2016 Şubat Anneleri :)

Hayirli olsun cnm :) banada hersey tereyag kokuyor normal bunlar ama beslenmene dikkat etmelisin bebis icin

Benimde oldu cnm kanamam 7 haftalıktı ama şükür atlattık 2 gün sürüp geçti eyer şuan iyiysn bisorunun yoksa tabiki temizligini yapabilirsin bn 11 haftalıkken evin halılarını kaldırp çırptm ama hiç bişy olmadı şükr allh verdiktn sonra hertürlü verir bişy olck diye düşünme sn yap işini hiç bişy olmz çok zorlanmadn yap iş

Slm güzel anneler mide bulantılarınız ne alemde ben oluyorum hiç halim yok

Canım ne güzel iyiye gidiyor diyordum lekelenmeler kesilmişti ama dün çok kötü bir şey yaşadım..tuvalete gitmek için ayağa kalktım ve bir anda kan boşandı resmen oluk oluk..bütün heryer kan oldu şok oldum hemde kıpkırmızı kan..benim lekelenmelerimde hep kahverengiydi önceden..hemen acile gittik.çok şükür bebekte bir şey yok etrafındada bir şey yok ama bu kanama nerden geldi belli değil..umudumu kaybetmiştim hastaneye giderken o kadar kanamaya ya kesin düştü yada kalbi durmuştur vücut atmaya çalışıyodur dedim..bi mucize gibi bebeğime hiç bişey olmamıştı..ama resmen yıkıldım..sanki artık herşey dahada kötüye gidiyor..psikolojim bozuldu diken üstündeyim umudumu kaybediyorum artık iyice..çok çok zor böyle şeyler yaşamak..Allahım herşey geçsin atlatalım sağsağlim hayır yapıcam.. benim gibi lekelenmesi olan herkezin geçti benim neden böyle oluyor düşündükçe işin içinden çıkamıyorum..haftaya ikili test yapıcak doktorum birde ense kalınlığı ölçücez dedi.. bir yandanda bu kanamaların bebeğimde bir soruna işaret ettiğini düşünmekten kendimi alamıyorum..hayatım dünden beri kabus gibi oldu..dua et canım benim için..inşallah birgün senin gibi geçti diyebilirim bebeğimi kaybetmeden...

Dikkat et cnm progestan kullanıyor musun ? Birde sana endol demistim ya onu sordum doktoruma kanamanin kesilmesi icin demisti kanaman olunca kullanabilirsin dedi. Agir is yapma seni anlayabiliyorum o hissin ne demek oldugunu da ama psikoloji bozmaya gerek yok sen iyi ol ki bebek de iyi olsun . Bebeginde bise olcgni dusunme ben yaptirmayacagim ikili test ama inşallah guzel olur hersey senin icin

Kullanıyorum canım 200 mg günde 3 tane kullanıyordum haftada 1 de iğne oluyordum,en son doktorum artık lekelenmelerim geçti diye 100 mg günde 3 tane vermişti,sanırım dozu düşürerek bıraktırıcaktı..3 4 gün önce ona başlamıştım ve kanamada dozu azaltmanında etkisi olduğunu düşünüyorum.Şimdi tektar 200 mg ye başladım. ve yine haftada 1 iğne.. endol bana vermedi doktor dün acile gittiğimde aletlerle açıp içteki kanamyı temizledi kan pıhtıları var temizlemem lazım dedi,allahım nasıl bi acı.. bir daha kanamam olunca bende doktoruma endolu sorucam.. sağol canım haklısın bebek için toparlanmaya çalışıyorum ama bu içimdeki korku nasıl geçicek bilmiyorum..iş hiç yapmıyoruım hala annemlerdeyim zaten bütün gün yatıyorum..zaten o kadar gözüm korktu ki hiç bişey yapabilcek gibi değilim.. canım neden yaptırmıcaksın ikili test? bir sakıncasımı varmış bebek için ? birde bu ikili test hakkında bilgin varmı canım ya ben çekindim soramadım doktora pahalı bişeymi bu test

