorum fakat şöyle bi durum var hiç bişey yiyemiyorum öle iştahsızım ki her şey kokuyor ve tadı kötü gelior. biraz annemde biraz kayınvalidemde kalıyorum bende. evde olunca mutfağa bile giremiyorum çünkü

Back