yaptırmak en mantıklısı en azından tedavi yöntemleri için :)Sonuç ne olursa olsun tabi doğurmak en güzeli ama bazı erken teşhis edilen hastalıkların çözümü olabiliyor. O yüzden yaptırmak en iyisi bence.. ben ilk çocuğumdada yaptırmıştım. Bundada yaptırmayı düşünüyorum.
Ikili test3.ayda hangi test yapılıyor ikili mi ?
Doktorum bana zeka testi yaptırmak istiyormusun diye sordu. Bende evet dedim 3. Ayda çagırdı herhalde ikili testtir dediği3.ayda hangi test yapılıyor ikili mi ?
Ağrı kesici olarak minoset alınıyo diye biliyorum ama sen kullanmadan önce doktora veya eczaneye bir sor ılık duşta alabilirsin şakaklarına buzla ovabilirsin Allahü Teala şifa versin canım çok geçmiş olsunKizlar bana bir carebasim cok agriyor ama malum ilac icmiyorum bir yardim edin dun gecedrn beri kafamı kaldiramiyorum bas agrisindan
Allah razi olsun cnm cok sagol su dediklerini yapayim benAğrı kesici olarak minoset alınıyo diye biliyorum ama sen kullanmadan önce doktora veya eczaneye bir sor ılık duşta alabilirsin şakaklarına buzla ovabilirsin Allahü Teala şifa versin canım çok geçmiş olsun
Bügün nasılsın daha iyisindir inşallahAllah razi olsun cnm cok sagol su dediklerini yapayim ben
Cnm Allah razı olsun iyiyim cok sagol yaptim dedigini :)Bügün nasılsın daha iyisindir inşallah
Çok sevindim hayırlı bayramlarCnm Allah razı olsun iyiyim cok sagol yaptim dedigini :)
Valla ben baya bi yaptım ondan mıdır bilmem bende lekelenme oldu sonra da küçük bi kan pihtisi simdi seyahat engelim var yatıyorum. Ve düşük tehtidi deyaa siz yolculuk yapabiliyor musunuz gebelikte
Canim bendede lekelenme oldugu icin seyahat yasak ama doktorum uc ay bitince bir saatlik ucak yolculuguna izin verdi. Sende bir sorun olmadiysa bile ilk uc ay yolculuk yapma bence canim ilk uc ay her gebelikte bi miktar risk olurmus cunkuyaa siz yolculuk yapabiliyor musunuz gebelikte
Canim lekelenmen gectimi ne durumdasin ?Benim de aynen canim gunde 3 defa progestan kullaniyorum ben geçen hafta ogrendim hamile oldugumu. Doktor dusuk riski var defi ilaclarimi duzenli kullaniyorum ama bazen bndede kahverengi lekelenme oluyor .yrn doktora gidicem sorucam iyice . Bide soylemesi ayip hamile oldugumu ogrendigim gunden beri genital bolgemde inanilmaz kasinti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?