Kızlar merhabamerhaba 11 hhaftalık hamileyim dün şiddetli bi şekilde hapsurdum. Sağ kasigima doğru ağrı girdi şimdide ara ara agrıyo sağ tarafım korkuyorum doktora gitsemmi bebeğime bişey olmuşumdur?
ben de bahar alerjisi var sürekli hapşırıyorum ve %50 sinde o ağrı giriyor Allahımın izniyle birşey olmamıştır merak etme rahim kasların genişliyor çok normal sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Cnm tam sen cvp attigin sirada bnmde kanamam oldu suan iyiyim cok sukur annemde kaliyorum bnde biliyosun. Is de yapmıyorum ama iste oluyormus demekki korkma Allah bize bagislasin inşallah bebeklerimizi . Ikili test pahali devlette yaptırabilirsiniz dedi doktor bana sordum birsey cikinca ne yapabilirz diye hc bitsey yapamayiz down sendromlu olup olmadgni ogreniceksiniz dedi . Sonra aldiricakmisin oyle birsey cikarsa dedi asla dedim doktor da eee o zaman dedi ucu acik bir cevap verdi o nedenle yaptirmayacagim ve embriyoya disardan mudahalenin daha zararli oldugunu dusunuyorum. Kizkardesim icin doktorlar down sendromlu demisti annemin ne kdr kotu hamilelik gecirdigini hatırlıyorum hala ancak kizkardesim sapasağlam ve zeki :) o nedenle kotu bir hamilelik gecirmek istemiyorum Rabbimin verdigi kabulum. Allah saglik nasip etsin herkesin evladina

Canım çok geçmiş olsun..gittin değilmi acile? ne miktardaydı kanaman? Evet canım bunun iş yapmakla yada yatmakla alakası olmadığını bende anladım aslında..işte yapsak yatsakta olacağı varsa oluyor.testi ben kanla fln yapıyorlar sanıyordum nasıl bebeğe bir müdahale oluyorki? ama down sendromlu denilip gayet sağlıklı olan çocukları bende çooook duydum,bu testlere çokta güvenmemek lazım buda doğru bunca insana böyle oluyorsa yani..ama ben yinede yaptırıcam yoksa içim içimi yer ne olacaksa bilmek istiyorum..birde kanamalı gebeliklerde riskin daha çok olduğunu duymuştum ben.. amin inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar canım..

sagol cnm cok afedrsın kulotumun br kısmını dolduracak sekılde oldu cok korktum hemen doktorumu aradım ve endol fıtılı ve progestanı ıcmemı soyledı daha sonra kesıldı Allaha cok sukur su donemı bır atlatsaydık rahatlasaydık ...

Selam kizlar öncelikle cok gecmis olsun bende subat annelerinden olucam insallah Allahin izniyle size busey sorucaktim Dün bendede su gibi akinti oldu Akintim oluyordu ara sira ama buresmen su gibi biraz endiselendim acikcasi buna benzer akintisi gelen varmi acaba yardimci olabilirmisiniz

Bndede oluyor cnm akinti olabilir dedi doktorum sorun degil ne zaman ki kırmızı kan gelirse ozmn endiselen dedi .

Arkadaslarim benim bulantim hala gecmedi ilac kullanmasam mahvoluyorum.
Mide yanmasi icin de gaviscona basladim.yalniz su siralar tukmuk asiri surekli tukurmek istiyorum.bu durum sizde de var mi.ve halen su icemiyorumhic evden cikamiyorum.cikinca da mahvoluyorum.ne zaman gececek ki cok uzgunum

Canim korkma cunku kanaman cok az olmus.benim bacsklarimdan butun yerlere kadar akti dusun.bide kanama ne kadar coksa tehlike o kadar yuksek diye okumustum senin baya az olmus o yuzden hic korkma. Benim kahverengi lekelenme seklinde devam ediyor ya galiba gecmicek.. aynen hamileligimun tadini cikaramadim hic hep korku...

Ay canm benm çok geçmiş olsun inşallh en kısa zamnda geçr şuan çok üzldm kanama yaşadıgına biyandnda oh be dedim şükürki bebekte sorn yok sn boş vr işi gücü yat dinln inşllh bişy omuyck bebişine morelini yüksk tutmaya çalış pozitf ol üzüntüde etkilr seni bnim bi arkadaşım 4 5 aylıkkn yaşadı şangr şangr kanama ama şimdi 7 aylık şükr bişiyi yk bebeyide çk iyi yani her insn yaşıyo sn üzme kendni bak bebeyn seninle seni bırakmıyck bn inanıyorm cnm

11 haftalık hamileyim sarı akintim oluyo afedersiniz ama sümük gibi korkuyorum rengi baya sarı ne olabilir doktora haftaya gidicem kötü bişey varmidir

enfeksiyon olabilir bu aralar bende de oluyor ama rengi beyaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…