- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Cnm Allaha Şükür gecti bazen binde bir oluyo o da cok az ilaclarimi devamli düzenli olarak kullaniyorum yorucu isten kaciniyorum hep yatiyorumCanim lekelenmen gectimi ne durumdasin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm Allaha Şükür gecti bazen binde bir oluyo o da cok az ilaclarimi devamli düzenli olarak kullaniyorum yorucu isten kaciniyorum hep yatiyorumCanim lekelenmen gectimi ne durumdasin ?
Sagol cnm sen nasılsınNabersiniz kızlar
Cnm Allaha Şükür gecti bazen binde bir oluyo o da cok az ilaclarimi devamli düzenli olarak kullaniyorum yorucu isten kaciniyorum hep yatiyorum
Nabersiniz kızlar
Bnde iyiyim cnm annemde kaliyorumm oyy bu anneler olmasa var yaaa (( Allah eksik etmesin rahatsixlandigimda basimda bekliyor kurban oldugumİyi sayılır canım yatmaya devam sen nasılsııııın
Bnde iyiyim cnm annemde kaliyorumm oyy bu anneler olmasa var yaaa (( Allah eksik etmesin rahatsixlandigimda basimda bekliyor kurban oldugum
Aynen cnm bende yarin gidecegim yine doktora bana endol diye bi fitil verdi cesaret edip kullanamadim yaAynen canım ya neredeyse 2 ay olucak annemde kalıyorum,bide biz ailemden ayrı şehirde yaşıyoruz,uzakta baya mesafeler eşimide göremiyorum evimide..anne olmak çok fedakarlık gerektiriyormuş gerçekten..ama olsun bebişimi düşününce dayanıyorum..
Aynen cnm bende yarin gidecegim yine doktora bana endol diye bi fitil verdi cesaret edip kullanamadim ya
Kanamam oldu doktora gittik onu verdi ve progestan verdi 200luk . Progestan zaten devamli kullaniyorum da fitili kullanmadim arastirdigim kadariyla dogum suyu ile ilgili birseymis ama o nedenle tereddut ettim ve kullanmadim yrn tekrar sormayi düşünüyorumne için verdi o fitili canım
Kanamam oldu doktora gittik onu verdi ve progestan verdi 200luk . Progestan zaten devamli kullaniyorum da fitili kullanmadim arastirdigim kadariyla dogum suyu ile ilgili birseymis ama o nedenle tereddut ettim ve kullanmadim yrn tekrar sormayi düşünüyorum
Hamileliğiniz stresli mi rahat mı? Ben hergün bir sorun ile karşılaşıyorum aksilik o ya.e hassaslık da var malum.yalnız normalde de arka arkaya gelirdi hep sorunlar.alışmış olmalıyım ama yok...sanki ite kaka yaşıyorum hamileliği.ha birşey oldu ha olacak endişesi.öfkeme artık mani de olamıyorum.bugün belim öyle ağrıdı ki kemiğime biri iğne batırıyor sanki
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM? 14 ŞUBAT ANNESİ OLARAK :)